Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Örülök, Kiskósa, hogy osztod a véleményemet. Számítottam is Rád, hiszen mindig szoktál írni egy-egy epizód zenei vonatkozásairól. Remélem, mások is úgy gondolják, hogy tudnának jelölteket állítani ebben a kategóriában, csak még nem fedezték fel eme közvéleménykutatást. Mellesleg had tegyem hozzá, hogy nekem is elég nehéz pl. a jármű kategóriában (pláne duplán, miután felszíni és űrjármű kategória is van) jelölni bármit is. Meg kell nézni a részeket és akkor jegyzetelni. A zene kategória is biztos már, és az is, hogy kikerül a "legjobb fénykardpárbaj" kategória. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Örülök, Kiskósa, hogy osztod a véleményemet. Számítottam is Rád, hiszen mindig szoktál írni egy-egy epizód zenei vonatkozásairól. Ez csak természetes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. A jelöléshez még annyit tennék hozzá, hogy a fenti listában nem szerepel a legjobb történeti szál kategória, annál az egyszerű oknál fogva, hogy mindösszesen hat szál volt, szóval ez mind benne lesz a listában. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Fénykardpárbaj? Én csak a grivi vs. obi,és az Ahsoka vs. Jocastára emlékszek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Fénykardpárbaj? Én csak a grivi vs. obi,és az Ahsoka vs. Jocastára emlékszek. Pedig volt hat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Noh, asszem jövőhétre meglesz a főprogram. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Noh, asszem jövőhétre meglesz a főprogram. Gyerünk oldie! Várom a jelöltjeidet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Egyébként itt a menetrend: Jelöltállítás: május 3-9. Szavazás: május 10-23. Eredményhirdetés: május 29. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. (szerkesztve) Én szeretnék jelölni, bár pont azokkal a kategóriákkal leszek gondban, mint tavaly: járművek és a fénykard párbaj. Ez utóbbival hasonlóan vagyok, mint Oldie, nem nagyon jutnak eszembe tömegesen. De majd végiggondolom. És persze nagyon örülök a zene kategóriának! Szerkesztve: 2010. Május 1. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. a fénykard párbaj. Ez utóbbival hasonlóan vagyok, mint Oldie, nem nagyon jutnak eszembe tömegesen. De majd végiggondolom. Lehet, hogy ki kellene venni ezt is, mert kb. hat volt az egész sorozatban Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Na, a jelölés részemről letudva. Zenéhez és szinkronhoz nem jelöltem mert ezekhez nem sokat konyítok Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Én a legjobb szörny kategóriával vagyok bajban, mert abból sem volt túl sok. Annak majd utána kell, hogy nézzek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Én a legjobb szörny kategóriával vagyok bajban, mert abból sem volt túl sok. Annak majd utána kell, hogy nézzek. Oda én is csak ötöt jelöltem Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Nah, végre sikerült mindegyik kategóriához találnom hat nevezőt. Már el is küldtem őket a fenti címre. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. A "legjobb zene" kategóriában pontosan milyen megnevezés szükséges? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. A "legjobb zene" kategóriában pontosan milyen megnevezés szükséges? Az epizód címe, amelyikben hallhattad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. A "legjobb zene" kategóriában pontosan milyen megnevezés szükséges?KisKósa megmondta. Hat epizód kell, amiben szerinted legjobb volt a zene. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ha valakinek van sok ideje írjon mindegyikre pár példát. Csak hogy könnyebb legyen választani. Igazából azért írtam, mert pl nem tudom mindegyik szörnynek a nevét, illetve járműnek, de akkor majd utána nézek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ha valakinek van sok ideje írjon mindegyikre pár példát. Csak hogy könnyebb legyen választani. Igazából azért írtam, mert pl nem tudom mindegyik szörnynek a nevét, illetve járműnek, de akkor majd utána nézek. Konkrétan melyik kategóriákra gondolsz? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Lehet, hogy ki kellene venni ezt is, mert kb. hat volt az egész sorozatban Múltkor hetet vagy nyolcat számoltunk össze Bár egy kis kiegészítés ehhez, hogy nemcsak a fénykard-fénykard elleni párbajokat vettük bele, hanem a fénykard-energiabot párbajokat is. Szóval a legjobb fénykardpárbaj megnevezés kicsit helytelen, a "legjobb párbaj" pontosabb lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Múltkor hetet vagy nyolcat számoltunk össze Bár egy kis kiegészítés ehhez, hogy nemcsak a fénykard-fénykard elleni párbajokat vettük bele, hanem a fénykard-energiabot párbajokat is. Szóval a legjobb fénykardpárbaj megnevezés kicsit helytelen, a "legjobb párbaj" pontosabb lenne.Ok, akkor javítom. Két listát már kaptam. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Konkrétan melyik kategóriákra gondolsz? Konkrétan arra a kettőre amit írtam. A többi az nem gond. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Konkrétan arra a kettőre amit írtam. A többi az nem gond.Kapásból pár szörny, de ezeken kívül nyilván van még. Érdemes a wikin megnézni az epizód leírásokat.Szörnyek: Zillo Gundark Karina Rancor Reek a geoosis-i féreg Insectomorph (Dug ?ok hátasa) Tee-Muss (a Felucian láthattuk) Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Kapásból pár szörny, de ezeken kívül nyilván van még. Érdemes a wikin megnézni az epizód leírásokat.Szörnyek: Zillo Gundark Karina Rancor Reek a geoosis-i féreg Insectomorph (Dug ?ok hátasa) Tee-Muss (a Felucian láthattuk) Szerintem Karinát nem helyénvaló ebben a kategóriában indítani, elvégre intelligens teremtmény, vagy az nem szempont? Csak nagy és ronda legyen? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerintem Karinát nem helyénvaló ebben a kategóriában indítani, elvégre intelligens teremtmény, vagy az nem szempont? Csak nagy és ronda legyen? Ő több kategóriába is belefér. A szörnybe is mert elég rémisztő. A Tee-Muss inkább kakukktojás. Nem tudok tőle megijedni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Az űrhajók fedélzetén lévő lövöldözés melyik kategóriába illeszthető bele? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ő több kategóriába is belefér. A szörnybe is mert elég rémisztő. A Tee-Muss inkább kakukktojás. Nem tudok tőle megijedni. Akkor talán nem így kellene elnevezni a kategóriát, hanem úgy, hogy a legjobb állat, vagy valami ilyesmi. Hát, a Tee-Musstól nagyon én sem tudok megijedni, de ha már őt is lehet jelölni, akkor ennyi erővel az Eopie-t is. Mindenesetre én a Gundarkokról teljesen megfeledkeztem, szóval nem is jelöltem őket. De van egy olyan érzésem, hogy ezt a kategóriát egyértelműen a Zillo-Fenevad fogja megnyerni, mint tavaly a Roggwart. Az is sokaknak nem tetszett, de mivel ütősebb fenevad nem nagyon volt az évadban, ezért ő volt az abszolút győztes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Az űrhajók fedélzetén lévő lövöldözés melyik kategóriába illeszthető bele?Szerintem űrcsata. Más vélemény? Dzséjt? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Anakin Vs. Hondo párbaj jelölhető a fénykardpárbaj szekcióban? Csak mert az igazából csak félig fénykardpárbaj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Anakin Vs. Hondo párbaj jelölhető a fénykardpárbaj szekcióban? Csak mert az igazából csak félig fénykardpárbaj.Párbaj kategória lett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.