Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Yoda mesterkedései Rugosán... Panni buzgón bólogat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Panni buzgón bólogat Panni tudja, mi az igazán jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Nálam a mariduni az első Persze a második a 21 részbeni Ergo az lesz az első, nem az én választottam Szerkesztve: 2009. Április 25. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Legjobb felszíni csata Lessu főváros bevétele (1x21 Liberty on Ryloth) 172pont Az űrcsatákhoz hasonlóan a földi ütközetekből sem volt hiány, ráadásul nem is akármilyen csatákat láthattunk. Ennek ellenére a győztes kiléte itt is egyértelmű volt. A Lessu ?i csata végég vezetve diadalmaskodott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Gondoltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. 2:2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Na most már 3. Nekem is a lessui csata a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ehh! Ne búsúlj, Panni! Azért nekünk a Rugosa marad a legjobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ezt is 4.-nek jelöltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Az áramrázta Samuel L. Jackson haladt el mellettem, magában talán boldogan felidézve azokat a perceket, amikor még megvolt mindkét karja. Ő erre a csatára szavazott. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Senki ne búsuljon, ha mást jelölt, nekem még egy sem jött össze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Az áramrázta Samuel Jackson haladt el mellettem, magában talán boldogan felidézve azokat a perceket, amikor még megvolt mindkét karja. Ő erre a csatára szavazott. Csak az Uralkodó meg ne lássa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ezt is 4.-nek jelöltem. Én is. De legalább nem egyezik az ízlésem a közízléssel. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Csak az Uralkodó meg ne lássa. Az uralkodó nincs jelen. Csak Palpatine Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Az áramrázta Samuel Jackson haladt el mellettem, magában talán boldogan felidézve azokat a perceket, amikor még megvolt mindkét karja. Ő erre a csatára szavazott. Igen, itt nagyon elemében volt (bár én nem vagyok Windu fan ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Jöjjön a Legjobb szinkronhang! Krande biztos a körmét rágná ha itt lenne, hisz szívszerelme is az indulók között van! Jelöltek: Ashley Eckstein ? Ahsoka Tano Corey Burton ? Cad Bane, Ziro, Dooku, Mar Tuuk, TX-20 Taktikai droid Dee Bradely Baker ? Klónok, Robonino, Onaconda Farr, Pilf Mukmuk James Arnold Taylor ? Plo Koon, Obi-wan Kenobi Matt Lanter ? Anakin Skywalker Matthew Wood ? Grievous, B1-es harci droidok, Taktika droid Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Nálunk Anakin és Obi-Wan feszül egymásnak... (mármint a hangjuk ) Szerkesztve: 2009. Április 25. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hajrá Corey Burton! (Közízlési tippem vagy J. A. Taylor, vagy Ashley.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A Ewan által is említett James Arnold Taylor most itt áll mellettem, látni rajta az izgatottságot... vajon fel tudja venni a harcot a harmadik részen edződött Matt Wooddal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Senki ne búsuljon, ha mást jelölt, nekem még egy sem jött össze Nekem se... A szinkronoknál M. Wood az első nálam. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Legjobb szinkronhang Ashley Eckstein – Ahsoka Tano 166pont Ahsoka karakteréhez nagyon sokat ad hozzá Ashley Eckstein hangja. A voksolás azt mutatja, hogy nem csak én vélekedek így. A szavazás első felében jól tartotta magát Matthew Wood, de a végére teljesen kifulladt. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. De ronda ez az Ahsoka.(a baloldali) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ahsoka hangját én is nagyon szeretem, így nincs bennem csalódottság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. khm... Nemcsak a karaktert, de a szinkronhangját is meghívnám egy körre... khm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Ashley csak a második. Matthew Wood (Grivi) az első. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam Ashoka volt az utolsó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Valóban, Ody. Ashley követi Matthew-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Na, az első jelölt aki nem első helyezett nálam. Nálam Corey Burton volt a nyerő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nekem se... A szinkronoknál M. Wood az első nálam. Nálam is ő az első, de amint látom, nem sokat haladtunk előre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. khm... Nemcsak a karaktert, de a szinkronhangját is meghívnám egy körre... khm. A riporter úr személyes vágyai a nagyközönség előtt? Ejj-ejj. De mintha egy gatyában és ingbe futkározó alakot láttam volna a teremben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.