kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Űrhajók, díjátadó, oké, de hol van Dzséjt??? Átkötötték a papi dialízisét a DONéra, azért nem elérhető... Szerkesztve: 2009. Április 25. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Valaki csörgesse már meg szegény Tamáskát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Én is a Venatorra szavaztam. Örülök, hogy nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A Venator a legjobbb, egyértelmű A Malevolence se rossz, de a szuperfegyverek már kezdenek kicsit unalmasak lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Én a kisgépek híve vagyok, így nálam a Torrent-vadászok vitték az első helyet, aztán az Alkony Szóval a Venator első helyen nem rajtam múlt, mivel össz-vissz az utolsó előtti helyet sikerült megcsípnie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A második kategória: Legjobb felszíni jármű. Jelöltek: AAT tank AT-RT AT-TE CK-6 Freeco robogó (1x15 Trespass) Kalózok tankja (1x12 The Gungan General) STAP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Valaki csörgesse már meg szegény Tamáskát A túlvilágra drága a percdíj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Itt szerintem az AT-TE lesz a befutó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Alkony No lám csak! Nyelvbotlás vagy szemléletváltozás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ebben teljes egyetértés volt családon belül: AT-RT! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Bízom benne... a hatlábúak a legegyedibb másolatok a járművek terén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Robogó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. No lám csak! Nyelvbotlás vagy szemléletváltozás? Egyik sem, ezen kevesebbet kellett gondolkodnom, hogyan kell leírni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Robogó Azaz! Utána pedig az AT-RT. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Legjobb felszíni jármű AT-TE 176pont Látatlanba is lefogadtam volna, hogy itt valamelyik Köztársasági jármű fog nyerni, és nem is kellett csalódnom. Az AT-RT –t már a második epizódban megismerhettük, de hasonlóan a Venatorhoz, itt is a sorozatra volt szükség a jármű sokoldalúságának bemutatásához. Mint az ábra mutatja ez remekül sikerült, hiszen viszonylag biztosan gyűjtötte be az első helyet a CK-6 –os robogó előtt. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Robogó A Tresspassból? Mert nálam az az első Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Egyik sem, ezen kevesebbet kellett gondolkodnom, hogyan kell leírni Ez van beléd kódolva, ne tagadd... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Na itt vagyok én is.Én is a Venatorra szavaztam.Egyszerűen gyönyörű jármű.Az SW BMW-je. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Azaz! Utána pedig az AT-RT. Hé! ne nézd a szavazataimat! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Affene... mindegy! Nem szeretem annyira ezeket a monstrumokat.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Eh.. hogy egy ilyen csúnya monstrum legyen az első, de hát ez van Hehe, kezdünk afelé menni, hogy egy első helyezettem se lesz itt első Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ez van beléd kódolva, ne tagadd... Na jó, megfogtál, végül is az anyanyelvem, annak használata a természetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam az AT-RT eggyel megelőzte az AT-TE-t. Szerintem az AT-RT a legjobb, csak utána az AT-TE. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ez az! A közönség tombol itt mellettem, Szujó Zoli kollégám hirtelen azt sem tudja, kihez rohanjon oda interjúért. Végül megtalálta Palik Laci barátunkat, aki előadásba kezdett neki a verseny-katona-személy-szállító-gépjárművek súlyelosztásáról. Tanulságos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam a harmadik (Panninál a második - itt van némi kárörvendő mosoly az arcán..) volt a lépegető, mert egyébként mindketten kisgép pártiak vagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam az AT-RT eggyel megelőzte az AT-TE-t. Szerintem az AT-RT a legjobb, csak utána az AT-TE. Valahogy az AT-RT nem az igazi a TCW -ben. Ráadásul nem is szerepel annyit mint AT-TE. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Eh.. hogy egy ilyen csúnya monstrum legyen az első, de hát ez van Hehe, kezdünk afelé menni, hogy egy első helyezettem se lesz itt első Messze még a vége, én azt mondom (de egyébként én is kezdek ideges lenni emiatt ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Messze még a vége, én azt mondom (de egyébként én is kezdek ideges lenni emiatt ) Igen, így van, szóval van még remény De nem az jellemző, hogy a kedvenceim tömegkedvencek lennének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ráadásul nem is szerepel annyit mint AT-TE. Ez igaz, de attól még nekem az AT-TE kevésbé tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Következő kategória a Legjobb szörnyeké Jelöltek: Gundark (1x11 Dooku Captured) Gutkurr (1x20 Innocents of Ryloth) Neebray (1x01 Ambush, 1x03 Shadow of Malevolence, 1x05 Rookies) Narglatch (1x15 Trespass) Mastif Phalone (1x13 Jedi Crash) Roggwart - Gor (1x10 Lair of Grievous) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.