Hozzászólás ideje: Szombat 11:215 napja Szerintem csak az 50 éves évforduló okán használják a retro stílust. Hanem 2027-ben, hanem idén vagy 2028-ban mutatnák be, nem ilyen lenne a logo.
Hozzászólás ideje: Szombat 21:205 napja Szerző Shawn Levy a Good Morning Americának az alábbiakat mondta:A film nem előzmény és nem folytatás. Egy olyan korszakban vagyunk, ahol nincs galaktikus kormányzás, nincs egy rend, amely összetartaná a Galaxist. Mindenki túl szeretne élni.Kade a galaxis rosszabbik feléből való, munkásosztálybeli háttérrel rendelkezik semmi kiváltsággal, valamint egy vagány figura, aki belekeveredik egy kalandba amely keresztezi az útját a leggyorsabb csillagvadásszal, amelyet valaha építettek.
Hozzászólás ideje: Szombat 22:485 napja 1 órával korábban, Bence1997 írta:nincs galaktikus kormányzás, nincs egy rend, amely összetartaná a Galaxist. Mindenki túl szeretne élniNa, ez az a pont, ahol számomra a film érdekessé válik. Én már akkor, amikor még csak találgattunk az ep7-ről, egy ilyen állapotról ábrándoztam. Végre meg is kapjuk. Ez számomra az igazán izgalmas állapot.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:134 napja 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Na, ez az a pont, ahol számomra a film érdekessé válik.Igen, és lényegében ezt is vártuk. Viszont....9 órával ezelőtt, Bence1997 írta:A film nem előzményEz már kevésbé hangzik jól.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:464 napja 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Ez már kevésbé hangzik jól.Ezzel csak annyit akart mondani, hogy nem egy már meglévő sztori előzményét mondják el, nem azt hogy nem lesz hatása a későbbi dolgokra.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:554 napja Előzmény nehezen lehetne, hisz a kánonban a TROS után nincs semmi.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 08:264 napja Így már ok, csak nem volt egyértelmű. Lehet, hogy ez se lesz az én napom.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 08:334 napja Ez a kis kamerás előzetes belobbantotta nálam rendesen a szikrát. Végre egy igazi mozifilm nagyvásznon, ahol a helye van a Star Warsnak.Ryan Goslingot nagyon kedvelem, Claudio Miranda baromi jó operatőr, és Thomas Newman még jobb zeneszerző. Ezek jó előjelek.Amit nem szeretnék: szükségtelen cameókat és fanservice-eket.Ezeken én is kellemesen mosolygok a Filoniverse nézése közben otthon, de egy mozifilm ne ilyen legyen. Szerkesztve: Vasárnap 08:334 napja - Brodie
Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:484 napja Egy konkrét jelenetleírás MSW-től:https://xcancel.com/MakingStarWars/status/2088675035141804528?s=46A fordítást nem volt időm elkészíteni, de egy nagyon rövid kis összefoglaló:Kade-nek és Belle-nek (egy csaj, akinél valami kulcs van, ami kell Kade-nek) van közös múltja.A gyerek képes használni az Erőt, de nehezen tudja irányítani.Kade itt már tud a gyerek képességeiről.Kade-nek annyira szüksége van egy rejtélyes kulcsra, hogy még Fangával (egy nagy szörnnyel) is megküzd érte.Ez sokkal érthetőbbé teszi, miért írtam korábban azt, hogy a Starfighter egy akció-vígjátékos, A galaxis őrzői-féle hangulatot áraszt. Kade nem egy megállíthatatlan, badass figura. Blöfföl, improvizál, csal, és közben rohadtul elverik. Nagyon Han Solo-s.Egy potenciálisan fontos összefüggés: A hírek szerint Kade küldetése az, hogy eljuttassa a gyereket egy Adarián található Jedi-templomba/akadémiára. Az, hogy itt azt látjuk, amint a gyerek nehezen tudja irányítani az Erőt, megmagyarázhatja, MIÉRT próbálja Kade eljuttatni őt oda. Mit nyit ki a kulcs?
Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:204 napja Megszerezte a forgatókönyvet? Ez azért elég részletes leírás. Szerkesztve: Vasárnap 11:234 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:344 napja Minden tetszik! Logó, hangulat, infók, szereplők, rendező, zeneszerző. Nagyon bizakodom.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:594 napja 23 perccel korábban, csoli1138 írta:Minden tetszik! Logó, hangulat, infók, szereplők, rendező, zeneszerző. Nagyon bizakodom.Erre vidd el a családot is. Amúgy a leírás alatt már megy a kritika, hogy ez olyan lesz, mint a mandaloriban az aréna harc, aminek köze van az ST-hez az már nem is jó.....
Hozzászólás ideje: Vasárnap 15:164 napja 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Erre vidd el a családot is. Úgy lesz, de már fontolgatom, azt is, hogy veletek menjek. Ha vevők vagytok rá. Abszolút nem igéret, nem holnap lesz, de már pár premier óta eszembe jut.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 15:254 napja 9 perccel korábban, csoli1138 írta:már fontolgatom, azt is, hogy veletek menjek.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 16:494 napja 1 órával ezelőtt, csoli1138 írta:Úgy lesz, de már fontolgatom, azt is, hogy veletek menjek. Ha vevők vagytok rá. Abszolút nem igéret, nem holnap lesz, de már pár premier óta eszembe jut.Remek ötlet, szívesen látunk majd.
Hozzászólás ideje: Tegnap 00:131 napja Szerző Jonathan Tropper-ról írt egy cikket a Deadline, a Star Warsos rész alább olvasható:Már korábban is együtt dolgozott Shawn Levy-vel (számszerint 3 filmen) és miután Levy saját maga választhatta ki az írót, ráesett a választása.A Starfighter című filmben Ryan Gosling egy Kade Auberon nevű cinikus szélhámost alakít, aki szembesül titokzatos múltjával és egy veszélyes, a galaxison átívelő kalandba csöppen, amely során a sorsával kerül szembe. Kade-del együtt utazik egy, a korához képest érett gyerek is, akit Flynn Gray alakít.A címadó űrhajó egy G17 Imperial Reaper, a valaha épített leggyorsabb űrhajó, amely épp Kade garázsában áll."Az volt a célunk, hogy egy olyan történetet meséljünk el, amely mentes a (Star Wars) mitológiától. Az idővonalon előrébb járunk, és olyan filmet szerettünk volna készíteni, amely az új rajongók és az új nézők számára is a lehető legkevesebb belépési korlátot jelenti.""Ez nem egy Skywalker-Saga-film… nem a Lázadás, az Első Rend, az Ellenállás vagy a Birodalom történetét dolgozzuk fel, hanem túllépünk mindezen. Ez egy egyszerűbb film lesz." Szerkesztve: 14 órával korábban14 órája - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Azért időről-időre felbukkan ez a két dolog a filmmel kapcsolatban, ami engem továbbra se nyugtat meg:5 órával ezelőtt, Bence1997 írta:"Az volt a célunk, hogy egy olyan történetet meséljünk el, amely mentes a (Star Wars) mitológiától. Az idővonalon előrébb járunk, és olyan filmet szerettünk volna készíteni, amely az új rajongók és az új nézők számára is a lehető legkevesebb belépési korlátot jelenti.""Ez nem egy Skywalker-Saga-film… nem a Lázadás, az Első Rend, az Ellenállás vagy a Birodalom történetét dolgozzuk fel, hanem túllépünk mindezen. Ez egy egyszerűbb film lesz."Ezeket szinte szóról-szóra elmondták a Grogu előtt is. Csak egyszer érném már meg, hogy valami bevallottan grandiózus történetet akarnak elmesélni.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája Egy éra-inditó filmnek nem hiszem hogy jól állna a grandiózusság. Fura lenne, ha az ep.9 után rögtön megint jönne egy gigászi háború. Ha jön az ne rögtön induljon.
Hozzászólás ideje: 17 órával korábban17 órája Ne legyen gigászi háború, de ez a kényszeredett tavolság tartás engem kicsit zavar.
Hozzászólás ideje: 15 órával korábban15 órája Még nem tudjuk mit jelent ez a gyakorlatban, de eddig a kémjelentések alapján annyira azért nem lesz távol a Star Wars mitológiától a film.
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája Épp ez az, hogy a kémjelentések és a készítők nyilatkozatai nem igazán fedik egymást. Most vagy @Brodie -nak lesz igaza és megint túl sokat képzelünk a filmről, vagy a készítők próbálják hűteni a kedélyeket (ennek sok értelmét nem látom). Egy teljes értékű előzetes sok ködöt eloszlathatnak a kérdéseket illetően. Továbbra is azt gondolom, hogy marha jó film lesz....de nekem a Mandi is az volt.
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája Szerintem a készitők nyilatkozatai összhangban vannak a várható dolgokkal: ez egy vadiúj kaland lesz, új szereplőkkel, viszonylag kis léptékben. Nem a léptéken fog múlni hogy sikeres lesz vagy sem. Inkább azon mennyire szerethetőek a szereplők, mennyire érdekel minket mi lesz velük, mennyire vonz be a történet stb.
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája Pletykálták Rey-t, aki ha feltűnik már megdőlt ez a "semmihez és senkihez nem kötődünk" hozzáállás.
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta:a készítők próbálják hűteni a kedélyeket (ennek sok értelmét nem látom).Én a The Mandalorian ang Grogunál voltam így, hogy biztos a nagy dolgokat direkt nem lövik le, hogy majd a moziban üssön igazán.Azt hittem, hogy minimum akkora események lesznek, mint Luke megjelenése a The Mandalorian 2. évadjában.Ehelyett kiderült, hogy nem volt benne több, mint aminek látszott. Annak tényleg nem látom értelmét, hogy a készítők direkt hűtsék a kedélyeket, amikor pont fokozni kellene.Viszont hivatalosan még egy képkockát sem láttunk ebből a filmből, szóval ez még lehet akár a titkos Epsiode X.
Hozzászólás ideje: 14 órával korábban14 órája 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Csak egyszer érném már meg, hogy valami bevallottan grandiózus történetet akarnak elmesélni.Nem vagyok benne biztos, de szerintem minimum 10 alkalommal már megérted, mert eddig csak a Solo és a The Mandalorian and Grogu nem volt grandiózus, a 9 Saga-film és a Rogue One eléggé az volt. Amúgy meg, egy kis léptékű sztori is lehet grandiózus, lásd a Rogue One-t, ami semmiről sem szól, csak arról, hogy a film első felében be akarnak jutni egy dilis házába, a második felében meg el akarnak lopni egy tervrajzot. Vagy az ep4, aminek a sztorija kábé annyi, hogy a parasztfiúnak ki kell szabadítania a hercegnőt a gonosz király börtönéből, és elvinni A-ból B-be.A Star Wars filmeket általában nem az teszi grandiózussá, hogy szorosan kötődnek egymáshoz vagy hatalmas sztorit írnak neki, hanem a cselekmény és még inkább, a látvány. Ott van a D23 teaserben az a pillanat, amikor a menő sárkány-vitorlás hajó siklik a vízen, körülötte tornádószerű tölcsérekben felfelé folyik a víz. Ez már kibeb*szottúl grandiózus látvány. Ha ebben a környezetben rendeznek egy üldözéses akciójelenetet, akkor olyasmit fog mutatni a Starfighter, amit Star Wars film eddig még soha.3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Pletykálták Rey-t, aki ha feltűnik már megdőlt ez a "semmihez és senkihez nem kötődünk" hozzáállás.Ez a PR bullshit már akkor megdőlt, amikor ráírták a filmre, hogy Star Wars. Továbbra is kár ezen rugózni. Ez egy ostoba marketing szöveg, ami rééééég, egész pontosan 1977 óta nem igaz, mert csak az ep4-ről lehetett ezt elmondani, amíg önmagában állt. Elég csak megnézni ezt az interjúrészletet:"Ryan Gosling egy Kade Auberon nevű cinikus szélhámost alakít, aki szembesül titokzatos múltjával" - bevezetni egy olyan karaktert, aminek "titokzatos múltja" van egy olyan sztoriba, ami mindössze 5 évre van a kronológiailag utolsó Star Wars mozifilmtől (vagy alacuzammen minden SW sztoritól), hát hogy is mondjam, nem éppen az a recept, ami garantálja, hogy Kade-nek semmi köze nem lesz az Első Rend-Ellenállás háborúhoz. És hát ugye, a kémjelentések szerint ez igaz is."A címadó űrhajó egy G17 Imperial Reaper" - nem kötődünk semmihez... ja, de azért a címszereplő hajó neve azt üvölti, hogy a Birodalom készítette. Mission accomplished! És bár most nem említették, de ugye Kade egy Erőhasználót kísér. Nos, bármi, ami az Erőt képbe hozza, az kapcsolódik a Jedikhez és/vagy a Sith-ekhez.Szóval újfent mondom, kár ezen a "nem kapcsolódunk semmihez" f*szságon kattogni. Sőt azt is mondhatjuk, hogy nyílt hazugság, vagy szándékosan megtévesztő reklám. Észre sem kéne már venni, nemhogy emiatt aggódni. Szerkesztve: 9 órával korábban9 órája - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 9 órával korábban9 órája Pontosan! Szívemből szóltál!Star wars film lesz! Ennél több állásfoglalásra lehet, hogy nincs is szükség!
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája "Az volt a célunk, hogy egy olyan történetet meséljünk el, amely mentes a (Star Wars) mitológiától. Az idővonalon előrébb járunk, és olyan filmet szerettünk volna készíteni, amely az új rajongók és az új nézők számára is a lehető legkevesebb belépési korlátot jelenti.""Ez nem egy Skywalker-Saga-film… nem a Lázadás, az Első Rend, az Ellenállás vagy a Birodalom történetét dolgozzuk fel, hanem túllépünk mindezen. Ez egy egyszerűbb film lesz."Jaj, ezek a mondatok nekem egyáltalán nem tetszenek. Mentes a Star Wars mitológiától...Jó volt a Mandalori és Grogu, de egy következő SW filmtől valami nagy kaliberűt várok.
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Amennyiben a mitológia alatt azt értik, hogy új korszak, új helyszínek és új karakterek jönnek, akkor részemről ez teljesen rendben van.Kövezzetek meg, de engem az sem zavarna, ha egyáltalán nem lennének ismerős arcok.Indulhatna szépen tiszta lappal.Az viszont engem is zavarna, ha csak egy kis kaland lenne, ami nem mutat túl a film eseményein.Igen, eddig csak két kisléptékű SW-film volt, és pont az a kettő bukott meg.Építsenek szépen egy új sagát, amiről mi még nem tudjuk, hová fog vezetni. (De a Lucasfilm azért tervezze meg magának előre!)Ha jól emlékszem, Simon Kinberget kérték fel az új saga megírására... abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez a film is már annak a része...
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája 21 perccel korábban, Brodie írta:abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez a film is már annak a része...Pedig milyen jó lenne. A főhős srác pl. feltűnhetne később a Jedi rend oszlopos tagjaként.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.