Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én Sugira szavaztam. Nagyon bejött a karaktere. Második Embo, őt szintén nagyon komálom, de máshol jelöltem, azért lett itt Sugi. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam Aurra Sing a nyerő, aki bebizonyította, hogy nem kell egy fejvadásznak "tökösnek" lennie. Legalábbis nem szó szerint. Keményen, határozottan nyomja, bejött amit művelt itt a végén. Ha elvesztem a fejem, ha nem, nálam verte Bane bácsit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Csak most látom, hogy én is Aurrára szavaztam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is neki adtam a 6-ost. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb fejvadász AURRA SING Cad Bane és Embo szó szerint ölre mentek ezért a kategóriáért. A tűzpárbajt ökölharc, azt pedig kalapdobálás követte. Ám a nagy hadakozásban szépen elosont mellettük egy hölgy, akire már nagyon ráférne a napozás, meg némi hajbeültetés. Aurra Sing megalázta férfi kollégáit, elorozta Boba Fett Slave I-ét és Hondoval karöltve győztesen távozott a színhelyről. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hajrá Sugi! Hopp, ezzel lkéstem Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Újabb winner! Ritka dolog. Most miért? Ventress-hez képest, egy bájos Miss Galaxy. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem semmi. Pedig ez volt a második tippem, hogy győzni fog az én tippem, de nagyot koppantam most. Mindenesetre Gratulálok a győztesnek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Aurra hihetetlen karakteres lett, megérdemelten nyert. Viszont érdekes Bane vesszőfutása. Tavaly egy rész is elég volt neki, hogy pár díjat bezsebeljen. Most meg sehol sincs. Eddig. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Újabb winner! Ritka dolog. Ventress-hez képest, egy bájos Miss Galaxy. A következő szavazásra egy Miss Galaxy kategóriát is be kéne vezetni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Aurra Sing nagyon karakteres lett, és több epizódban is szerepelt, szuper hanggal, így én rá voksolok. Sugi pedig az élő példája annak, hogy a fejvadász nem egyenlő a gonoszsággal, szintén szuper hanggal, így ő lett a második. Tényleg csak a szereplés gyakorisága volt kettőjük között a döntő, mert bármennyire is ellentétesek, nekem egyformán tetszettek. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ő is jó karakter csak hát rusnya mint a bűn Szegény Sugi. Remélem egy másik kategóriában azért befutó lett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ő is jó karakter csak hát rusnya mint a bűn Hát....ez nem szépségverseny. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A következő szavazásra egy Miss Galaxy kategóriát is be kéne vezetni. Azon a kategórián nem kellene sokat gondolkodnom. Nyugi, nem Aurra az... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ő is jó karakter csak hát rusnya mint a bűn Szegény Sugi. Remélem egy másik kategóriában azért befutó lett Az a baj, hogy a számbejöhető kategóriákban nagy lesz a tolongás a kiváló jelöltek között. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ő is jó karakter csak hát rusnya mint a bűn Szegény Sugi. Remélem egy másik kategóriában azért befutó lett Ha megnézted a többi kategória jelöltjeit, tudhatod, hogy semelyik más kategóriában nem lett jelölve Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az a baj, hogy a számbejöhető kategóriákban nagy lesz a tolongás a kiváló jelöltek között. De most veszem észre, hogy máshová nem is jeléölték Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Elérkeztünk a LEGJOBB IDEGEN KARAKTER kategória jelöltjeihez. Cad Bane: még mindig nem kispályás. Tera Sinube: eszeveszetten száguld a forgalomban, meg amúgy is mindig rohan. Éberen tanulmányozza a tanulmányoznivalót a Jedi Archívumban. Nincs egyetlen bölcs megjegyzése sem, és pocsékul rejti el a fénykardját. Na, mindez nem Tera Sinube. Trench admirális: egyszer részt vett egy anonim arachnofóbiások gyűlésen. Azóta inkább tábornokoskodik. Embo: még mindig nem szólt egy szót sem. Hondo Ohnaka: a kalózok királya, aki elfogta Dooku grófot, hanyatt döntötte Aurra Singet, elfogta Obi-Want és Anakin, és van egy marha jó csillagközi frizbije. A stílusa pedig igazán lehengerlő. Seripas: a ruhája lefulladt, de ő még így is király. És a Men In Black még mindig sehol. Milyen piros lámpába nézzek bel? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Azon a kategórián nem kellene sokat gondolkodnom. Nyugi, nem Aurra az... Nálam a dobogósok már megvannak. Padmé lenne az első, Ahsoka a második, Satine meg a harmadik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szívem szerint az összesnek odaadnám a díjat. De talán itt Embo fog nyerni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az egyik kategória, aminél sokáig gondolkodtam, ki is legyen az első Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ha Hondo nem lett volna annyira szuper, mint amennyire, akkor Seripas-ra szavaztam volna, mert olyan szeretnivaló. De mivel Hondo egyszerűen ellenállhatatlan, mint kalóz, így ő az első. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Itt Hondo kapta tőlem az első jelölést, Embo ezúttal is "csak" a második lett. Seripas és Trench nekem nem jöttek be annyira. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hajrá Trench elvtárs!!!! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam a dobogósok már megvannak. Padmé lenne az első, Ahsoka a második, Satine meg a harmadik. Nálam Cho-chi, Satine, Sugi Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam a dobogósok már megvannak. Padmé lenne az első, Ahsoka a második, Satine meg a harmadik. Én Aaylát is beletenném, de szerintem fölösleges ezen filózni, mert ilyen kategória kétlem, hogy valaha is lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam Embo kapta a hat pontot. Bár van egy olyan érzésem, hogy a harmadik évadban viszont látjuk. Számomra az egyik kedvenc TCW -s karakterré nőtte ki magát. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én Aaylát is beletenném, de szerintem fölösleges ezen filózni, mert ilyen kategória kétlem, hogy valaha is lesz. Hát én nem is vártam hogy legyen. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is végül Hondo mellett döntöttem. Hatalmas figura, laza dumákkal, karakteres külsővel és egyedi jellemmel. Aurrával alkotott párosuk pedig maga a tökély. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.