Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Még ezt se mondanám. A mátrix inkább felnőtteknek készült, míg az SW gyerekeknek. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Még ezt se mondanám. A mátrix inkább felnőtteknek készült, míg az SW gyerekeknek. Gyerekeknek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Gyerekeknek? Szerintem nagyban más a célközönsége egy Matrix és egy SW filmnek. Főleg igaz ez az EPI esetében. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Gyerekeknek? Szerintem nagyban más a célközönsége egy Matrix és egy SW filmnek. Főleg igaz ez az EPI esetében. Más.De az hogy az EpI gyerekeknek készült az túlzás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Pedig főleg azoknak készült, de szerintem erről ne nyissunk vitát itt. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Frissítsük a "rossz hírek topicot"! HP4 WW: 808M (és ebbe még nincs teljesen beleszámítva a szilveszteri hétvége). Ami Amerikát illeti, már nem csak a 270M-s vágyaim, de a 280M-s reményeim is szertefoszlottak. Már a max. 285M-nak is örülnék. :x Nem túl jók a kilátások. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Frissítsük a "rossz hírek topicot"! HP4 WW: 808M (és ebbe még nincs teljesen beleszámítva a szilveszteri hétvége). Ami Amerikát illeti, már nem csak a 270M-s vágyaim, de a 280M-s reményeim is szertefoszlottak. Már a max. 285M-nak is örülnék. :x Nem túl jók a kilátások. Szerintem a ROTS-HP4 csata most fog eldölni. Arra lehetett számítani, hogy az ünnepek alatt megugrik a HP bevétele. Az izgi része szerintem inkább most lesz: kifulladt, átvánszorog a 850-en, vagy egyenesen átrepül rajta? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Plok: De Amerikában a RotS 380-at ért el, nem? Vagy azért félsz,mert amíg Amerikában jól megy a film addig WW-ben is jól fog? Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Plok: Hogy érted, hogy a 808 millióba nincs teljesen beleszámitva a szilveszteri hétvége? Arra az esetleges plusz 1 millióra gondolsz? Mert a "külföldi" adatokat január 1-jén frissitették, mig az amcsi bevételből csak a vasárnapi eredmény hiányzik, ami nem lehet sokkal több 1 milliónál, tehát akkora vész nincs ezzel kapcsolatban... reméljük mostmár meredeken zuhan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Reménykedjünk benne. Közös mozizáson ezt a filmet néztük 30-án, és akkor még tömve volt a moziterem! De mostantól már talán kevesen nézik meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Reménykedjünk benne. Közös mozizáson ezt a filmet néztük 30-án, és akkor még tömve volt a moziterem! De mostantól már talán kevesen nézik meg. Ha Magyarországon tömött mozikkal vetitik az nem akkora probléma. Egyelőre olyan alacsony itt a bevétel, hogy még számon se tartják a BO-s lapok. Viszont a nagyobb országokban ideje lesz ha leszoknak a telt mozizásokról Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. OFF Bomarr mester, várok ám tőled a közeljövőben egy Oldboy kritikát a filmes topicba ON Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Plok! A HP4 az USA-ban a 280-at se fogja elérni. A rohadt németeknél szaggat nagyon ez a fene. :x Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Plok! A HP4 az USA-ban a 280-at se fogja elérni. Most tart 277M-nál. Nem hiszem, hogy három milliót ne kaparna össze. Legyen igazad! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Nem tudom hogy be volt e már linkelve, de ha nem akkor olvassátok el! http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/lista/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Legyen igazad! De nem lesz, mert ha hétfőn is egy millán túl hozott, akkor már megtermeli. WW-ben pedig oda az elsőség sztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Jó kis írás kudarmubat. Itt egy másik: http://origo.hu/filmklub/20060102evvegi.html Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Jó látni mindenhol az első helyen a filmet! :59: Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Jó kis írás kudarmubat. Itt egy másik: http://origo.hu/filmklub/20060102evvegi.html Jééé ez a Vader-kép díszlik a falamon a Deák téri metró padlóragacsos esete óta:) Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. ha hétfőn is egy millán túl hozott Hétfőn még munkaszüneti nap volt. :wink: Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Láttam a Narniát.... hát... Nem rossz de anyira nem döngöl a moziszékbe. ugye vannak állat szereplők. (Mármint beszélő ÁLLAT nem mitológiaiak meg hasonló, azok még csak-csak jók) és piszkosul látszik rajtuk hogy CGI. Aslanból (a Qui-Gon hangú angolul) plüssoroszlánt csináltak, néhol a táj is furácska... a róka feje gagyi, a hódok egy az egybe rajzfilmfigurák. A csatajelenet meg néhol akkora káosz hogy épp csak azt nem látod mi történik. Viszont az összhatás még így is jó! Csak épp messzebb van a tökéletestől, mint azt vártam... de egyszer édemes volt megnézni. Kikapcsolódás két vizsga közt:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Kedden megtörténtek a nagy esések. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Nem eléggé. (Telhetetlen lennék? ) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Láttam a Narniát.... hát... Nem rossz de anyira nem döngöl a moziszékbe. ugye vannak állat szereplők. (Mármint beszélő ÁLLAT nem mitológiaiak meg hasonló, azok még csak-csak jók) és piszkosul látszik rajtuk hogy CGI. Aslanból (a Qui-Gon hangú angolul) plüssoroszlánt csináltak, néhol a táj is furácska... a róka feje gagyi, a hódok egy az egybe rajzfilmfigurák. A csatajelenet meg néhol akkora káosz hogy épp csak azt nem látod mi történik. Viszont az összhatás még így is jó! Csak épp messzebb van a tökéletestől, mint azt vártam... de egyszer édemes volt megnézni. Kikapcsolódás két vizsga közt:) Látom mindenkiből különböző érzéseket vált ki. Egyszerre tetszik és mégse. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. A hétvégén nézem, majd meglátjuk, fog-e tetszeni Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. A hétvégén nézem, majd meglátjuk, fog-e tetszeni Aztán majd kérjük a beszámolót. :!: :wink: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. De, ha lehet akkor minden ilyen beszámolót a filmes topicba :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Nem eléggé. (Telhetetlen lennék? ) A mozibevétel átlagok rendben vannak, csak a moziszám nagy még mindig. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Aztán majd kérjük a beszámolót. :!: :wink: A filmes topikba mindenképpen fogok írni róla Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Szerdán méginkább alászáltak a bevételek. Most már a moziszámoknak is követniük kellen mindezt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.