Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én Sugira szavaztam. Nagyon bejött a karaktere. Második Embo, őt szintén nagyon komálom, de máshol jelöltem, azért lett itt Sugi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam Aurra Sing a nyerő, aki bebizonyította, hogy nem kell egy fejvadásznak "tökösnek" lennie. Legalábbis nem szó szerint. Keményen, határozottan nyomja, bejött amit művelt itt a végén. Ha elvesztem a fejem, ha nem, nálam verte Bane bácsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Csak most látom, hogy én is Aurrára szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is neki adtam a 6-ost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb fejvadász AURRA SING Cad Bane és Embo szó szerint ölre mentek ezért a kategóriáért. A tűzpárbajt ökölharc, azt pedig kalapdobálás követte. Ám a nagy hadakozásban szépen elosont mellettük egy hölgy, akire már nagyon ráférne a napozás, meg némi hajbeültetés. Aurra Sing megalázta férfi kollégáit, elorozta Boba Fett Slave I-ét és Hondoval karöltve győztesen távozott a színhelyről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hajrá Sugi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hajrá Sugi! Hopp, ezzel lkéstem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Újabb winner! Ritka dolog. Most miért? Ventress-hez képest, egy bájos Miss Galaxy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem semmi. Pedig ez volt a második tippem, hogy győzni fog az én tippem, de nagyot koppantam most. Mindenesetre Gratulálok a győztesnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Aurra hihetetlen karakteres lett, megérdemelten nyert. Viszont érdekes Bane vesszőfutása. Tavaly egy rész is elég volt neki, hogy pár díjat bezsebeljen. Most meg sehol sincs. Eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Újabb winner! Ritka dolog. Ventress-hez képest, egy bájos Miss Galaxy. A következő szavazásra egy Miss Galaxy kategóriát is be kéne vezetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Aurra Sing nagyon karakteres lett, és több epizódban is szerepelt, szuper hanggal, így én rá voksolok. Sugi pedig az élő példája annak, hogy a fejvadász nem egyenlő a gonoszsággal, szintén szuper hanggal, így ő lett a második. Tényleg csak a szereplés gyakorisága volt kettőjük között a döntő, mert bármennyire is ellentétesek, nekem egyformán tetszettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ő is jó karakter csak hát rusnya mint a bűn Szegény Sugi. Remélem egy másik kategóriában azért befutó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ő is jó karakter csak hát rusnya mint a bűn Hát....ez nem szépségverseny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A következő szavazásra egy Miss Galaxy kategóriát is be kéne vezetni. Azon a kategórián nem kellene sokat gondolkodnom. Nyugi, nem Aurra az... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ő is jó karakter csak hát rusnya mint a bűn Szegény Sugi. Remélem egy másik kategóriában azért befutó lett Az a baj, hogy a számbejöhető kategóriákban nagy lesz a tolongás a kiváló jelöltek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ő is jó karakter csak hát rusnya mint a bűn Szegény Sugi. Remélem egy másik kategóriában azért befutó lett Ha megnézted a többi kategória jelöltjeit, tudhatod, hogy semelyik más kategóriában nem lett jelölve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az a baj, hogy a számbejöhető kategóriákban nagy lesz a tolongás a kiváló jelöltek között. De most veszem észre, hogy máshová nem is jeléölték Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Elérkeztünk a LEGJOBB IDEGEN KARAKTER kategória jelöltjeihez. Cad Bane: még mindig nem kispályás. Tera Sinube: eszeveszetten száguld a forgalomban, meg amúgy is mindig rohan. Éberen tanulmányozza a tanulmányoznivalót a Jedi Archívumban. Nincs egyetlen bölcs megjegyzése sem, és pocsékul rejti el a fénykardját. Na, mindez nem Tera Sinube. Trench admirális: egyszer részt vett egy anonim arachnofóbiások gyűlésen. Azóta inkább tábornokoskodik. Embo: még mindig nem szólt egy szót sem. Hondo Ohnaka: a kalózok királya, aki elfogta Dooku grófot, hanyatt döntötte Aurra Singet, elfogta Obi-Want és Anakin, és van egy marha jó csillagközi frizbije. A stílusa pedig igazán lehengerlő. Seripas: a ruhája lefulladt, de ő még így is király. És a Men In Black még mindig sehol. Milyen piros lámpába nézzek bel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Azon a kategórián nem kellene sokat gondolkodnom. Nyugi, nem Aurra az... Nálam a dobogósok már megvannak. Padmé lenne az első, Ahsoka a második, Satine meg a harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szívem szerint az összesnek odaadnám a díjat. De talán itt Embo fog nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az egyik kategória, aminél sokáig gondolkodtam, ki is legyen az első Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ha Hondo nem lett volna annyira szuper, mint amennyire, akkor Seripas-ra szavaztam volna, mert olyan szeretnivaló. De mivel Hondo egyszerűen ellenállhatatlan, mint kalóz, így ő az első. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Itt Hondo kapta tőlem az első jelölést, Embo ezúttal is "csak" a második lett. Seripas és Trench nekem nem jöttek be annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hajrá Trench elvtárs!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam a dobogósok már megvannak. Padmé lenne az első, Ahsoka a második, Satine meg a harmadik. Nálam Cho-chi, Satine, Sugi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam a dobogósok már megvannak. Padmé lenne az első, Ahsoka a második, Satine meg a harmadik. Én Aaylát is beletenném, de szerintem fölösleges ezen filózni, mert ilyen kategória kétlem, hogy valaha is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam Embo kapta a hat pontot. Bár van egy olyan érzésem, hogy a harmadik évadban viszont látjuk. Számomra az egyik kedvenc TCW -s karakterré nőtte ki magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én Aaylát is beletenném, de szerintem fölösleges ezen filózni, mert ilyen kategória kétlem, hogy valaha is lesz. Hát én nem is vártam hogy legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is végül Hondo mellett döntöttem. Hatalmas figura, laza dumákkal, karakteres külsővel és egyedi jellemmel. Aurrával alkotott párosuk pedig maga a tökély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.