Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Hehe, mégiscsak terveznek idénre új megjelenést!!! Várható volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. (szerkesztve) HD felbontású ROTS kép, hurrá! Mégis van benne valami maxi gáz. Szerkesztve: 2007. Február 22. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Mégis van benne valami maxi gáz. A világosabb képre gondolsz? Nem értek semmit a HD-hez. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Nekem nem jön be a kép Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Nekem nem jön be a kép A Netexplorerban bejön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Nekem nem jön be a kép Bocsi, javítottam. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Nekem sem jön be. De nekem ott a fórum is azt írja, hogy bannolva vagyok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Expolerrel jön be nekem is. Szerintem nem olyan rossz, bár tényleg furcsa. Mintha olyan... nem is tudom... folyékony lenne, plasztikus. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Még mindig nem engedi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Szerintem nem olyan rossz, bár tényleg furcsa. Mintha olyan... nem is tudom... folyékony lenne, plasztikus. Nem az a baj. Hanem hogy Obi olyan elmosódott a robot mellett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hát az élesebb is lehetne. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Menjetek arra a gombra hogy "Ugrás", és be fog jönni. Egyébként mi a baj a képpel? Erről jut eszembe hogy le kell húznom még pár hd sw részt, mert helyhiány miatt én balga töröltem őket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Obi tényleg nem a legjobb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. (szerkesztve) Szép a fénykard. Szerkesztve: 2007. Március 1. - Ody Mandrell Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. (szerkesztve) Szép a fénykard. Ez a kép honnan van? A filmben nincs benne. Szerkesztve: 2007. Március 1. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Ma találtam a starwars.com-on, először ki is raktam a hírekbe, de utánna olvastam, hogy az SW storybook-ból van. Valaki megtudja ezt erősíteni? Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Végre sikerült egy külföldi (olasz) kiadású ep3-at megsasolnom. Sajnos még csak 3/4 órát láttam a filmből, de az már bizonyos, hogy a magyar kiadáson tényleg elrontották a hangot. Végre igazi tere van a filmnek. Olyan részletek jöttek ki, amikre eddig nem is emlékeztem, hogy lennének. Ill. az eddig csak éppenhogy hallható hangok felerősödtek. Arra már korábban is gondoltam, hogy a fénykardok hangjait valószínű, hogy a Trilógiához kezdték igazítani, ill. kicsit más koncepciót használtak az ep1-2-höz képest. Persze a nagy jelenetek még hátra vannak, remélem ma lesz rá alkalmam, hogy belenézzek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hát ez nem jó hír Várjuk a további észrevételeket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Talán ez az EPIII DVD topikba jobban illett volna, de így is elég bosszantó. Rengeteg baj van ezzel az átkozott Intercommal. Minden kiadásnál elcsesznek valamit. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hát pedig nálam nincs gond a DVD-vel, de még a tavalyi házimozikiállításon is pöpecül szólt a film. Érdekes :S Annyi gond van talán csak, hogy az átlagosnál feljebb kell venni a hangerőt. De ettől függetlenűl a részletgazdagság megmarad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Annyi gond van talán csak, hogy az átlagosnál feljebb kell venni a hangerőt. Éppen elég gond az... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Jaj azt annyira nem bírom. Nézem DVD-n a filmet a TV-n és egy csomószor elfelejtem hogy majdnem tökig felhangosítottam hozzá és miután átváltok egy másik adóra megcsapja a fülemet mint az állat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Éppen elég gond az... Hát mire való a Volume gomb dédpapi? Amúgy a Baljós Árnyak hangsávját nem tudja überelni semelyik másik SW kiadás sem. Na az egy gyönyörűséges anyag. Bár, most hogy hála Marteencának, megvan a fogatverseny külön demója ég és föld a különbség a filmben hallottakhoz képest Brutális! Az EP3 halkabb hangját egyébként meg a több hangsáv okozhatja, ámbár a Verdák cimű animációs filmen vagy egy féltucat többcsatornás hangsáv lett elhelyezve, mégis a magyar 5.1 akkorát szól, hogy csak na És nem kell tekergetni a hangerőt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Jaj azt annyira nem bírom. Nézem DVD-n a filmet a TV-n és egy csomószor elfelejtem hogy majdnem tökig felhangosítottam hozzá és miután átváltok egy másik adóra megcsapja a fülemet mint az állat. Én simán amikor nézem a tv-t és film közben reklámot adnak le na akkor kurvára felszokott menni a pumba bennem, mert olyan hangerővel szólal meg mintazállat. (Más dinamikával nyomatják) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. OFF Ennél már csak az a sz*rabb amikor egy filmen belül a lövöldözések és az 'effektek' baromi hangosan szólnak, a párbeszédek meg alig hallhatók ON Donát Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. És az a szép, ha képesek kiadni így egy DVD-t. Mondjuk hallottam én már mindenről, pl. lopott feliratú műsoros DVD-ről is... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. OFF Ennél már csak az a sz*rabb amikor egy filmen belül a lövöldözések és az 'effektek' baromi hangosan szólnak, a párbeszédek meg alig hallhatók ON Ilyesmi szerintem föleg akkor szokott előfordulni, ha 5.1-es hangot sztereóban hallgat az ember... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Én simán amikor nézem a tv-t és film közben reklámot adnak le na akkor kurvára felszokott menni a pumba bennem, mert olyan hangerővel szólal meg mintazállat. (Más dinamikával nyomatják) Hát az se kellemes. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hát mire való a Volume gomb dédpapi? Arra, hogy a szerencsétlen öregemberek beállítsák maguknak a kellemes hangzást, amitől a ház remeg, és ne kelljen egyetlen film miatt újra keresgélni azt a nyüves távzó-távzót, mert már a memóriám nem a régi ám az ilyen akciókhoz Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hát akkor egy kis rövid szösszenet az ep3-ról: Sajnos idő hiányában igazán átnyálazott összehasonlítást nem tudtam végezni a két kiadás között. Azt hiszem tényleg az lehet a bibi a magyar kiadással, hogy halk lett. De én úgy vettem észre, hogy hiába a feltekerés, elvesztek a részletek a hangból. Hangosnak hangos, de... Ismét csak azt tudom mondani, hogy a külföldi kiadáson van igazán tere a hangnak. Sos-sok jelenetet hozhatnék fel, ahol nyilvánvaló és élményt befolyásoló különbséget véltem felfedezni. Egy, amit személy szerint kiemelnék az a mustafari párbaj. A fénykard-suhintások hangjai alapvetően nem változtak, csakhogy végre értem, hogy miért csak alig hallhatóak, amikor a lávatengerben nyomják Obi1-ék. Végre csontig hatolóan érezni az atmoszférát. A hömpölygő láva életre kelt. Nemcsak egy nagy hangzavar. Ez nagyon megfogott. És a párbeszédek is erőteljesebben szólnak. Amikor Anakin megy Palpihoz a kis titokszobájába nagyon jó mind a beszéd tisztasága mind a háttérhang. Sokkal erőteljesebb. A háttérsugárzók is sokkal többet dolgoznak. Ígérem, a jövő hétre a kulcsfontosságú (hang szempontjából) jeleneteket egymás után össze fogom vetni a két kiadás cserélgetésével és beszámolok a fejleményekről. Már csak ezért is úgy gondolom, hogy a Saga DVD nagyon is szükséges. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.