MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Köszönöm, ez jólesett, főleg, mert több mint harminc év után sikerült ez az emberpróbáló tett Ez szép ennyi idő után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A győzelme semmit nem változtatott azon véleményemen, hogy nálam csak a 6. lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Mindegy, harmadik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Egyetlen pont. Lázadás tört ki a teremben. Repkednek a fénykardok. Zoli épp interjút csinál Grievous tábornokkal, aki örömében három kamerát vágott szét a négy kezének pergetésével... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Éljen a győztes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. IGEN!!! JEEEEEEE (most elfogult vagyok) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ez szép ennyi idő után Példám okulásul szolgálhat minden szenvedélybetegnek, hogy mindig van visszaút Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ő már megsértődött, és hazamotorozott Ahsoka szinkronhangjával Jól tették, most úgysem ünnepelnének ;-) Gratula oda! És gratula minden egyéb nyertesnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nem valami jó minőség, de csak ezt találtam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nagyon drukkoltam Grivinek ugyanis az a kedvencem! Szerintem méltó helyre kerül a korona!! Kib*szott kemény meccs volt a Jedi Crash -el. Két szavazóval a vége előtt még 4 ponttal a Jedi Crash vezetett!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Nálam ez a középmezőnyben volt, tisztára meg voltam győződve, hogy a 21. rész lesz az első Na szóval némi összegzés tőlem: Ízlésem a többséggel nem egyezik, egyetlen első helyezettes jelöltem lett első itt is, méghozzá a Naboo De sebaj, eme jó szokásom megtartom sokáig Remek verseny volt Külön köszönet Donátnak a kommentekért, nagyon jól csináltad Tamáskától meg várom, hogy mi történt vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A helyszín búcsúzik. Félkarú Szujó Zoli barátom nevében is köszönjük a figyelmet. Stúdió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A győzelme semmit nem változtatott azon véleményemen, hogy nálam csak a 6. lett És Pannival hogy álltok a győzelmek tekintetében? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. a Lair of Girevous epizódnak, ami csak egyetlen ponttal győzte le a Jedi Crash ?t. Sajnálom ezt az egy pontot, de ha fordított sorrend születik, akkor sem én nyerem meg a háziversenyt. 4:2 lett az eredmény Panni javára - gratulálok, kislányom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. A Jedi Crashnak én is jobban örültem volna... de ez van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerintem is jó móka volt megint, majdnem Aranyfénykard magasségokba emelkedtünk. Dzséjt távolmaradását én se tudom hova tenni. A győztesekről annyit, hogy boldog vagyok asok szavazó miatt, és a 1x10 begyűjtött díjai okán is. Egy év múlva jöhet a második évad. Érdekes lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Sajnálom ezt az egy pontot, de ha fordított sorrend születik, akkor sem én nyerem meg a háziversenyt. 4:2 lett az eredmény Panni javára - gratulálok, kislányom! Ha döntetlen akkor is Grivi nyer, mert több első helye volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Köszönjük az interjúkat meg az értő tolmácsolást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Azt hiszem, Karrde mellé kell sorolnom magam. Bár nekem 4 találat jött össze: bolygók, idegen karakterek, főszereplők, és a legjobb epizód. Nagyon jó volt ez a díjkiosztó gála! Ennél jobb már csak élőben lehetett volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Kicsit szomorú vagyok, mert a Jedi Crasht szerettem volna győztesnek.De nem lehet mindig nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Én is örültem, hogy itt lehettem. 3 első helyet eltaláltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) A Jedi Crashnak én is jobban örültem volna... de ez van Pedig nagyon nagy Lair hívő voltál az elején. A Liar valahogy ki is lógott a sorozatból. Szerkesztve: 2009. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Én asszem kettőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Azért a Lair of Grievous három díjat is begyűjtött: Gor Kit Fisto vs. Grievous Legjobb epizód Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Én is örültem, hogy itt lehettem. 3 első helyet eltaláltam Remek ötlet volt ez a 'riporteresdi'. Oldie már azt se tudja hol van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Sajnálom ezt az egy pontot, de ha fordított sorrend születik, akkor sem én nyerem meg a háziversenyt. 4:2 lett az eredmény Panni javára - gratulálok, kislányom! Gratula Panninak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Azért a Lair of Grievous három díjat is begyűjtött:Gor Kit Fisto vs. Grievous Legjobb epizód Igen. Majd ha készül egy mélyebb elemzés, akkor érdekes lesz látni ki hogy teljesített a pontszámok alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Tizenkét oldalt írtunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Oh, my God! Oh, my God! Zoxigént, szeszt, szeszt.....Ennyi izgalmat..... .....mint amennyit a twi'lek csajok okoztak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Most már hivatalosan is a Lair of Grievous az évad legjobb része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.