Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Örülök, Kiskósa, hogy osztod a véleményemet. Számítottam is Rád, hiszen mindig szoktál írni egy-egy epizód zenei vonatkozásairól. :)

Remélem, mások is úgy gondolják, hogy tudnának jelölteket állítani ebben a kategóriában, csak még nem fedezték fel eme közvéleménykutatást. :)

Mellesleg had tegyem hozzá, hogy nekem is elég nehéz pl. a jármű kategóriában (pláne duplán, miután felszíni és űrjármű kategória is van) jelölni bármit is. :D

Meg kell nézni a részeket és akkor jegyzetelni. :P A zene kategória is biztos már, és az is, hogy kikerül a "legjobb fénykardpárbaj" kategória.
Hozzászólás ideje:
Örülök, Kiskósa, hogy osztod a véleményemet. Számítottam is Rád, hiszen mindig szoktál írni egy-egy epizód zenei vonatkozásairól. :)

Ez csak természetes. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én szeretnék jelölni, bár pont azokkal a kategóriákkal leszek gondban, mint tavaly: járművek és a fénykard párbaj. Ez utóbbival hasonlóan vagyok, mint Oldie, nem nagyon jutnak eszembe tömegesen. De majd végiggondolom. :D

És persze nagyon örülök a zene kategóriának! :roll:

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Ha valakinek van sok ideje írjon mindegyikre pár példát. :D Csak hogy könnyebb legyen választani. Igazából azért írtam, mert pl nem tudom mindegyik szörnynek a nevét, illetve járműnek, de akkor majd utána nézek. :roll:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ha valakinek van sok ideje írjon mindegyikre pár példát. :P Csak hogy könnyebb legyen választani. Igazából azért írtam, mert pl nem tudom mindegyik szörnynek a nevét, illetve járműnek, de akkor majd utána nézek. :roll:

Konkrétan melyik kategóriákra gondolsz? :D

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy ki kellene venni ezt is, mert kb. hat volt az egész sorozatban

Múltkor hetet vagy nyolcat számoltunk össze :roll: Bár egy kis kiegészítés ehhez, hogy nemcsak a fénykard-fénykard elleni párbajokat vettük bele, hanem a fénykard-energiabot párbajokat is. Szóval a legjobb fénykardpárbaj megnevezés kicsit helytelen, a "legjobb párbaj" pontosabb lenne.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Múltkor hetet vagy nyolcat számoltunk össze :) Bár egy kis kiegészítés ehhez, hogy nemcsak a fénykard-fénykard elleni párbajokat vettük bele, hanem a fénykard-energiabot párbajokat is. Szóval a legjobb fénykardpárbaj megnevezés kicsit helytelen, a "legjobb párbaj" pontosabb lenne.
Ok, akkor javítom. Két listát már kaptam. :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Konkrétan arra a kettőre amit írtam. A többi az nem gond.
Kapásból pár szörny, de ezeken kívül nyilván van még. Érdemes a wikin megnézni az epizód leírásokat.

Szörnyek:

Zillo

Gundark

Karina

Rancor

Reek

a geoosis-i féreg

Insectomorph (Dug ?ok hátasa)

Tee-Muss (a Felucian láthattuk)

Hozzászólás ideje:
Kapásból pár szörny, de ezeken kívül nyilván van még. Érdemes a wikin megnézni az epizód leírásokat.

Szörnyek:

Zillo

Gundark

Karina

Rancor

Reek

a geoosis-i féreg

Insectomorph (Dug ?ok hátasa)

Tee-Muss (a Felucian láthattuk)

Szerintem Karinát nem helyénvaló ebben a kategóriában indítani, elvégre intelligens teremtmény, vagy az nem szempont? Csak nagy és ronda legyen? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szerintem Karinát nem helyénvaló ebben a kategóriában indítani, elvégre intelligens teremtmény, vagy az nem szempont? Csak nagy és ronda legyen? :)
Ő több kategóriába is belefér. :) A szörnybe is mert elég rémisztő. A Tee-Muss inkább kakukktojás. Nem tudok tőle megijedni. :D
Hozzászólás ideje:
Ő több kategóriába is belefér. :D A szörnybe is mert elég rémisztő. A Tee-Muss inkább kakukktojás. Nem tudok tőle megijedni. :D

Akkor talán nem így kellene elnevezni a kategóriát, hanem úgy, hogy a legjobb állat, vagy valami ilyesmi. Hát, a Tee-Musstól nagyon én sem tudok megijedni, de ha már őt is lehet jelölni, akkor ennyi erővel az Eopie-t is. :) Mindenesetre én a Gundarkokról teljesen megfeledkeztem, szóval nem is jelöltem őket. :) De van egy olyan érzésem, hogy ezt a kategóriát egyértelműen a Zillo-Fenevad fogja megnyerni, mint tavaly a Roggwart. Az is sokaknak nem tetszett, de mivel ütősebb fenevad nem nagyon volt az évadban, ezért ő volt az abszolút győztes. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.