Hozzászólás ideje: 2010. Április 12.15 éve Szerző Örülök, Kiskósa, hogy osztod a véleményemet. Számítottam is Rád, hiszen mindig szoktál írni egy-egy epizód zenei vonatkozásairól. Remélem, mások is úgy gondolják, hogy tudnának jelölteket állítani ebben a kategóriában, csak még nem fedezték fel eme közvéleménykutatást. Mellesleg had tegyem hozzá, hogy nekem is elég nehéz pl. a jármű kategóriában (pláne duplán, miután felszíni és űrjármű kategória is van) jelölni bármit is. Meg kell nézni a részeket és akkor jegyzetelni. A zene kategória is biztos már, és az is, hogy kikerül a "legjobb fénykardpárbaj" kategória.
Hozzászólás ideje: 2010. Április 12.15 éve Örülök, Kiskósa, hogy osztod a véleményemet. Számítottam is Rád, hiszen mindig szoktál írni egy-egy epizód zenei vonatkozásairól. Ez csak természetes.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Szerző A jelöléshez még annyit tennék hozzá, hogy a fenti listában nem szerepel a legjobb történeti szál kategória, annál az egyszerű oknál fogva, hogy mindösszesen hat szál volt, szóval ez mind benne lesz a listában.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Fénykardpárbaj? Én csak a grivi vs. obi,és az Ahsoka vs. Jocastára emlékszek.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Szerző Fénykardpárbaj? Én csak a grivi vs. obi,és az Ahsoka vs. Jocastára emlékszek. Pedig volt hat.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Szerző Noh, asszem jövőhétre meglesz a főprogram. Gyerünk oldie! Várom a jelöltjeidet.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Szerző Egyébként itt a menetrend: Jelöltállítás: május 3-9. Szavazás: május 10-23. Eredményhirdetés: május 29.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Én szeretnék jelölni, bár pont azokkal a kategóriákkal leszek gondban, mint tavaly: járművek és a fénykard párbaj. Ez utóbbival hasonlóan vagyok, mint Oldie, nem nagyon jutnak eszembe tömegesen. De majd végiggondolom. És persze nagyon örülök a zene kategóriának! Szerkesztve: 2010. Május 1.15 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Szerző a fénykard párbaj. Ez utóbbival hasonlóan vagyok, mint Oldie, nem nagyon jutnak eszembe tömegesen. De majd végiggondolom. Lehet, hogy ki kellene venni ezt is, mert kb. hat volt az egész sorozatban
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Na, a jelölés részemről letudva. Zenéhez és szinkronhoz nem jelöltem mert ezekhez nem sokat konyítok
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Én a legjobb szörny kategóriával vagyok bajban, mert abból sem volt túl sok. Annak majd utána kell, hogy nézzek.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 1.15 éve Én a legjobb szörny kategóriával vagyok bajban, mert abból sem volt túl sok. Annak majd utána kell, hogy nézzek. Oda én is csak ötöt jelöltem
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Nah, végre sikerült mindegyik kategóriához találnom hat nevezőt. Már el is küldtem őket a fenti címre.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve A "legjobb zene" kategóriában pontosan milyen megnevezés szükséges?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve A "legjobb zene" kategóriában pontosan milyen megnevezés szükséges? Az epizód címe, amelyikben hallhattad.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző A "legjobb zene" kategóriában pontosan milyen megnevezés szükséges?KisKósa megmondta. Hat epizód kell, amiben szerinted legjobb volt a zene.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Ha valakinek van sok ideje írjon mindegyikre pár példát. Csak hogy könnyebb legyen választani. Igazából azért írtam, mert pl nem tudom mindegyik szörnynek a nevét, illetve járműnek, de akkor majd utána nézek.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Ha valakinek van sok ideje írjon mindegyikre pár példát. Csak hogy könnyebb legyen választani. Igazából azért írtam, mert pl nem tudom mindegyik szörnynek a nevét, illetve járműnek, de akkor majd utána nézek. Konkrétan melyik kategóriákra gondolsz?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Lehet, hogy ki kellene venni ezt is, mert kb. hat volt az egész sorozatban Múltkor hetet vagy nyolcat számoltunk össze Bár egy kis kiegészítés ehhez, hogy nemcsak a fénykard-fénykard elleni párbajokat vettük bele, hanem a fénykard-energiabot párbajokat is. Szóval a legjobb fénykardpárbaj megnevezés kicsit helytelen, a "legjobb párbaj" pontosabb lenne.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Múltkor hetet vagy nyolcat számoltunk össze Bár egy kis kiegészítés ehhez, hogy nemcsak a fénykard-fénykard elleni párbajokat vettük bele, hanem a fénykard-energiabot párbajokat is. Szóval a legjobb fénykardpárbaj megnevezés kicsit helytelen, a "legjobb párbaj" pontosabb lenne.Ok, akkor javítom. Két listát már kaptam.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Konkrétan melyik kategóriákra gondolsz? Konkrétan arra a kettőre amit írtam. A többi az nem gond.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Konkrétan arra a kettőre amit írtam. A többi az nem gond.Kapásból pár szörny, de ezeken kívül nyilván van még. Érdemes a wikin megnézni az epizód leírásokat.Szörnyek: Zillo Gundark Karina Rancor Reek a geoosis-i féreg Insectomorph (Dug ?ok hátasa) Tee-Muss (a Felucian láthattuk)
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Kapásból pár szörny, de ezeken kívül nyilván van még. Érdemes a wikin megnézni az epizód leírásokat.Szörnyek: Zillo Gundark Karina Rancor Reek a geoosis-i féreg Insectomorph (Dug ?ok hátasa) Tee-Muss (a Felucian láthattuk) Szerintem Karinát nem helyénvaló ebben a kategóriában indítani, elvégre intelligens teremtmény, vagy az nem szempont? Csak nagy és ronda legyen?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Szerintem Karinát nem helyénvaló ebben a kategóriában indítani, elvégre intelligens teremtmény, vagy az nem szempont? Csak nagy és ronda legyen? Ő több kategóriába is belefér. A szörnybe is mert elég rémisztő. A Tee-Muss inkább kakukktojás. Nem tudok tőle megijedni.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Az űrhajók fedélzetén lévő lövöldözés melyik kategóriába illeszthető bele?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Ő több kategóriába is belefér. A szörnybe is mert elég rémisztő. A Tee-Muss inkább kakukktojás. Nem tudok tőle megijedni. Akkor talán nem így kellene elnevezni a kategóriát, hanem úgy, hogy a legjobb állat, vagy valami ilyesmi. Hát, a Tee-Musstól nagyon én sem tudok megijedni, de ha már őt is lehet jelölni, akkor ennyi erővel az Eopie-t is. Mindenesetre én a Gundarkokról teljesen megfeledkeztem, szóval nem is jelöltem őket. De van egy olyan érzésem, hogy ezt a kategóriát egyértelműen a Zillo-Fenevad fogja megnyerni, mint tavaly a Roggwart. Az is sokaknak nem tetszett, de mivel ütősebb fenevad nem nagyon volt az évadban, ezért ő volt az abszolút győztes.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Az űrhajók fedélzetén lévő lövöldözés melyik kategóriába illeszthető bele?Szerintem űrcsata. Más vélemény? Dzséjt?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Anakin Vs. Hondo párbaj jelölhető a fénykardpárbaj szekcióban? Csak mert az igazából csak félig fénykardpárbaj.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 2.15 éve Szerző Anakin Vs. Hondo párbaj jelölhető a fénykardpárbaj szekcióban? Csak mert az igazából csak félig fénykardpárbaj.Párbaj kategória lett.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.