Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Legjobb idegen karakter

EMBO

aj07zevrxqfnu2pcpmvf.jpg

Cad Bane-re rájárt a rúd idén. Bane sokáig vezetett ebben a kategóriában, ám kölcsön kapott droid csapatai nem sokat értek Hondo tök részeg weequay kalózaival szemben. Ám Hondo sem örülhetett sokáig az első helynek, mert jött Embo, és megelégelve, hogy fejvadászként csak a második, kinyírta Hondo kalózait és megszerezte a kategória díját. Ő csak ennyit fűzött hozzá: Ua.

Hozzászólás ideje:

Megint nem jött be, de Emboval is teljesen ki vagyok békülve, megérdemelte a győzelmet, bár jobb lett volna a másikban, de ő egy olyan karakter, akinek nyernie KELL valamiben. :)

Hozzászólás ideje:
Én is végül Hondo mellett döntöttem. Hatalmas figura, laza dumákkal, karakteres külsővel és egyedi jellemmel. Aurrával alkotott párosuk pedig maga a tökély. :P
Én is így látom. :P Kár, hogy nem ő nyert. :) Ez az első kategória, amit igazán sajnálok.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Kezdünk elérni a fő kategóriákhoz. Talán már a LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ kategóriát is ide sorolhatjuk. Jelöltjei:

Aurra Sing: mit mondhatnánk róla, amit még eddig nem mondtunk el. Azóta sem ment ki a napra.

Boba Fett: felnőttként nem pörög nagyon a nyelve, de gyerekként még egyáltalán nem ez a helyzet. A szülői fronton Anakin ellentéteként is tekinthető kölyök bosszúszomja elől még egy Venator csillagromboló sem menekülhetett el.

Cut Lawquane: egy dezertőr, aki Slickkel ellentétben anélkül hagyta el a hadsereget, hogy kinyírt volna mindenkit maga után. Neki csak egy család kellett, és meg is kapta. Értük viszont hajlandó újra fegyvert fogni.

Hondo Ohnaka: csak annyi változás történt az előzőekhez képest, hogy rajongótábora kifosztotta a bárt.

Satine Kryze: egy dicső nemzet csodaszép uralkodója, végtelenül pacifista, és még a hithű Obi-Wan Kenobi fejét is képes volt elcsavarni.

Tera Sinube: lecsukták lassanhajtásért.

Hozzászólás ideje:
Egyébként sajnálom Sinubet, mert rettentő jó karakter!
Hát még én. Az előzőre őt hoztam ki nálam győztesnek, aztán Embot. Ő is egy tanon jól kitalált karakter, remélem lesz még :P

Hondoval kapcsolatban osztom a nézetedet, ezért is szavaztam rá :)

Hozzászólás ideje:

Egyébként bennem felmerült, hogy az olyanok, mint Satine, Hondo vagy Aurra, már sokkal inkább főszereplők, mint mellékszereplők, hiszen egész történeti szálak épülnek rájuk vagy több epizódban/évadban is visszatérőek.

Akkor legalább a főszereplő kategória is kicsit változatosabb lehetne. Arról nem is beszélve, hogy az egy epizódos, igazi mellékszereplők jobban labdába rúgnának.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Legjobb mellékszereplő

HONDO OHNAKA

tlfa167wj1k0f1fh0ih8.jpg

Hondo úrnak végül még sincs oka keseregni, mert bár tavaly Bane elhalászta az orra elől e kategória díját, addig idén ő vitte haza, míg Bane-t nem is jelölték. Hondo riporterünknek elmondta, hogy idén nagyon élvezte a versenyt, hiszen az általa is mélyen tisztelt Satine Kryze hercegnővel kellett megküzdenie az első helyért. Egyetlen kellemetlen élménye az volt, hogy Satine mellett állandóan ott sündörgött Obi-Wan Kenobi, aki mellesleg, Hondo igen jó barátja.

Megjegyzés: Cad Bane-t utoljára a Florrum kocsmájában látták, holléte azóta ismeretlen.

Hozzászólás ideje:

Kiváló döntés, Hondo élvezetes karakter volt. Talán az egyedüli az évadban, aki rossz és jó színekben is feltűnt. Várom vissza majd a 3. évadban :)

Hozzászólás ideje:

Hondo nagyon megérdemelten kapott végre egy első helyet. :) Imádtam nézni a jeleneteit. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egyébként bennem felmerült, hogy az olyanok, mint Satine, Hondo vagy Aurra, már sokkal inkább főszereplők, mint mellékszereplők, hiszen egész történeti szálak épülnek rájuk vagy több epizódban/évadban is visszatérőek.

Akkor legalább a főszereplő kategória is kicsit változatosabb lehetne. Arról nem is beszélve, hogy az egy epizódos, igazi mellékszereplők jobban labdába rúgnának.

Jogos, de ettől független ők mégis csak mellékszereplők. A meghatározásban benne volt a kategória ismérve. :)
Hozzászólás ideje:
No ezt megérdemelte a jó öreg Hondo! Már az első évadban is jó volt, de itt teljesedett ki igazán a karakter. Bane -nek nagy szívás volt ez az évad. :) Kár, hogy az évad elején szerepelt. Azóta mindenki elfeledte? :P
Őt én már az előző évadnál is lepontoztam. :P Szerintem a hatásos belépőjén túl nem volt benne semmi különleges.
Hozzászólás ideje:
Jogos, de ettől független ők mégis csak mellékszereplők. A meghatározásban benne volt a kategória ismérve. :)
Persze, tudom, én is aszerint jártam el. De a kategória meghatározást újra lehetne gondolni. :P
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Őt én már az előző évadnál is lepontoztam. :) Szerintem a hatásos belépőjén túl nem volt benne semmi különleges.
Ezzel nem értek egyet, mert igenis üde színfolt volt a palettán. Kétségkívül az egyik leggenyább fejvadász az összes közül.
Hozzászólás ideje:
Azóta mindenki elfeledte? :P
A tavalyi belépőjée után nagyobb potenciáló karakternek gondoltam. Valahogy nem alkotott olyan nagyott (itt a nézők felé átjövő hatásra gondolok) mint Aurra, Satine vagy Sinube.

Ha jobban kiaknáztűk volna a karakterét és visszatért volna később, s nem menekült volna el úgy, mint egy kismacska, hogy nem láttuk azután, akkor kapott volna jelölést. :)

Hozzászólás ideje:

Jöjjön a LEGJOBB FŐSZEREPLŐ dicső kategóriája. Vajon idén ki nyer a jelöltek közül:

Anakin Skywalker, a kiválasztott, a jó barát, az ügyes harcos, a kiváló pilóta?

Ahsoka Tano, Anakin felvágott nyelvű padawanja, akit idén Templomfogságra ítéltek ugyan, de azért igyekezett kivenni a részét az események sodrából?

Mace Windu, a Tanácstag, akinek házméretű fenevadakkal és bosszúra szomjazó klóngyerekekkel gyűlt meg idén a baja?

Obi-Wan Kenobi, a bölcs Jedi mester, aki nem győz Anakin után loholni, de idén azért neki is kijutott a múlt személyes problémáiból?

Padmé Amidala, Anakin felesége ebben az idényben megcsillogtatta kémkedési és nyomozói képességeit?

Rex százados, Anakin hű katonája továbbra sem rest két sugárvetővel kiosztani a harci konzervek népes sorát?

Hozzászólás ideje:
A tavalyi belépőjée után nagyobb potenciáló karakternek gondoltam. Valahogy nem alkotott olyan nagyott (itt a nézők felé átjövő hatásra gondolok) mint Aurra, Satine vagy Sinube.

Ha jobban kiaknáztűk volna a karakterét és visszatért volna később, s nem menekült volna el úgy, mint egy kismacska, hogy nem láttuk azután, akkor kapott volna jelölést. :)

Így van, a genyaság nem elég, kell valami plusz, ami kiemelkedővé teszi, és Bane ebből a szempontból teljesen elsikkadt.
Hozzászólás ideje:

Na hát, a főszereplők. A mellékszereplők és az idegen karakterekkel egyetemben itt is sokat filóztam a jelölteken, csak itt a negatív irányban. Ebben egyetértek Pildivel, sokkal jobb lett volna, ha 1-1 szál főszereplője is bekerült volna, hisz ezek a karakterek lerágott csontok, már annyiszor előkerültek eddig is, van annyi díjuk, helyett kellett volna adni az újonnan jötteknek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.