Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Obi1 a fénykardját vesztette el a kaminon. Szerintem ez helyes. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Obi1 a fénykardját vesztette el a kaminon. Szerintem ez helyes. De utána visszaszerezte.A Geonosison vesztette el igazából a kardját. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Azok a poharak pl. brztálisan jók! Én is kaptam egyet a sógoromtól ajándékba. Azóta ott virít a szekrényemen. Hajjaj, azok a poharak! Beszereztem az egész készletet, aztán a Grivisből vettem még egyet, hogy legyen valami amiből iszogatok... Azóta szinte mindent félliteresével vedelek:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Nekem is grivis kell! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Azok a poharak pl. brztálisan jók! Én is kaptam egyet a sógoromtól ajándékba. Azóta ott virít a szekrényemen. Hajjaj, azok a poharak! Beszereztem az egész készletet, aztán a Grivisből vettem még egyet, hogy legyen valami amiből iszogatok... Azóta szinte mindent félliteresével vedelek:) Melyik poharak?A 3Ds Burger Kingesek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Igen, azok. Sajnos nekem csak a Yodás van meg. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Igen, azok. Sajnos nekem csak a Yodás van meg. Nekem meg a párbajos. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Kettő van az Anakin/Vaderesből Egyiket használhatom, másik meg dísz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Nekem az van meg, amelyiken Obi-Wan Vaderrel kardozik az SW felirat fölött. Azon rajta van viszonylag minden főbb szereplő, azért választottam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Nekem az van meg, amelyiken Obi-Wan Vaderrel kardozik az SW felirat fölött. Azon rajta van viszonylag minden főbb szereplő, azért választottam. Asszem az a "Yodás". Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Lehetséges, mert van rajta Yoda is, igaz, csak bizonyos szemszögből nézve Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Helósztok! Én nem mondanám magam komoly gyűjtőnek, de van azért szép számmal nekem is Sw-s cuccom. Nézzük csak: Elsősorban legót gyűjtök (az Erőm eltörpült Dzséjt mellett, ilyen tekintetben:) ) a sajnos a pontos neveket nem tudom, próbálom őket leírni EpI - Jar-jar és egy másik gunga egy ilyen szekérrel - Qui-gon meg két droid egy ajtó előtt - Anakin nabboi vadásza két droiddal és R2-val - Droid fighter (barna) EpII - Anakin Obi-wan vs. Zam Wessel űrsiklókkal - Obi-wan Jedivadásza - Anakin és a buckalakók - Dooku Yoda ellen EpIII - Tri fighter - Anakin Jedi-vadásza vs. Keselyű droid EpIV - VAder űrhajója, amellyel becserkészi a lázadókat EpV - Slave I még a zöld. EpVI - Endori csata - At-At - Luke Han a tatuini homoksiklón - Luke és két rohamosztagos - Vader és az Uralkodó a trónteremben - R2 és 3PO meg Fortuna Jabba palotájának bejáratánál Sajnos komoly dolgokra nem futotta, csak ilyen kisebbekre, külön fájdalmam még, hogy az EPIII as dolgok mind olyan drágák voltak, ezért csak kettőt tudtam venni, EpI-esből pedig csak egy van Újságcikkek, poszterek - az EpIII-as poszter csomag, két példányban - Az eredeti trilógiához kapott Vader poszter, két példányban - egy Yoda poszter, ami sok-sok apró EpIV-V-VI filmkockából áll össze - Az EpII-matricás albumhoz kapott Saga poster - Az EPIII-matricás albumhoz kapott Vader poszter - A Zsiráf című lapban megjelent R2 poszter - A Zsiráf cimű lap elejét levágtam, így lett egy Ewan poszterem is - egy Darth Maul poszter - egy Windu poszter, ezek a színes Echo Base-ből származnak - ezek mellett rengeteg újság kivágás, és megvan a Saga DVD illetve az EpII DVD rekláma, előbbi egy kis kiadvány, utóbbi a DVD-extra újságból. - Anakin vs. Obi-wan, Vader. Yoda, Grievous képeslapok, ezeket vettem, a Yodásat nyertem a kvízjátékon harmadik lettem (anno SimonZ. és Tibi mögött ) - egy kiadvány, mely azt hírdeti, hogy vedd meg az EpII-es könyvet, a zenéjét és a matricás albumát, illetve a JK2-t és a Jedi Starfightert - egy kép, melyen rajta van az összes EpIII figura, amit kiadtak - egy SimonZ kép A4-es formában Albumok - EpII-es album, csak pár hiányzik belőle - teljes eredeti trilógia album, de ezt utólag kaptam meg haveromtól, miután már neki nem kellett - EpIII album, félig kitöltve Könyvek: - csak a filmekhez kötődő könyveket vettem meg EpI-EpII-EpIII illetve, meg van még a Skywalker család és az Anakinről szóló kis kiadvány is. Bocsánat, van még egy, az Álmok bolygója. Filmek: - Trilógia dízdoboz, eredetiben - EpI csak a film, másoltan - EpII extrával, másoltan, nincs angol felirat az extrákon - EpIII eredetiben egyebek - kimaradt matricák - chipses kártyák És amire nagyon büszke vagyok! Van egy másfél méter magas hát hogy is mondjam... karton oszlop szerűség, Vodafonos, Vader van rajta, és azt hirdeti, hogy az Erő és az új Sony Ericson veled van. Nagyon kafa. Hát ennyi. Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Szép gyűjtemény. Az a kartonVader nagyon jó lehet, igazi kincs az ilyen egy rajongó tulajdonában. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Köszönöm. Igen valóban az. Az volt a szerencsém, hogy apám ismeri a bolt vezetőjét, mármint a kirendeltségét, és már előre lefixáltam vele, hogy ha már nem kell, akkor nekem adják. De ne tudd meg, hogy vittük haza... alig fért a kocsiba Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Szép lista, örülök, hogy vannak ilyen kartonVaderek amik jó helyre kerülnek, hallottam már olyat is, hogy csak simán ki lett dobva. Vagy le van foglalva valami főnjök hüklye kölykének akit az egész nem érdekel csak sznobságból eltetetik. Pedig, hogy könyörögtem a trilógia DVD kartonjáért több boltban. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Modellek Csorgassuk együtt a nyálunkat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Fantasztikusak! Egy pár darab elférne a polcomon. Hátha kaphatóak lesznek pesten is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Istenem, add hogy lehessen őket kapni. Ez nagyon szép modell, kell nekem egy :63: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Ezek exkluzív modellek a Republic Commando készítőinek, és a maradékok pedig az sw.com/shopba mennek.Forgalomba nem kerülnek Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Nem vagyok nagy modelles, de ez tényleg gyönyörű! :41: Én is szívesen megvenném, de hát... Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Ha megjelenne MO.-on, akkor is több tíz ezer lenne.Ezek kézi festésűek, nem hiszem hogy ilyet lehetne sorozatban gyártani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. 2006-ban is lesz mit rakni a gyüjteményekbe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Egy új figura a Hasbro-tól. Felismeritek? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Ez még a vicc topicba is elférne Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. (szerkesztve) Ez még a vicc topicba is elférne Donát. Pedig nem az! Kell szereznem egy ilyet. Szerkesztve: 2006. Február 11. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Hozzászólás ideje: 2006. Február 11. Lucasokat is bevesznek rohamosztagosnak? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Protekció Dzséjt, protekció Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Hozzászólás ideje: 2006. Február 12. Íme a rohamosztagos akit soha nem lőtt le egy (fő)szereplő sem... vagy? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. (szerkesztve) Ez marha jó Ő maga vajon tud róla ? Szerkesztve: 2006. Február 13. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Hozzászólás ideje: 2006. Február 13. Ez marha jó Ő maga vajon tud róla ? Biztos tud. Érdekes, hogy mostanában adták ki a Lucas család azon sorozatát is, melyben az EPIII-as szerepüket formázták meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.