Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Szerző 1 órával ezelőtt, Brodie írta:Ha jól emlékszem, Simon Kinberget kérték fel az új saga megírására... abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez a film is már annak a része...Nem része.A jövőben Flynn Gray karakterét használhatják, ő lehet a kapocs.Amúgy a "nem Saga-film, egyszerűbb lesz annál, minél kevesebb legyen a házifeladat, stb." dologra rátérve: fentebb írtátok, hogy PR-szöveg, amivel egyetértek. Igazából én se számítok ismerős arcokra nagyobb szerepkörben, ha fel is tűnnek (mint pl. a pletykák szerint Rey), az egy cameo lesz, Rey esetében a film végén. Attól még a teljes film új lesz, csak a végén előrevetíthetnek több dolgot is... márpersze ha pletykák igaznak bizonyulnak.Én várom az első hivatalos, többet mutató előzetest (ha követik a Mandó és a többi film marketingjét, akkor jövő hónap végefelé jöhet valami), utána okosabbak leszünk.
Hozzászólás ideje: 43 perccel korábban43 perce Amúgy például a Galaxis aktuális politikai helyzete is olyasmi, amit valamennyire meg kell mutatni, és az már alapból túlmutat a filmen. Mert ugye azt azért nem lehet megjátszani, hogy itt vagyunk 5 évvel az exegoli csata után, és senkinek sem sikerült egybefogni a Galaxist, aztán jön egy - hasraütök - öt évvel ezután játszódó film, és ott már működőképes Legújabb Köztársaság van, ami a fél Galaxist uralja, de a másik felében meg ott az Első Birodalmi Szeparatista Rend, mint ősellenség. Még, ha nem is mennek bele mélyen a dologba, ezt akkor is fixálják, ahogy a korábbi filmek is: ep1 tisztázta, hogy van a Köztársaság, míg az ep2 ehhez hozzácsapta a szeparatistákat; az ep4 tisztázta, hogy van a Birodalom és szembe vele a kis lázadás; az ep7 lefektette, hogy van új Köztársaság, Első Rend és körömnyi Ellenállás.Ilyen téren, még ha a Starfighter stand-alone is lesz, akkkor is másabb, mint a Solo vagy a The Mandalorian and Grogu, amik már alaposan bebetonozott politikai helyzetben játszódtak.Ebben a témában amúgy a Rebo lehozott egy remek kis cikket, érdemes elolvasni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.