Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ahsokának szurkolok, de ha Obi, vagy Windu kapja a díjat, annak is örülök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ismert nevek, aki közül szerintem Obi vagy Anakin a befutó. Nekem a TCW-ben Obi-wan lett a nagyon nagy kedvenc (tavaly még Anakin volt), így neki drukkolok. Hihetetlenül laza és jó dolgai vannak, nagyon szimpatikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Na hát, a főszereplők. A mellékszereplők és az idegen karakterekkel egyetemben itt is sokat filóztam a jelölteken, csak itt a negatív irányban. Ebben egyetértek Pildivel, sokkal jobb lett volna, ha 1-1 szál főszereplője is bekerült volna, hisz ezek a karakterek lerágott csontok, már annyiszor előkerültek eddig is, van annyi díjuk, helyett kellett volna adni az újonnan jötteknek.A főszereplő kategória adott. Sajnos ha nincsenek mások akik ennek megfelelnek, akkor ezek vannak. Ugye Dzséjt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Obi-Wanra szavaztam, szerintem az idén ő vitte a hátán a szériát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ugye Dzséjt? Pontyosan. És a szavazás sokat elárul erről a kérdésről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Magam is meglepődtem, de Obi-Wan-ra szavaztam. Az egész SW meghatározó karaktere, akár csak itt, a TCW-ben. Remek jelleme, jól időzített poénjai és kellő megfontoltságának hála, sikerült letaszítania kedvenc padawanomat az első helyről, aki sajnos nagyon keveset szerepelt idén, ami talán magyarázza a második helyét. Így fájó szívvel, de Ahsokának csak 5 pontot adtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb főszereplő OBI-WAN KENOBI Qui-Gon Jinn tanítványa, a Jedi Tanács megbecsült tagja, a Jedi diplomata, a féligazságok és túlzások két lábon járó gyűjteménye a nap igazi győztese. Hangja után ő maga is díjat kapott, méghozzá olyan tekintélyes előnnyel, ami az egész díjátadó mezőnyéből kiemelte. Megközelíteni csak egykori tanítványa és legjobb barátja, Anakin Skywalker tudta, de még ő is olyan távol maradt tőle, mint amennyire a Tatooine van Coruscanttól. Övé a díj, innét nézve a hercegnő, ki merné azt állítani, hogy a háború után nem vár fényes karrier erre a kiváló emberre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Obi-Wanra szavaztam, szerintem az idén ő vitte a hátán a szériát.Én is! A második évadban ő volt a legjobb főszereplő. Ráadásul új oldaláról is megismerhettük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ahsokának szurkolok, de ha Obi, vagy Windu kapja a díjat, annak is örülök Ahsoka idén nem sokat szerepelt, így neki most nincs esélye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ahsoka idén nem sokat szerepelt, így neki most nincs esélye.Mint ahogy szegény Rexnek sem volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nagyszerű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ez az Obi! Gratula! Az első évadban sztem nem is kapott díjat, de most bepótolta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hát igen. Legjobb főszereplő és legjobb hang... Nem rossz teljesítmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Mint ahogy szegény Rexnek sem volt Sajnos Rex szinte 'halálra' van ítélve ebben a kategóriában. No majd ha mellékszereplőt csinálnak belőle.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Jöhet a LEGJOBB TÖRTÉNETI SZÁL. Holokron trilógia: Cad Bane azt a feladatot kapja Darth Sidioustól, hogy lopjon el egy Jedi Holokront, majd néhány padawan jelöltet, hogy felhasználhassák őket a Sithek aljas tervére. Geonosisi történetszál: a második geonosisi csata története. Grievous duológia: elkeseredett küzdelem Eath Koth megmentéséért és a rettegett Grievous tábornok elfogásáért. Mandalore trilógia: a Köztársaság ősi ellenségei, a Mandalore-ok lapaktáltak a szeparatistákkal, hogy megdönthessék saját uralkodójuk, Satine hercegnő kormányát. Zillo duológia: egy ősi fenevad előtör a mélyből. Boba Fett trilógia: egy elárvult gyermek bosszúhadjárata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Mindegyikben van valami nagyszerű, de ezúttal a Geonosisi szálra szavaztam, mert érzésem szerint az egész sorozat legkomplexebb és legsokoldalúbb történetszála, amiben végre megismerhetjük a Geonosisi kultúrát. Hasonlóan komplex a Mandalore történet is, de darkosság tekintetében a Geonosis közelebb áll a szívemhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én a mandi trilógiára szavaztam, második a geonosisi csata, harmadik pedig Grievous üldözése. Szerintem ez a három messze jobban sikerült, mint a másik három. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Részemről a Grievous duológia a nyerő ebben a kategóriában. Elsősorban a remek megvalósítás, látványos jelenetek és tartalmi mondanivalót illetően, másrészt pedig mindkét eepizód TOP3-as színvonal. A Geonosis-i szál is jó volt, de nem feltétlenül mindig a több a jobb. A mandalore-trilógia sem volt rossz, bár többet is kihozhattak volna belőle, ami Pre Vizslát illeti... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A Geonosis-i szál is jó volt, de nem feltétlenül mindig a több a jobb. Nem a több rész miatt az a jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Mivel 2 TOP3-as részem is a Geonosis-i szálhoz tartozik, így nem kérdéses mire adtam a legtöbb pontomat Szerkesztve: 2010. Május 29. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem a több rész miatt az a jobb Szóval a Geonosis-i szál vitte a pálmát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem a Mandalore történet állt legközelebb a szívemhez nagyon sokáig, de aztán Boba Fett története levett a lábamról. Nem is tudom igazán megmagyarázni, miért, valahogy jobban megfogott a hangulata, és Boba is nagyon tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szóval a Geonosis-i szál vitte a pálmát? Ilyet nem mondtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb történeti szál BOBA FETT TRILÓGIA A sikerhez kell egy gyerek, szokták mondani a hollywoodi producerek, és lehet is benne valami, mert az ifjú Boba Fett kalandjai még az Obi-Wan szerelmi életét leleplező történetet is maga mögé utasította, méghozzá nem is kis mértékben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Na most ledöbbentem. Meg voltam győződve, hogy a Geonosis elviszi ezt a díjat.....de hogy Boba? Nem érdemtelenül nyert persze, de akkor is kicsit meglepett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az előbb elhangzottak miatt megint eluralkodott rajtam az "I have a bad..." érzület de látom alaptalanul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam ez a szé kapott 1 pontot. Na most már nagyon kíváncsi vagyok az utolsó kategória győztesére! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A sikerhez kell egy gyerek, szokták mondani a hollywoodi producerek, és lehet is benne valami, mert az ifjú Boba Fett kalandjai még az Obi-Wan szerelmi életét leleplező történetet is maga mögé utasította, méghozzá nem is kis mértékben. Talán nem a gyereken múlt, hanem azon, hogy itt több és jelentősebb a kapcsolódási pont az SW-filmekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Azért nem bánkódom, hogy a Boba-trilógia nyert, miután a TOP1-es epizódom is ebben volt látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Nálam ez a szé kapott 1 pontot. Na most már nagyon kíváncsi vagyok az utolsó kategória győztesére! Én is. Főleg mert érthetetlen, hogy lehetett a történeti szál első, amikor egyetlen része sem került be a legjobb epizód kategóriába. A tömeg nagyon következetlenül szavazott. Én persze nem, mert én jelöltem a Lethal Trackdownt legalább. Szerk: bocs, azt elfelejtettem, hogy nem mindenki jelölt, aki szavazott. Szerkesztve: 2010. Május 29. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.