Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A keddi adatok:

King Kong $5,244,960 ; -7%

Narnia $4,915,049 ; +5,6%

HP4 $1,003,321 ; +13,5%

Hiába van szünet a suliban, A Kong akkor is csökken. A HP4 viszont szépen tartja magát. Érdekes, hogy sokat nem hoz mozinként, viszont rengeteg mozi játsza. :D

Hozzászólás ideje:

A héten viszont rengeteg új bemutató lesz odaát, úgyhogy valószínűleg veszíteni fog a magas moziszámból.

Persze, hogy van reménye az Ep3-nak! A kérdés csak az, hogy mennyi. :D Az már biztos, hogy optimista voltam a HP4 270 milliójával. Úgy tűnik, lesz az 280M is.

Hozzászólás ideje:
Hiába van szünet a suliban, A Kong akkor is csökken.

Ez nem meglepő. A Kong nem igazán a kisiskolások filmje. A HP határeset. Elvileg a "három nagy" közül a Narnia profitálhat legtöbbet a szünetből.

Hozzászólás ideje:

A korhatár nem tiltja nekik a nézést, csak annyiról szól, hogy szülői felügyelettel nézhetik. Bár nem valószínű, hogy a mozisok ezzel foglalkoznának. Meg némely szülő sem :)

Hozzászólás ideje:

Mondjuk... én attól féltem, amikor az Sw PG-13-ast kapott, hogy "tizenhat éven felülieknek"-et kap a film nálunk, és akkor én is illegálisan lettem volna bent :) egészen pontosan négy nap híján (máj.22-én töltöttem be a 16ot). Mondjuk ehhez képest az Episode III kapott egy korhatár nélküli besorolást...

De valóban így van, hogy a mozik egyszerűen nem foglalkoznak azzal, hogy ki megy be egy 18-as korhatáros filmre. De akkor minek van korhatár???

Donát.

Hozzászólás ideje:

Azért tesznek rá korhatárt a filmesek, hogy ne az állam bácsi hozzon össze egy erre vonatkozó szabályozást. Nem ők maguk akarják ezt, csak így próbálják meg kivédeni a felsőbb utasítást.

Még mindig jobb nekik, ha az ő kezükben van a szabályozás.

Hozzászólás ideje:
Az már biztos, hogy optimista voltam a HP4 270 milliójával. Úgy tűnik, lesz az 280M is.

Legyen! Akkor odaát a ROTS 100 millával veri meg. Tehát WW-ben legalább 550 millát kellene hoznia, hogy egálban legyen a ROTS-al. Ehhez még 100 millió kellene. Necces a dolog.

Hozzászólás ideje:
Aha... ez beleillik a Multiplex mozikról alkotott korántsem hízelgő képembe...

Donát.

Nem csak a multiplexekre vonatkozik, hanem minden filmre, mozira. De még az is lehet, hogy később a többiek kijavítanak, mert rosszul tudom.

Necces a dolog.

Remélem is.

Plok, hogy tetszett a HP?

Hozzászólás ideje:

Ha lehet hinni, a Showbizdata adatainak, akkor a szerdai eredmények:

1, Narnia krónikái - 4,9 millió

2, King Kong - 4,9 millió

3, Family Stone - 1,5 millió

4, Harry Potter 4 - 1,1 millió

5, Syriana - 0,7 millió

Kiváncsi vagyok, hogy ezt megerősiti-e a boxofficemojo...

Hozzászólás ideje:
Plok, hogy tetszett a HP?

A két ünnep között fogom megnézni, a Narniával és a Konggal együtt. Mindhárom filmre nagyon kíváncsi vagyok.

Hozzászólás ideje:
Ha lehet hinni, a Showbizdata adatainak, akkor a szerdai eredmények:

1, Narnia krónikái - 4,9 millió

2, King Kong - 4,9 millió

3, Family Stone - 1,5 millió

4, Harry Potter 4 - 1,1 millió

5, Syriana - 0,7 millió

Kiváncsi vagyok, hogy ezt megerősiti-e a boxofficemojo...

A lényeget megerősítette: egy hét után a Narnia visszavette az első helyet a King Kongtól. Ilyet is ritkán látni. :)

A hétvége izgalmas versenyt hozhat. A King Kong vélhetően hétvégenként felerősödik (hétköznap keveseknek jut idejük egy három órás filmre), a Narniának viszont a témája és a jellege miatt segíthet a karácsony.

Micsoda izgalmak! :)

Hozzászólás ideje:
(hétköznap keveseknek jut idejük egy három órás filmre)

Attól függ. Ha érdekli őket, akkor jut. A Gyűrű Szövetsége annak idején szerdán 4,7%-al növelte az eredményét és mindössze 33%-al maradt el az előzö heti eredményétől. S ez még az első rész volt, amikor még nem alakult ki az óriási hype és rajongói bázis, amit a viszonylag szerény első napi eredmény is mutat.

A King Kong ráadásul egyike a kevés amerikai szimbolumoknak. Szerintem elég érdekes a teljesitménye ennek tükrében.

Hozzászólás ideje:
(hétköznap keveseknek jut idejük egy három órás filmre)

Attól függ. Ha érdekli őket, akkor jut. A Gyűrű Szövetsége annak idején szerdán 4,7%-al növelte az eredményét és mindössze 33%-al maradt el az előzö heti eredményétől. S ez még az első rész volt, amikor még nem alakult ki az óriási hype és rajongói bázis, amit a viszonylag szerény első napi eredmény is mutat.

A King Kong ráadásul egyike a kevés amerikai szimbolumoknak. Szerintem elég érdekes a teljesitménye ennek tükrében.

Hát, a filmet látva már nem annyira érdekes :)

Hozzászólás ideje:

Nem baj! Ma nyit a München is, bár annak más célközönsége, mint pl. az ünnepi nagy filmeknek. Jövő héten meg remélem lanyhul az érdeklődés. :) A HP megint 1 millát hozott, de ez már csak a 6. helyre elég.

Hozzászólás ideje:
A Gyűrű Szövetsége annak idején szerdán 4,7%-al növelte az eredményét és mindössze 33%-al maradt el az előzö heti eredményétől.

De, ha jól emlékszem, az a téli szünet közepén volt (a GYU1 bemutatója egy héttel később volt, mint a KK-é), ami egy egészen más helyzet.

Én még tartom, hogy izgalmas lehet a hétvége. Jó látni, hogy a Narnia moziszáma egyre nő.

Hozzászólás ideje:

Ha lehet hinni a Showbizdatanak (a múltkor lehetett), akkor mind a Narnia, mind a Kong 8,2 milliót hozott pénteken. Ám a Narnia valamivel rávert a majomra, igy úgy tünik a hétvégén is tudja tartani az első helyét.

Hozzászólás ideje:

Meglepődve hallom, hogy ezek jónak számítanak... csak azt nem értem, hogy hogy várhatjátok, hogy ez majd elszív a Pottertől meg a Kongtól? Szerintem esélye sincs rá... persze én mindig hangsúlyozom: annyit értek ehhez, mint tyúk az összhangzathoz :D

Donát.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.