Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hmmm...ilyen volt régen is, de az SE -re elnyomták ezt a jó kis zenét. Ebben az új videóban viszont újra hallani. Pontosan! Nagyon jó ez a fanfár! És ahogy beszélnek az is, végre nem olyan mintha egy vödör lenne a fejükön... kivéve Vader Kontra: rózsaszín hajtómű vagy mi... és még mindig van ami nem világít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Pontosan! Nagyon jó ez a fanfár! És ahogy beszélnek az is, végre nem olyan mintha egy vödör lenne a fejükön... kivéve Vader Kontra: rózsaszín hajtómű vagy mi... és még mindig van ami nem világít A hajtóművek alig térnek el színben egymástól. Hasonlítsd össze. 0:46 és 1:30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. A hajtóművek alig térnek el színben egymástól. Hasonlítsd össze. 0:46 és 1:30. Hát igen Mondjuk ezzel kiegyeznék, a BR-n mert a Special Edition nagyon jól sikerült, sőt a Yavini csatában, egy van ami zavar, az pedig pont a Halálcsillag tervrajza, ami mindent ábrázol, csak a Halálcsillagot nem Ez amúgy már az extrából van, és az extra a BR transzferből kellene, h legyen, nem? Bár az sem lenne rossz, ha Leia-ék egy 3D-s hologramon néznék a csatát mint a Klónok végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Hát igen Mondjuk ezzel kiegyeznék, a BR-n mert a Special Edition nagyon jól sikerült, sőt a Yavini csatában, egy van ami zavar, az pedig pont a Halálcsillag tervrajza, ami mindent ábrázol, csak a Halálcsillagot nem Ez amúgy már az extrából van, és az extra a BR transzferből kellene, h legyen, nem? Elvileg igen. Zééé véleményére is kíváncsi vagyok. Közben itt egy meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Ez valami gyönyörű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Ez valami gyönyörű! Tényleg az! Jó lesz az új transzfer igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Tényleg az! Jó lesz az új transzfer igaz? Mesés! Nem értem minek rejtegetik annyira. Ezt úgy is meg kell vennem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Mesés! Nem értem minek rejtegetik annyira. Ezt úgy is meg kell vennem... Tudtam én. Pénteken izgalmas lesz a Londoni bemutató! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 8. Elvileg igen. Zééé véleményére is kíváncsi vagyok. Közben itt egy meglepetés. Erre mi mást mondhatnék, csodálatos. Ezt nevezem kiegyensúlyozott színkeverésnek. Így kell kinéznie...túlszaturáltságnak nyoma sincs. Tökéletesen beállított szűrők. Ami ezen a képen van, az a BR minden jellemzőjét magán hordozza. Már látom hogy az EPI lesz az új tanulmány lemezem, gigantikus változás az "eredeti" verzióhoz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Matthew Wood nyilatkozta egy ma megjelenő angol DVD és BR újságnak, hogy mind a hat film hangsávját újra masterelték!!! Remélem azért az új Obi üvöltést kihagyták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Csak hogy fokozzuk. http://www.youtube.com/watch?v=Ezak5ZNnA88&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Én már a filmben szeretném látni, nem az ep3-as extráról. Amúgy jól mutat. Fura ezzel a CG karakterrel ebben a jelenetben ezzel a szöveggel (pláne, hogy még zene sem megy alatta), de annyival jobb, mint azzal a randa bábbal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Én már a filmben szeretném látni, nem az ep3-as extráról. Amúgy jól mutat. Fura ezzel a CG karakterrel ebben a jelenetben ezzel a szöveggel (pláne, hogy még zene sem megy alatta), de annyival jobb, mint azzal a randa bábbal. És ez még nem is a végleges, csak egy teszt. És már ez is hét éves... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. (szerkesztve) Két újabb kép http://forum.blu-ray.com/attachments/blu-ray-movies-north-america/36431-star-wars-complete-saga-original-prequel-trilogy-september-16-2011-noname1.jpg http://forum.blu-ray.com/attachments/blu-ray-movies-north-america/36430d1313007792-star-wars-complete-saga-original-prequel-trilogy-september-16-2011-noname.jpg Részlet a podrace -ből! Már ebben a felbontásban is látszik, hogy gyönyörű szép képe van a TPM -nek. :o Szerkesztve: 2011. Augusztus 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. A képek nem jönnek be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Nékem se, regelni kéne a fórumra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Nékem se, regelni kéne a fórumra. Szerintem az itt található (Ep2 és Ep3 alatt) új képekre gondolt Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Szerintem az itt található (Ep2 és Ep3 alatt) új képekre gondolt Ody. Pontosan azokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. (szerkesztve) No de itt vannak szép nagyban. DVD BD DVD BD Szerkesztve: 2011. Augusztus 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Mintha pöttyet élesebb lenne a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Tehát a lentebb olvasottak szerint, ma tart bemutatót Londonban az ILM és talán nekünk is leesik valami újdonság még ma? Remélem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. (szerkesztve) Erre vártunk május 4-én... Trailer Szerkesztve: 2011. Augusztus 12. - Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. (szerkesztve) Nincsenek összeakadó kardok! Szerkesztve: 2011. Augusztus 12. - reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Ez valami gyönyörű! Tűéles kép, élethű színek, láthatóan szebb minőség. Bár szerintem a fénykardok ezúttal sem nyerik majd el mindenki tetszését. Csak nekem tűnik lilának Vader kardja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Nem tökéletes, de majd nézzük meg, hogyan fest egy jobb minőségű videón. (Valószínűleg nem sokkal máshogy, de azért na ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Mintha pöttyet élesebb lenne a kép. Az én monitoromon max, a bőr természetesebb tónusa látszik, más nem Csak nekem tűnik lilának Vader kardja? Jó adag ciklámenes-mályvás beütése van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. (szerkesztve) Állat a trailer! Igen ez az!! A kardokkal semmi baj a videón. Nagyon izgatott vagyok. SZERK: Ebbe keményen belenyúltak skacok!! :o Szerkesztve: 2011. Augusztus 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Nem győzött meg. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Nem győzött meg. :S Engem igen. Egy szavunk nem lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Itt a youtube -os link is. http://www.youtube.com/watch?v=9B-gXCGZm-U&list=FLZHZIklcAjtE&index=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.