Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Nálam a mariduni az első Persze a második a 21 részbeni Ergo az lesz az első, nem az én választottam Szerkesztve: 2009. Április 25.16 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző Legjobb felszíni csata Lessu főváros bevétele (1x21 Liberty on Ryloth) 172pont Az űrcsatákhoz hasonlóan a földi ütközetekből sem volt hiány, ráadásul nem is akármilyen csatákat láthattunk. Ennek ellenére a győztes kiléte itt is egyértelmű volt. A Lessu ?i csata végég vezetve diadalmaskodott.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Ehh! Ne búsúlj, Panni! Azért nekünk a Rugosa marad a legjobb!
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Az áramrázta Samuel L. Jackson haladt el mellettem, magában talán boldogan felidézve azokat a perceket, amikor még megvolt mindkét karja. Ő erre a csatára szavazott. Szerkesztve: 2009. Április 25.16 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Senki ne búsuljon, ha mást jelölt, nekem még egy sem jött össze
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző Az áramrázta Samuel Jackson haladt el mellettem, magában talán boldogan felidézve azokat a perceket, amikor még megvolt mindkét karja. Ő erre a csatára szavazott. Csak az Uralkodó meg ne lássa.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Ezt is 4.-nek jelöltem. Én is. De legalább nem egyezik az ízlésem a közízléssel. :D
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Csak az Uralkodó meg ne lássa. Az uralkodó nincs jelen. Csak Palpatine
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Az áramrázta Samuel Jackson haladt el mellettem, magában talán boldogan felidézve azokat a perceket, amikor még megvolt mindkét karja. Ő erre a csatára szavazott. Igen, itt nagyon elemében volt (bár én nem vagyok Windu fan )
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző Jöjjön a Legjobb szinkronhang! Krande biztos a körmét rágná ha itt lenne, hisz szívszerelme is az indulók között van! Jelöltek: Ashley Eckstein ? Ahsoka Tano Corey Burton ? Cad Bane, Ziro, Dooku, Mar Tuuk, TX-20 Taktikai droid Dee Bradely Baker ? Klónok, Robonino, Onaconda Farr, Pilf Mukmuk James Arnold Taylor ? Plo Koon, Obi-wan Kenobi Matt Lanter ? Anakin Skywalker Matthew Wood ? Grievous, B1-es harci droidok, Taktika droid
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Nálunk Anakin és Obi-Wan feszül egymásnak... (mármint a hangjuk ) Szerkesztve: 2009. Április 25.16 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Hajrá Corey Burton! (Közízlési tippem vagy J. A. Taylor, vagy Ashley.)
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve A Ewan által is említett James Arnold Taylor most itt áll mellettem, látni rajta az izgatottságot... vajon fel tudja venni a harcot a harmadik részen edződött Matt Wooddal?
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Senki ne búsuljon, ha mást jelölt, nekem még egy sem jött össze Nekem se... A szinkronoknál M. Wood az első nálam. Szerkesztve: 2009. Április 25.16 éve - Gyoka Lamaro
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző Legjobb szinkronhang Ashley Eckstein – Ahsoka Tano 166pont Ahsoka karakteréhez nagyon sokat ad hozzá Ashley Eckstein hangja. A voksolás azt mutatja, hogy nem csak én vélekedek így. A szavazás első felében jól tartotta magát Matthew Wood, de a végére teljesen kifulladt. Szerkesztve: 2009. Április 25.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Ahsoka hangját én is nagyon szeretem, így nincs bennem csalódottság
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve khm... Nemcsak a karaktert, de a szinkronhangját is meghívnám egy körre... khm.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Nálam Ashley csak a második. Matthew Wood (Grivi) az első.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Na, az első jelölt aki nem első helyezett nálam. Nálam Corey Burton volt a nyerő.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Nekem se... A szinkronoknál M. Wood az első nálam. Nálam is ő az első, de amint látom, nem sokat haladtunk előre
Hozzászólás ideje: 2009. Április 25.16 éve Szerző khm... Nemcsak a karaktert, de a szinkronhangját is meghívnám egy körre... khm. A riporter úr személyes vágyai a nagyközönség előtt? Ejj-ejj. De mintha egy gatyában és ingbe futkározó alakot láttam volna a teremben!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.