Hozzászólás ideje: Augusztus 6.Aug. 6. A teljesent úgy értettem, hogy ne legyen köze semmilyen korábbi gonoszhoz
Hozzászólás ideje: Augusztus 6.Aug. 6. Nekem nem lenne bajom a Palpatine strand cast dologgal, de én is azon a véleményen vagyok, hogy legyen egy teljesen új gonosz. Egyébként se vállalnák be egy újabb Palpatine klón behozatalát.
Hozzászólás ideje: Augusztus 6.Aug. 6. 13 órával ezelőtt, Yoda József írta: A Deadline úgy értesült, hogy Matt Smith alakítja majd a film egyik gonoszát. A Lucasfilm nem kommentálta nekik az értesülést. https://deadline.com/2025/08/star-wars-star-fighter-matt-smith-villain-ryan-gosling-1236479292/ "Bár a pontos részletek homályosak arról, hogy kit fog játszani Smith, a források szerint az egyik főgonosz szerepét. A casting az elmúlt hetekben már javában zajlott, Levy több színésszel is találkozott a kulcsszerepre; a források szerint úgy döntöttek, hogy Smith lesz a Star Wars-univerzum következő nagy gonosztevője." Nagy fogás, ha igaz amúgy emlékszünk még, hogy eredetileg kit alakított volna a The Rise of Skywalkerben? https://rebo.hu/2025/08/06/pletyka-a-sarkanyok-haza-sztarja-lehet-a-starfighter-fogonosza/ Eléggé megalapozott kíváncsian várjuk mi sül ki belőle.
Hozzászólás ideje: Augusztus 6.Aug. 6. Szerző Jeff Sneider szerint (a forrásaira hivatkozva) Matt Smith nem lesz erőhasználó, hanem egy katonai tábornokot fog alakítani.
Hozzászólás ideje: Tegnap 16:041 napja Szerző Elkezdődött a forgatás! A színészeknek csináltam topikot.https://www.starwars.com/news/star-wars-starfighter-cast Szerkesztve: Tegnap 16:161 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Tegnap 18:281 napja Szerző A Hollywood Reporter szerint a film egy önálló darab lesz, amely nem fog kapcsolódni a Skywalker Saga filmjeihez és karaktereihez. A film sztoriját természetesen titokban tartják, de állítólag arról szól, hogy Gosling karakterének meg kell védenie egy gyereket egy galaxisra kiterjedő kaland során.Amy Adams a fiú anyját fogja alakítani. Szerkesztve: Tegnap 18:281 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Tegnap 20:341 napja 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Gosling karakterének meg kell védenie egy gyereketMilyen újszerű koncepció
Hozzászólás ideje: Tegnap 21:081 napja Szerző 33 perccel korábban, Darth Cupsy írta:Milyen újszerű koncepció Ugye?
Hozzászólás ideje: 15 órával korábban15 órája Jó kis lepukkant SW feeling. A sztori akkor érdekelne jobban, ha valami kapcsolat lenne a korszak többi filmjeivel, de önmagában az biztos érdekes lesz, hogy felfedezhetjük a Skywalker Kora utáni galaxist. Főleg ha keresztül-kasul bejárjuk. Talán ez is lesz a film egyik fő feladata: bevezetni az új korszakot.
Hozzászólás ideje: 15 órával korábban15 órája Claudio Miranda lesz az operatőr, aki olyan filmeken dolgozott, mint a Top Gun: Maverick vagy az F1 film. Lehet itt is eszement látványos üldözési jelenetek lesznek.
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Remélhetőleg ezzel egy új korszak nyílik meg.... egy korszak, ahol a bejelentett filmeket le is forgatják
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Jó látni, hogy tényleg halad a projekt. Tessék most már a New Jedi Ordert is összekapni :D
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája 1 órával korábban, Yoda József írta:Jó látni, hogy tényleg halad a projekt. Tessék most már a New Jedi Ordert is összekapni :DRemélem a Starfighter után már tényleg az jön.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.