Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az ep6-ból beszúrt képek közül az amin Vader masíroz egy szűk folyosón tisztekkel a sarkában, az Palpi halálcsillagra való érkeztekor történik, amikor az uralkodó elé vonulnak a főhangárba.

Palpi halála kapcsán én is amondó vagyok, hogy nem elég heroikus a halálküzdelme, mintha feladná, ár még villámoz ezerrel, nem is eredménytelenül, mint azt Vaderer láthatjuk később, de a széttárt kézzel én se bírok megbarátkozni.

A Yodás rész, amiben dobálja Luke-ot, az pedig nagyon fontos lenne, talán annak örülnék a legjobban...

Hozzászólás ideje:
Palpi halála kapcsán én is amondó vagyok, hogy nem elég heroikus a halálküzdelme

Arra még nem gondoltatok, hogy úgy elkapta Vader, hogy moccani se bírt? A mechanikus karjai elég erővel bírtak ropogtatni...

Hozzászólás ideje:

Hallottam több embertől is olyat, hogy a birodalom visszavág egyik moziváltozatán Luke lövöldöz a Hoth-on.Vagy valamibe belelő.Emlékszik netán valaki ilyesmire?

Hozzászólás ideje:
Palpi halála kapcsán én is amondó vagyok, hogy nem elég heroikus a halálküzdelme

Arra még nem gondoltatok, hogy úgy elkapta Vader, hogy moccani se bírt? A mechanikus karjai elég erővel bírtak ropogtatni...

Ez rendbe is lenne,ha a karját ragadja meg,de nem,hanem a testét és nem egyből dobja hanem lép vele vagy kettő-hármat.

Hozzászólás ideje:
hogy moziban így mutatták be. :wink:

Érdekes, mert én is a magyar premieren láttam, de nem emlékszem ilyenre. Persze ettől még lehet, hogy volt. :)

Az nem lehet,hogy valamelyik nem nyilvános VIP vetítésen volt egy ilyen verzió? :)

Hozzászólás ideje:
Ez rendbe is lenne,ha a karját ragadja meg,de nem,hanem a testét és nem egyből dobja hanem lép vele vagy kettő-hármat.

szerintem akkor már Palpi nem tudta kontrolálni a dolgokat. Mert ugye önmagába is kapta a cuccot. :) Ez olyan mintha valaki belenyúl a 200-ba. Próbálna szabadulni, de amíg valaki kívülről nem kapcsolja le a naftát, addig égés van. :)

Hozzászólás ideje:

szerintem akkor már Palpi nem tudta kontrolálni a dolgokat. Mert ugye önmagába is kapta a cuccot. :) Ez olyan mintha valaki belenyúl a 200-ba. Próbálna szabadulni, de amíg valaki kívülről nem kapcsolja le a naftát, addig égés van. :)

Na látod ez így rendbe lenne.Ez olyasmi lenne mint mikor Windu visszafordította a kardjával a villámokat az arcába.Ott is abba kellett volna hagynia,de mégis tovább villámozott. :idea:

Hozzászólás ideje:
Ez olyasmi lenne mint mikor Windu visszafordította a kardjával a villámokat az arcába.Ott is abba kellett volna hagynia,de mégis tovább villámozott. :idea:

Így van. Egyébként nem a 200-ba, hanem a 220-ba. :)

Hozzászólás ideje:

Oké meggyőztél,az Uralkodós Vaderes lehajítós jelenetet visszaszívtam :vfuckoff:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hallottam több embertől is olyat, hogy a birodalom visszavág egyik moziváltozatán Luke lövöldöz a Hoth-on.Vagy valamibe belelő.Emlékszik netán valaki ilyesmire?

Jól hallottad, a kész filmből rengeteg jelenetet kivágtak, többek között egy 5-7 perces részt, ahol a Birodalom támadása előtt wampák támadják meg az Echo bázist. A lázadó katonák élet-halál harcot vívnak a nagy szörnyekkel a folyosókon (amolyan ep4 nyitójelenet stílusban), ekkor ugrik be Luke egy nagy ágyú mögé. Nagy emberáldozatok árán persze visszaverik a rosszfiúkat, pár wampát "bebörtönöznek" (mivel ezt a jelenetet kivágták, ki kellett vágni C3PO wampás poénját is az Echo bázis evakuálásakor). Iszonyú sok fénykép és videó került már ki erről a jelelentről, ha vége a nyárnak, és lesz időm. összegyűjtöm és felteszem mindet. Érdekes, de a történet vonalvezetése miatt lényegtelen.

Hozzászólás ideje:

Igen, énis hallottam erről.A Wampák megtámadják a lázadókat, és végül bezárják őket egy szobába.Amikor a Birodalmiak megostromolják a bázist, Han oda akar bemenekülni, de Leia szól neki hogy ne menjen be.C3PO erre letépi a "Veszély" jelzést az ajtóról, és a birodalmiak bemennek a Wampák közé... :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, ezt a kimaradt jelenetet mindenhol mutogatják, pedig az előzménye, a wampák vs lázadók sokkal-sokkal nagyszabásúbb és érdekesebb.

No majd az új kiadás extra lemezén... :lol:

Hozzászólás ideje:

Hogyha minden egyes jelenetet visszatesznek, akkor kapunk egy 10 órás SW filmet......KIRÁLY!!!!!!!!! :lol:

Remélem azért a filmek üteme nemfog megváltozni.

Sztem egy kicsit túlbecsűljük ezt a Saga edition-t.Ugyanez volt a IV-V-VI DVD-nél.Mindenki azthitte róla hogy egy hibátlan 3 órás filmek lesznek rajta, szinkronnal(ami nekem nemkellene), és egyéb csemegékkel.De korántsem lett tökéletes.

Hozzászólás ideje:
Remélem azért a filmek üteme nemfog megváltozni.

Sztem egy kicsit túlbecsűljük ezt a Saga edition-t.Ugyanez volt a IV-V-VI DVD-nél.Mindenki azthitte róla hogy egy hibátlan 3 órás filmek lesznek rajta, szinkronnal(ami nekem nemkellene), és egyéb csemegékkel.De korántsem lett tökéletes.

Akármi bekerül a filmbe már nem lesz ugyanaz a az üteme, akkor már megváltozik.

Én nem vártam a trilógia DVD-től, hogy 3 órás film legyen rajta. Csak a szépség hibákért kár egyébként nagyon jó lett ez a trilógia DVD.

Hozzászólás ideje:

Amikor ősszel kijön az EP3 dupla DVD, ugye újra kijön az EP1-EP2 dupla DVD verze? Ugye? :lol:

Hozzászólás ideje:
Amikor ősszel kijön az EP3 dupla DVD, ugye újra kijön az EP1-EP2 dupla DVD verze? Ugye? :lol:

Remélem.Mert énis a prequel kiadásra gyúrok.

Hozzászólás ideje:

Érdekes ez a wampa attack. Az extra lemezen rajta lehetne, de remélem a filmbe nem rakják vissza. Ahogy Tibi is mondta, teljesen érdektelen a történet szempontjából, és mégjobban belassítaná az elejét.

Hozzászólás ideje:

Tibi engedelmeddel nekem lenne pár képem erről,ha nem bánjátok kiteszem.

sign0.JPG

sign2.JPG

sign3.JPG

sign4.JPG

sign5.JPG

sign6.JPG

Hozzászólás ideje:

Erről a wampa-támadásról már én is hallottam és nagyon remélem, hogy nem fog visszakerülni. A Birodalom Hoth-i győzelme ezután sokkal erőtlenebb lenne, hisz a Lázadókat tulajdonképpen pár helyi állatka is majdnem letudta győzni :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szuper képek! Ha van hozzáférésed a Photoreceptor sorozathoz, rengeteg képet találsz a wampa támadásról (feltehetnél párat, ha van időd :lol: ), meg mindenféle egyéb kimaradt jelenetről.

Hozzászólás ideje:
Ha van hozzáférésed a Photoreceptor sorozathoz,

Sajnos nincs.

Ha jól sejtem akkor ezek a képek az atom.pganet.com-ról vannak.

Igen onnan vannak.

Viszont van egy pár kockás video arról mikor C-3PO letépi azt a bizonyos figyelmeztető jelzést az ajtóról:

http://atom.pganet.com/video/cutscenes/c3po.mov

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ha jól sejtem akkor ezek a képek az atom.pganet.com-ról vannak. Baromi jó kis oldal... kár, hogy már évek óta nem frissitik  :)

Hehe, egyike azon oldalaknak, ami miatt elkezdtem gyűjteni a "jó" dolgokat.:)

Az ep2 után felvettem a kapcsolatot a készítőjével, csereberéltünk anyagokat (bár ez annyiban merült ki, hogy én küldtem egy rakat szinkronos making of-ot postán cserébe a Humanoid című olasz SW koppintásfilmért, amire azóta is várok :) - bár most már nem lényeges, neki úgyis valami nézhetetlen kópia volt meg), annyit tudok, hogy tetszettek neki az új részek...

Hozzászólás ideje:

Tibi ezek a képek nagyon jóóók :41: :41: :41: .Köszi. :57:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szegény wampák csak éhesek voltak, a taun-taun-okért jöttek, de a dinnye lázadók rögtön rájuk támadtak... :)

Hozzászólás ideje:

A legjobban az tetszik ahol Luke egy ágyú(vagy mi az :) )mögött ül. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.