Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Ámen. Az Erő a Star warsszal van. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Az a nyitónapi 50 millió dolcsi sokáig csúcs marad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Hozzászólás ideje: 2005. December 21. A keddi adatok: King Kong $5,244,960 ; -7% Narnia $4,915,049 ; +5,6% HP4 $1,003,321 ; +13,5% Hiába van szünet a suliban, A Kong akkor is csökken. A HP4 viszont szépen tartja magát. Érdekes, hogy sokat nem hoz mozinként, viszont rengeteg mozi játsza. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Hozzászólás ideje: 2005. December 21. A héten viszont rengeteg új bemutató lesz odaát, úgyhogy valószínűleg veszíteni fog a magas moziszámból. Persze, hogy van reménye az Ep3-nak! A kérdés csak az, hogy mennyi. Az már biztos, hogy optimista voltam a HP4 270 milliójával. Úgy tűnik, lesz az 280M is. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Hiába van szünet a suliban, A Kong akkor is csökken. Ez nem meglepő. A Kong nem igazán a kisiskolások filmje. A HP határeset. Elvileg a "három nagy" közül a Narnia profitálhat legtöbbet a szünetből. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. A baj az, hogy hiába a korhatár a HP4nél, a kisgyerekek ugyanúgy beülnek rá. Pedig ez a rész nem igazán nekik való. Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. A korhatár nem tiltja nekik a nézést, csak annyiról szól, hogy szülői felügyelettel nézhetik. Bár nem valószínű, hogy a mozisok ezzel foglalkoznának. Meg némely szülő sem Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Mondjuk... én attól féltem, amikor az Sw PG-13-ast kapott, hogy "tizenhat éven felülieknek"-et kap a film nálunk, és akkor én is illegálisan lettem volna bent egészen pontosan négy nap híján (máj.22-én töltöttem be a 16ot). Mondjuk ehhez képest az Episode III kapott egy korhatár nélküli besorolást... De valóban így van, hogy a mozik egyszerűen nem foglalkoznak azzal, hogy ki megy be egy 18-as korhatáros filmre. De akkor minek van korhatár??? Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Azért tesznek rá korhatárt a filmesek, hogy ne az állam bácsi hozzon össze egy erre vonatkozó szabályozást. Nem ők maguk akarják ezt, csak így próbálják meg kivédeni a felsőbb utasítást. Még mindig jobb nekik, ha az ő kezükben van a szabályozás. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Aha... ez beleillik a Multiplex mozikról alkotott korántsem hízelgő képembe... Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Az már biztos, hogy optimista voltam a HP4 270 milliójával. Úgy tűnik, lesz az 280M is. Legyen! Akkor odaát a ROTS 100 millával veri meg. Tehát WW-ben legalább 550 millát kellene hoznia, hogy egálban legyen a ROTS-al. Ehhez még 100 millió kellene. Necces a dolog. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Aha... ez beleillik a Multiplex mozikról alkotott korántsem hízelgő képembe... Donát. Nem csak a multiplexekre vonatkozik, hanem minden filmre, mozira. De még az is lehet, hogy később a többiek kijavítanak, mert rosszul tudom. Necces a dolog. Remélem is. Plok, hogy tetszett a HP? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ha lehet hinni, a Showbizdata adatainak, akkor a szerdai eredmények: 1, Narnia krónikái - 4,9 millió 2, King Kong - 4,9 millió 3, Family Stone - 1,5 millió 4, Harry Potter 4 - 1,1 millió 5, Syriana - 0,7 millió Kiváncsi vagyok, hogy ezt megerősiti-e a boxofficemojo... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. OFF Te is beerősítettél, Bomarr, már ami az avatarodat illeti! ON Donát. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Plok, hogy tetszett a HP? A két ünnep között fogom megnézni, a Narniával és a Konggal együtt. Mindhárom filmre nagyon kíváncsi vagyok. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Ha lehet hinni, a Showbizdata adatainak, akkor a szerdai eredmények: 1, Narnia krónikái - 4,9 millió 2, King Kong - 4,9 millió 3, Family Stone - 1,5 millió 4, Harry Potter 4 - 1,1 millió 5, Syriana - 0,7 millió Kiváncsi vagyok, hogy ezt megerősiti-e a boxofficemojo... A lényeget megerősítette: egy hét után a Narnia visszavette az első helyet a King Kongtól. Ilyet is ritkán látni. A hétvége izgalmas versenyt hozhat. A King Kong vélhetően hétvégenként felerősödik (hétköznap keveseknek jut idejük egy három órás filmre), a Narniának viszont a témája és a jellege miatt segíthet a karácsony. Micsoda izgalmak! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. (hétköznap keveseknek jut idejük egy három órás filmre) Attól függ. Ha érdekli őket, akkor jut. A Gyűrű Szövetsége annak idején szerdán 4,7%-al növelte az eredményét és mindössze 33%-al maradt el az előzö heti eredményétől. S ez még az első rész volt, amikor még nem alakult ki az óriási hype és rajongói bázis, amit a viszonylag szerény első napi eredmény is mutat. A King Kong ráadásul egyike a kevés amerikai szimbolumoknak. Szerintem elég érdekes a teljesitménye ennek tükrében. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. (hétköznap keveseknek jut idejük egy három órás filmre) Attól függ. Ha érdekli őket, akkor jut. A Gyűrű Szövetsége annak idején szerdán 4,7%-al növelte az eredményét és mindössze 33%-al maradt el az előzö heti eredményétől. S ez még az első rész volt, amikor még nem alakult ki az óriási hype és rajongói bázis, amit a viszonylag szerény első napi eredmény is mutat. A King Kong ráadásul egyike a kevés amerikai szimbolumoknak. Szerintem elég érdekes a teljesitménye ennek tükrében. Hát, a filmet látva már nem annyira érdekes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nem baj! Ma nyit a München is, bár annak más célközönsége, mint pl. az ünnepi nagy filmeknek. Jövő héten meg remélem lanyhul az érdeklődés. A HP megint 1 millát hozott, de ez már csak a 6. helyre elég. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nézem a hétvégi moziszámokat... Narni +178 mozi, King Kong +8, HP -664!!! Ugyan mivel érdemelte ki ezt szegény HP? Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. A Gyűrű Szövetsége annak idején szerdán 4,7%-al növelte az eredményét és mindössze 33%-al maradt el az előzö heti eredményétől. De, ha jól emlékszem, az a téli szünet közepén volt (a GYU1 bemutatója egy héttel később volt, mint a KK-é), ami egy egészen más helyzet. Én még tartom, hogy izgalmas lehet a hétvége. Jó látni, hogy a Narnia moziszáma egyre nő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Még mindig nem jött ki BO becslés. PErsze most karácsony van, és nem ez a legfőbb bajom, de azért jó lett volna. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Ha lehet hinni a Showbizdatanak (a múltkor lehetett), akkor mind a Narnia, mind a Kong 8,2 milliót hozott pénteken. Ám a Narnia valamivel rávert a majomra, igy úgy tünik a hétvégén is tudja tartani az első helyét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Csütörtöki adatról nincs hír? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Ha minden igaz a Kong 5,3 milliót hozott, mig a Narnia 5,7 milliót csütörtökön. Ennél bővebb adatokról nem tudok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Köszi. Kíváncsi leszek a jövő hétre. A KONG adatait már nem is merték közé tenni a mojon. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Spielberg budapesti Münchenje 1,3Millával nyitott. Szerintem a témáját tekintve nem rossz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Szombaton is egy milla fölött teljesített. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Meglepődve hallom, hogy ezek jónak számítanak... csak azt nem értem, hogy hogy várhatjátok, hogy ez majd elszív a Pottertől meg a Kongtól? Szerintem esélye sincs rá... persze én mindig hangsúlyozom: annyit értek ehhez, mint tyúk az összhangzathoz Donát. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 26. Hozzászólás ideje: 2005. December 26. Szerintem nem vártunk ilyet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.