Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb idegen karakter EMBO Cad Bane-re rájárt a rúd idén. Bane sokáig vezetett ebben a kategóriában, ám kölcsön kapott droid csapatai nem sokat értek Hondo tök részeg weequay kalózaival szemben. Ám Hondo sem örülhetett sokáig az első helynek, mert jött Embo, és megelégelve, hogy fejvadászként csak a második, kinyírta Hondo kalózait és megszerezte a kategória díját. Ő csak ennyit fűzött hozzá: Ua. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. EZ AZ!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megint nem jött be, de Emboval is teljesen ki vagyok békülve, megérdemelte a győzelmet, bár jobb lett volna a másikban, de ő egy olyan karakter, akinek nyernie KELL valamiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Én is végül Hondo mellett döntöttem. Hatalmas figura, laza dumákkal, karakteres külsővel és egyedi jellemmel. Aurrával alkotott párosuk pedig maga a tökély. Én is így látom. Kár, hogy nem ő nyert. Ez az első kategória, amit igazán sajnálok. Szerkesztve: 2010. Május 29. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Kezdünk elérni a fő kategóriákhoz. Talán már a LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ kategóriát is ide sorolhatjuk. Jelöltjei: Aurra Sing: mit mondhatnánk róla, amit még eddig nem mondtunk el. Azóta sem ment ki a napra. Boba Fett: felnőttként nem pörög nagyon a nyelve, de gyerekként még egyáltalán nem ez a helyzet. A szülői fronton Anakin ellentéteként is tekinthető kölyök bosszúszomja elől még egy Venator csillagromboló sem menekülhetett el. Cut Lawquane: egy dezertőr, aki Slickkel ellentétben anélkül hagyta el a hadsereget, hogy kinyírt volna mindenkit maga után. Neki csak egy család kellett, és meg is kapta. Értük viszont hajlandó újra fegyvert fogni. Hondo Ohnaka: csak annyi változás történt az előzőekhez képest, hogy rajongótábora kifosztotta a bárt. Satine Kryze: egy dicső nemzet csodaszép uralkodója, végtelenül pacifista, és még a hithű Obi-Wan Kenobi fejét is képes volt elcsavarni. Tera Sinube: lecsukták lassanhajtásért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. No itt érzésem szerint Hondo fogy nyerni. Egyébként sajnálom Sinubet, mert rettentő jó karakter! Számára sajnálatos, hogy ennyire erős mezőnybe került. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ez is egy nehéz kategória volt, de én gőzerővel szurkolok Sinube mesternek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Itt Satine-ra szavaztam. Erős karakter, aki megérdemelne egy díjat. Bár így vagyok Sinube karakterével is, aki szintén remekül eltalált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Itt is Hondo lett a jelöltem, a már említett okokból, bár Satine karaktere is nagyon bejött, úgyhogy nehéz szülés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Egyébként sajnálom Sinubet, mert rettentő jó karakter!Hát még én. Az előzőre őt hoztam ki nálam győztesnek, aztán Embot. Ő is egy tanon jól kitalált karakter, remélem lesz még Hondoval kapcsolatban osztom a nézetedet, ezért is szavaztam rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én ugyanezt mondanám Satine-ről és Cut-ról is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én ugyanezt mondanám Satine-ről és Cut-ról is. Ebben az évadban több volt az igazán jó karakter. Legtöbbjük csak egy részre tűnt fel, de akkor is maradandót alkotott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Egyébként bennem felmerült, hogy az olyanok, mint Satine, Hondo vagy Aurra, már sokkal inkább főszereplők, mint mellékszereplők, hiszen egész történeti szálak épülnek rájuk vagy több epizódban/évadban is visszatérőek. Akkor legalább a főszereplő kategória is kicsit változatosabb lehetne. Arról nem is beszélve, hogy az egy epizódos, igazi mellékszereplők jobban labdába rúgnának. Szerkesztve: 2010. Május 29. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb mellékszereplő HONDO OHNAKA Hondo úrnak végül még sincs oka keseregni, mert bár tavaly Bane elhalászta az orra elől e kategória díját, addig idén ő vitte haza, míg Bane-t nem is jelölték. Hondo riporterünknek elmondta, hogy idén nagyon élvezte a versenyt, hiszen az általa is mélyen tisztelt Satine Kryze hercegnővel kellett megküzdenie az első helyért. Egyetlen kellemetlen élménye az volt, hogy Satine mellett állandóan ott sündörgött Obi-Wan Kenobi, aki mellesleg, Hondo igen jó barátja. Megjegyzés: Cad Bane-t utoljára a Florrum kocsmájában látták, holléte azóta ismeretlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az előzőre őt hoztam ki nálam győztesnekÉn is neki adtam a 6-ost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Kiváló döntés, Hondo élvezetes karakter volt. Talán az egyedüli az évadban, aki rossz és jó színekben is feltűnt. Várom vissza majd a 3. évadban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Itt buktam eddig a legnagyobbat. Neki csak 2 pontot adtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hondo nagyon megérdemelten kapott végre egy első helyet. Imádtam nézni a jeleneteit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ugyan Hondo Nálam Csak 3. volt(Sinube és Satine után), nagyon örülök a győzelmének, mert marha jó karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. No ezt megérdemelte a jó öreg Hondo! Már az első évadban is jó volt, de itt teljesedett ki igazán a karakter. Bane -nek nagy szívás volt ez az évad. Kár, hogy az évad elején szerepelt. Azóta mindenki elfeledte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Egyébként bennem felmerült, hogy az olyanok, mint Satine, Hondo vagy Aurra, már sokkal inkább főszereplők, mint mellékszereplők, hiszen egész történeti szálak épülnek rájuk vagy több epizódban/évadban is visszatérőek. Akkor legalább a főszereplő kategória is kicsit változatosabb lehetne. Arról nem is beszélve, hogy az egy epizódos, igazi mellékszereplők jobban labdába rúgnának. Jogos, de ettől független ők mégis csak mellékszereplők. A meghatározásban benne volt a kategória ismérve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. 2 jelölésből csak összejött neki valami. Szerintem bőven megérdemelte, remélem még viszont láthatjuk a többi évadban is, nem feltétlenül 1 rész erejéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. No ezt megérdemelte a jó öreg Hondo! Már az első évadban is jó volt, de itt teljesedett ki igazán a karakter. Bane -nek nagy szívás volt ez az évad. Kár, hogy az évad elején szerepelt. Azóta mindenki elfeledte? Őt én már az előző évadnál is lepontoztam. Szerintem a hatásos belépőjén túl nem volt benne semmi különleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Jogos, de ettől független ők mégis csak mellékszereplők. A meghatározásban benne volt a kategória ismérve. Persze, tudom, én is aszerint jártam el. De a kategória meghatározást újra lehetne gondolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Őt én már az előző évadnál is lepontoztam. Szerintem a hatásos belépőjén túl nem volt benne semmi különleges.Ezzel nem értek egyet, mert igenis üde színfolt volt a palettán. Kétségkívül az egyik leggenyább fejvadász az összes közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Azóta mindenki elfeledte? A tavalyi belépőjée után nagyobb potenciáló karakternek gondoltam. Valahogy nem alkotott olyan nagyott (itt a nézők felé átjövő hatásra gondolok) mint Aurra, Satine vagy Sinube.Ha jobban kiaknáztűk volna a karakterét és visszatért volna később, s nem menekült volna el úgy, mint egy kismacska, hogy nem láttuk azután, akkor kapott volna jelölést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Jöjjön a LEGJOBB FŐSZEREPLŐ dicső kategóriája. Vajon idén ki nyer a jelöltek közül: Anakin Skywalker, a kiválasztott, a jó barát, az ügyes harcos, a kiváló pilóta? Ahsoka Tano, Anakin felvágott nyelvű padawanja, akit idén Templomfogságra ítéltek ugyan, de azért igyekezett kivenni a részét az események sodrából? Mace Windu, a Tanácstag, akinek házméretű fenevadakkal és bosszúra szomjazó klóngyerekekkel gyűlt meg idén a baja? Obi-Wan Kenobi, a bölcs Jedi mester, aki nem győz Anakin után loholni, de idén azért neki is kijutott a múlt személyes problémáiból? Padmé Amidala, Anakin felesége ebben az idényben megcsillogtatta kémkedési és nyomozói képességeit? Rex százados, Anakin hű katonája továbbra sem rest két sugárvetővel kiosztani a harci konzervek népes sorát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ismert nevek, aki közül szerintem Obi vagy Anakin a befutó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A tavalyi belépőjée után nagyobb potenciáló karakternek gondoltam. Valahogy nem alkotott olyan nagyott (itt a nézők felé átjövő hatásra gondolok) mint Aurra, Satine vagy Sinube.Ha jobban kiaknáztűk volna a karakterét és visszatért volna később, s nem menekült volna el úgy, mint egy kismacska, hogy nem láttuk azután, akkor kapott volna jelölést. Így van, a genyaság nem elég, kell valami plusz, ami kiemelkedővé teszi, és Bane ebből a szempontból teljesen elsikkadt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Na hát, a főszereplők. A mellékszereplők és az idegen karakterekkel egyetemben itt is sokat filóztam a jelölteken, csak itt a negatív irányban. Ebben egyetértek Pildivel, sokkal jobb lett volna, ha 1-1 szál főszereplője is bekerült volna, hisz ezek a karakterek lerágott csontok, már annyiszor előkerültek eddig is, van annyi díjuk, helyett kellett volna adni az újonnan jötteknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.