Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 30. Hát azért... furán néznék, ha Yoda vért adna Mace Wundunak a karlevágásból adódó vérveszteség után. Asszem ennyire megmaradhatunk az SW laza keretein belül. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Hát ez b-a-r-o-m-s-á-g szvsz. Persze hogy hülyeség, de attól még remekül megfér abban a kategóriában ahol a CW rajzfilmek laknak. Ja és amúgy meg a kérdésekre is van válasz: nem tárolt emléket, Grivi nem is tudott bánni az erővel. Más faj ügye meg... nos finoman fogalmazva: ékes jele annak hogy nem bántak túl kesztyűs kézzel a jó kaleesh tábornokkal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Hozzászólás ideje: 2006. Október 1. Ez EU Krande! Az mindent megmagyaráz, akármilyen marhaság is legyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Az agy. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Ez benne van az enciklopédiába, ott szépen le is van írva, hogy mi micsoda Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Ez benne van az enciklopédiába, ott szépen le is van írva, hogy mi micsoda Olyan kép nincs benne hogy hogy néz ki páncél nélkül? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Hozzászólás ideje: 2006. November 1. asszem lejjebb valahol már belinkeltem, de mind1.... illetve később: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Kissé érdekesnek tartom azt a kijelentést, amit Yoda tesz a Jedi tanács ülésén, miszerint ha elkapják Grievoust, akkot véget ér a háború. Vajon miért Grievous a kulcs? Hisz ő 'csak' a katonai vezető...vagy ilyen sokat érne a szeparatista gépezetben? Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Dooku és Grivi volt a két fej a Szepiknél. Dooku meghalt, már csak Grivi volt hátra, és a hadsereg vezető nélkül marad. Bár nem hiszem, hogy ez a két katonai szakértőjük volt... szerk.: magyarul: jó kérdés. Szerkesztve: 2007. Március 31. - Shettard Hart Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Bizony... Mert ott volt még a szeparatista vezérkar is, akik Grievous halála után ugyanúgy állták a sarat (Gunray lett a főparancsnok). Vagy Yoda azt hitte, hogy egyből összecsokizzák magukat, és feladják a háborút? Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Nem tudom, elvileg a Muunoknak is volt katonaságuk, tisztjeik, bár ez EU. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Vagy Yoda azt hitte, hogy egyből összecsokizzák magukat, és feladják a háborút? Yoda azt hitte, adhat a főkancellár szavára, és tényleg nyugi lesz ha Grievout kihúzzák a képből. Megjegyzem Gunray nem is volt egy olyan stratéga, mint Qymaen jai Sheelal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerintem is valahogy úgy lehettek vele, hogy ha a két összetartó erőt, vagyis Dookut és Grievoust kihúzzák az egyenletből, akkor a gyáva Szeparatista Tanácsot már hamar térdre kényszerítik. És végül is, ez talán meg is valósulhatott volna, ha Grievous halála után egy órával nem lettek volna tömeges Jedi áldozatok. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Pontosan. Kihagyták, hogy a főszepi még vidáman van és inkognitóban. Fontosabb volt nekik Grivit hajkurásztatniuk! Ellenkező esetben Obit (aki ugye megölte Mault és aki kinevelte azt a Jedit aki megölte Dookut...) elvihették volna Sidit ölni... akárhogy is nézem, Palpi esélyei drasztikusan csökkentek volna. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Grievous sokkal jobban néz ki mechanikus részekkel kiegészítve, mint amilyen eredeti formájában volt. Ahogy Dooku is megfogalmazta a ROTS regényváltozatában: " a mechanikus részei csak javítanak rajta". Szerintem Grievous eredeti változatában nem volt csúnya, de alien-kiborg változatban egyenesen tökéletes! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Eredeti változatban élt, volt magánélete, feleségei, volt az Izvorsha... így meg jó látványos mellékszereplője Palpatine és Sidious sakkjátszmájának. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Szerintem a Szeparatista testület nem igazán szólt bele a háború alakulásába. Dooku volt az ideológiai vezér, a politikai vonal élharcosa, Grievous pedig a katonai parancsnok. A Tanács pedig Dooku keze alá játszott és adta a lóvét a mozgalomnak. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Mi tagadás akkor Grivi és nagy karriert futott be, mert pár év alatt a szepik egyik legfontosabb embere lett. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Ez szerintem nem is meglepő... Grievousnak minden adottsága megvan (volt) ahhoz, hogy egy hihetetlen kvalitású vezetővé váljon. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Valóban. Amúgy káosz közeli állapotban könnyebb karriert csinálni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Grievousnak minden adottsága megvan (volt) ahhoz, hogy egy hihetetlen kvalitású vezetővé váljon. Ahhoz kicsit túl hirtelen járt el a keze a beosztottjai körében... Nyugodtabb stílussal nagyobb vezető lehetett volna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Nem ezért vagy azért, de a filmből nekem egyáltalán nem az jön le, hogy olyan marha hirtelen személy lenne. Vader az volt, Grievousnak meg csak a szája volt nagy ilyen tekintetben. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Asszem, a könyvben hirtelenebb haragú volt. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Sziasztok! Bár még új vagyok itt, Oldfighter ajánlotta az oldalt, hozzá szólnék a témához. Szerintem Griveous-nak csak a szája volt nagy, csak akor fitogtatta erejét, hogyha tudta, hogy nála gyengébb az ellenfél. Vader meg roppant hirtelen ember volt, bárkivel leállt, bár vele volt az Erő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. (szerkesztve) Üdv orki! Már hallottunk rólad. Grivi esetében igazad van, bár Obit rendesen lebecsülte, amire rá is faragott szegény. Szerkesztve: 2007. Április 2. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Szia Orki! Grivi nem erőfitogtatásból volt nagy szájú (nem minha meg lett volna egyáltalán a szája még...) hanem mert addig nemigen találkozott olyannal, aki legyőzné. amikor találkozott, akkor meg késő volt. Egyszerűen nem tudta, hogy hol a határa a duracél test erejének, használhatóságának. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Üdv orki! Már hallottunk rólad. Grivi esetében igazad van, bár Obit rendesen leebcsülte, amire rá is faragott szegény. Nem kell mindent elhinni , amit Oldie és Krande álít! Szerintem meg Grivi alapjában véve egy gyáva fickó, csak azért olyan nagy a szája, mert van hatalma és van aki fél tőle. Mikor látta, hogy Obi sokal erősebb nála rögtön menekülőre fogta a dolgot, míg Vader, aki szerintem azon emberek közé tartozik, akit ha kidobnak az ajtón az ablakon mászik vissza, nos ő utolsó leheletéig küzdött. Persze emellett lehetett, sőt volt kiválló stratéga, de nem volt túl bátor. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Nem kell mindent elhinni , amit Oldie és Krande álít! Nem rám gondoltál? Már keverték össze a nevünket Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Nem rám gondoltál? Már keverték össze a nevünket Asszem huginak elbeszélgetés lesz foganasítva. Vagy simán agyondícsérem Oszt majd akkor megnézheti magát Amúgy, hogy picit témába is szóljak és ne csak off-ba jártassam a pofámat,...szóval Grivi nekem a rajzfilmben volt cool figura. A filmben kicsit lightosra vették. Bár végülis valahogy végeznie kellett neki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. (szerkesztve) Szerintem a filmben sokkal eredetibb egyénisége lett neki. Amúgy szerintem egyértelmű Vader előkép. Ő testesíti meg Vader gépi jellegét. Szerkesztve: 2007. Április 2. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.