Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ami az EpIII-as Yodán volt újjítás.Ha például Yoda fény elött ül akkor átlátszódik a vékony fülén a fény. Így már világos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. És? Szerintem akkor is hülyeség, hogy ez zavarja. Elvárja a csajtól, hogy találkozásuk másnapján már máshogy szólítsa, mint ahogy anno megszokta? Meg tudna más becézést az Anakinra? Anak? Anaki? Nem, ez a rész nekem erőltetett. Ennyire azért még Anakin se legyen egoman. Szerintem nem hülyeség, pláne azok után, hogy Padmé filmbeli első hozzá intézett szavait azzal zárta, hogy számára mindig csak az a kisfiú marad, akit a Tatuinon megismert. Ez azért biztos, hogy oda ütött neki, ahol a legjobban fáj. Ott helyben nem reagálhat rá, de később, amikor pakolás közben kettesben vannak, és a lány (Anakin szerint) hasonló húrokat kezd pengetni, kikéri magának. Másrészt Anakin igenis érzékeny lehet erre a becézésre, ha úgy gondolja, hogy ezzel lekicsinyíti őt Padmé. Elvégre úgy hiheti, hogy a szerelme szemében keveset ér, ha egyszer Padmé ilyen gyerekes becézéseket használ rá. Bezzeg, amikor a felnőttségét hangsúlyozza, mindjárt magabiztosabb lesz. Ez így szerintem teljesen logikus magatartás Anakin részéről. Úgy érzi, nem ismerik el eléggé a képességeit, és még Padmé is gyereknek nézi. Harmadrészt: a Baljósban Anakin indulatosan kijavította Padmét, mikor a lány rabszolgának titulálta. Közölte, hogy ő ember, és a neve Anakin. Már az első beszélgetésükben érzékeny volt erre. 19 évesen is megtartotta ezt a szokását. Nekem ez a párbeszédrészlet azért tetszett nagyon már olvasás közben, mert teljesen életszagú. Valahogy olyan hiteles. Mindkét karakter a legjavát adja benne. Kivágva meg egy bazi lyukat érzek a párbeszéd közepén, és nélküle kissé értelmetlennek tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Én sem. Pedig McCallum is mondta, hogy ami szerinte hiányzik az AOTC-ból, az fél óra saját zene... Ezzel maximálisan egyetértek. Mikor mondta ezt McCallum? Eddig nem hallottam/olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ezzel maximálisan egyetértek. Mikor mondta ezt McCallum? Eddig nem hallottam/olvastam. Jó kérdés, már nem emlékszem. De valahol olvastam... Talán van itt valaki, aki jobban emlékszik rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. (szerkesztve) Meg tudna más becézést az Anakinra? Anak? Anaki? Hát a Magyarországon anyakönyvezett Anakint "Kini"-nek becézik. Szerkesztve: 2006. Augusztus 23. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. OFF Jajjj... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. (szerkesztve) Mit értesz áttetsző bőr alatt? Mikor a droidgyárban Amidala szalad át a gépsoron, és bemászik a lapítógépek alá, felülről mutatják. Megáll és a gép lecsapódik. Csakhogy Ami alatta áll, a képeken is látható (gyorsan nézzétek meg a képeket egymás után, vagy a filmen, mert úgy vehető ki a legjobban): Szerkesztve: 2006. Augusztus 23. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. New Hope menü képek: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Nagyon jó kiépek!Igazi retró hatás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerintem is remekül sikerült elkapni a régi feelinget! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. New Hope menü képek: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Na igen, valahogy így képzeltem el a borítót is. Illetve, nálam valszeg ilyen lesz a borító is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. EZ GYÖNYÖRŰ! Meddig kell még álmatlanul forgolódni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Menükben mindig erősek voltak az SW kiadványok... mindenesetre nagyon komoly nosztalgia-hangulata van ezeknek a menüknek. Mostmár tuti, hogy be kell szerezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hát ez a menü gyönyörű! Micsoda nyálcsorgatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Asszem itt az ideje álmatlanul forgolódás helyett DVD-boltok környékén forgolódni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. (szerkesztve) Aki még nem látta, annak íme a Birodalom Visszavág menü képeit. Szerkesztve: 2006. Szeptember 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hm! Ott az a THX logó.... mit rejthet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. A korábbi EPIV-es összehasonlításhoz hasonlóan, az EPV-höz is kijött egy szép képes összefoglaló. New Hope 1977-2004 The Empire Strikes Back 1980-2004 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hm! Ott az a THX logó.... mit rejthet? Amit a többi filmnél. Bár ezek a változatok nem hinném, hogy klülönleges beállítást igényelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Krande a speciális tartalomra gondolt (Bakik ) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Az más... Biztos valami kedves poén lesz megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hmmm. Nézem az ESB - mui változott gyűjteményt a SC.comon.... csak én futottam át hogy Veers nem halt meg??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hmmm. Nézem az ESB - mui változott gyűjteményt a SC.comon.... csak én futottam át hogy Veers nem halt meg??? Hanyadik kép? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hanyadik kép? Veers nincs is benne ebben a válogatásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Jól összerakták, annyi szent. Ráadásul a lapozgatós belsővel fog kijönni, ami a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.