Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Jó, de Grievoustól azért függetlenek valamelyest a tőle több ezer fényévnyire lévő bolygók, és az ott dúló harcok. Úgy értem, Grievous az egésznek a katonai vezetője, de megvan a katonai hierarchia, és ez ráadásképpen független is a szeparatista vezetőktől, akik ugye a politikai oldalt képviselik, és inkább Dooku alárendeltjei. Szóval attól, hogy Grivi meghalt, még folytatódtak a harcok (ahogy azt láttuk is pl.: Obi-wan Bogával visszatér a csata színhelyére Grivi halála után, és még dúlnak a harcok), egészen addig, amíg Anakin/Vader ki nem adta a parancsot: Kapcsolják le a droidvezérlőket. Donát. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Amugy nehéz észrevenni de a Millenium Falcon benne van a filmben (ha már irta valaki bocsi) Amikor Anakin, Palpatine, És Obi-van a rázós leszállaás után elmennek Padméhoz meg a többiekhez a háttérben ott megy el a Falcon vagy legalábbis egy olyan tipusú hajó na meg amikor pedme megérkezik a Mustafarra Anakinnak mindkét keze ép és nincs eggyiken se kesztyű Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Amugy nehéz észrevenni de a Millenium Falcon benne van a filmben Nem is olyan nehéz észrevenni:) Ami a kesztyűt illeti: még nem tűnt föl... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Sőt, én azóta már két helyen is megtaláltam a filmben, nem csak a lent említett helyen. Ott snassz dolog, azt még hivatalosan is leírták az sw.com-on Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Nem is olyan nehéz észrevenni:) Ami a kesztyűt illeti: még nem tűnt föl... Hát igen a MF eléggé szembetűnő, viszont Anakin kezét tényleg csak kikockázva lehet észrevenni. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Jó a szemem Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Sőt, én azóta már két helyen is megtaláltam a filmben, nem csak a lent említett helyen. Ott snassz dolog, azt még hivatalosan is leírták az sw.com-on Ha erre gondolsz akkor az nem a Falcon csak egy átlagos YT-1300-as: http://www.dusso.com/pages/EP3/sac.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Ja, erre gondoltam. Tudom, hogy ez nem a Falcon (hiányzik róla az antenna, és gondolom az alsó ágyú is, mert a sima YT-ken csak felső ágyú van), de úgyis a legtöbb ember Falconnak hisz mindent, ami YT-1300-as, így könnyebb meghatározni, ezért írtam Falcont. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Naboon az ep2ben is álltak ilyen Falcon szerű hajók a dokkban. Úgy látszik ezek gyakori vendégek az ottani garázsban. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Ez lenne az csak pici a kép Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Falcon 1 Falcon 2 Még 2 kép az emlitett Falconról (kicsik de majd keresek jobbat) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Hozzászólás ideje: 2006. Július 4. Falcon 1Falcon 2 Még 2 kép az emlitett Falconról (kicsik de majd keresek jobbat) Ez biza, a Falcon! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Amikor Dugó gróf megjelenik Grivi hajóján, mintha egy Tie-Fighter hangát hallottam volna kint elzúgni. Talán aztán amikor Ani az "I was about to say that"-et mondja. Érdekelne, hogy jól hallottam-e és ha igen, akkor az bakiból vagy direkt van-e benne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Én is hallottam, nagyon feelinges. Szerintem direkt rakták bele, és jól tették. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Pont ehhez a fejezethez kapcsolódóan még az is egy érdekesség (bár gondolom már mindenki észrevette), amikor Anakin Dooku meggyilkolása után Palpatine-nal beszélget, és mikor Palpatine felemlegeti a taszken táborbeli mészárlást, tisztán hallható egy (vagy több) taszken (közismertebb nevén: buckalakó) üvöltése. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Amikor Dugó gróf megjelenik Grivi hajóján, mintha egy Tie-Fighter hangát hallottam volna kint elzúgni. Talán aztán amikor Ani az "I was about to say that"-et mondja.Érdekelne, hogy jól hallottam-e és ha igen, akkor az bakiból vagy direkt van-e benne. Hát nekem nem tűnt fel, mindig eltereli a figyelmem Anakin karaktaresen mély hangja, amitől lúdbőrös leszek . Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. tisztán hallható egy (vagy több) taszken (közismertebb nevén: buckalakó) üvöltése ...és a régi sebek felszakadnak. Palpi tudta, mit beszél. Amúgy valahol olvastam, hogy egy korai forgatókönyv-vázlatban Palpi Dugó lenyakazása előtt azzal hergeli Anit, hogy ő vitette el a buckalakókkal az anyját. Akkor az is Paépi műve volt. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Szerintem ott pont egy falka TIE húz el az ablak előtt... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Amikor Dugó gróf megjelenik Grivi hajóján, mintha egy Tie-Fighter hangát hallottam volna kint elzúgni. Talán aztán amikor Ani az "I was about to say that"-et mondja.Érdekelne, hogy jól hallottam-e és ha igen, akkor az bakiból vagy direkt van-e benne. Jól hallod, de azok nem TIE vadászok, hanem V-szárnyúak, ugyan olyan a hangjuk. Sajnos látni nem látni őket, de a hangjukat mit látható, hallható Amúgy valahol olvastam, hogy egy korai forgatókönyv-vázlatban Palpi Dugó lenyakazása előtt azzal hergeli Anit, hogy ő vitette el a buckalakókkal az anyját. Akkor az is Paépi műve volt. Hál istennek ez sohasem került be még a rendes forgatókönyvbe sem, szóval nyugodtan el is lehet felejteni, örökre, mert ez minden baromságok baromsága, örülök, hogy Lucas törölte. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Nekem se hiányzott volna. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Akkor asszem Anakin megragadta voln a Dookutól szerzett piros fénykardot, és ollózás helyett Palpit ollózta volna, alaposul Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. Hozzászólás ideje: 2006. Július 26. A lényeg még mindig Dugesz fején lett volna, mert Palpi őrá értette, hogy elvitette Ani muterját. Így szimplán alaposabb oka lett volna kinyírni. Harag, bosszú, sötét oldal stb. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 27. Hozzászólás ideje: 2006. Július 27. Akkor Anakin pillanatok alatt megkérdezte volna, hogy honnan tud róla. Amikor Palpinak mesélte a buckalakókat, miért nem mondta? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 27. Hozzászólás ideje: 2006. Július 27. Meg még az is. Jó, hogy kimaradt. Válasz
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a 3. és 4. rész között milyen jelentősebb események történtek? Mert jáétszok a bttlefrton 2-vel és olyan küldetések vannak, hogy a Naboon jediket relytegetnek, meg a Mustafaron még a droidok ellen kellett harcolni, valamilyen dizmot kellett legyőzni, aki az FRSZ-t újra működésbe akarta hozni. Utána a Kamionon is volt küldetés, ahol olyan klónok ellen kellett harcolni, akik még a régi páncélzatban voltak, szóval azért kellett elfoglalni a kaminon azt a klón gyárat vagy mit, hgy a birodalmiak maguknak gyártsanak asszem. Na, és ezek felkelltették az érdeklődésem, hogy mi történt a 3. és 4. rész között? Köszönöm! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Hát a Battlefront 2 nem túl jó alap arra, hogy elképzeld, mi történt a két rész között, már csak azért sem, mert az 501-es légió katonájaként játszas, és az 501-es légió Coruscanton állomásozik, annak védelmére van kirendelve (ők mentek a filmben a Jedi Templom ellen). Van az Empire At War is játékként, de az sem az igazi, mert ott meg rendesen összekutyulták a dolgokat az EU-hoz képest, bár nem újdonság, az EU-ban így is nagy a kavarc, de az EAW gyökeres felfordulást okozott. De kb ilyesmik történtek, kivonatosan, amit ismerek: 19 évvel a yavini csata előtt >A császár parancsára Tarkin nagymoff létrehozza a Bendő Bázist, ahol birodalmi tervezők szuperfegyvereket fognak tervezni. A bázis védelmét Daala admirális biztosítja. [Jedi Search] >Elkezdődik a Halálcsillag prototípusának építése a Bendőben. [Revenge of the Sith, Jedi Search] >A működőképes prototípus elkészülte után elkezdődik a teljes életnagyságú Halálcsillag építése a Despayre mellett. >Palpatine és Vader hozzákezd a Jedik maradékának kiirtásához. >Palpatine elpusztíttatja a Caamast. Az akcióban egy csoport bothan is részt vesz. [specter of the Past] >Sötét Jedik egy csoportjának lázadása a Bpfassh-on. Az egyik sötét Jedi elrabolja, és lélekben eltorzítja Jorj Cardast, majd a Dagobára viszi. Yoda elpusztítja a sötét Jedit, és meggyógyítja Cardast. Cardas gyarapítani kezdi csempészszervezetét. [Dark Force Rising, Vision of the Future] >A Palpatine Szeme csatahajó megépítése, mellyel a Belsavis bolygón Plett Jedi-mester házában összegyűlt Jedi-lovagokat és gyermekeiket akarják lebombázni. Callista Jedi-lovag hatástalanítja a csatahajót, de ezzel személyiségét örök rabságra ítéli a vezérlő számítógépben. [Children of the Jedi] >A ghormani mészárlást követően Palpatine moffá lépteti elő Tarkint. Bail Organa és Mon Mothma felkelést terveznek az Új Rend ellen. >Darth Vader segítséget nyújt a Honoghrnak; valójában megakadályozza a klónháború következményeinek felszámolását. [Dark Force Rising] >Biggs Darklighter születése. >Voss Parck admirális rátalál Thrawnra, és Palpatine-hoz viszi. Thrawn birodalmi katonai kiképzést és magas rangot kap. [Vision of the Future] 17 évvel a yavini csata előtt >Wedge Antilles születése. 14 évvel a yavini csata előtt >Dengar halálosan megsebesül. A birodalmiak megmentik, és orgyilkost csinálnak belőle. [Payback] 12 évvel a yavini csata előtt >Han Solo és Boba Fett első találkozása a Jubilaron. [The Last One Standing] 10 évvel a yavini csata előtt >Han Solo megszökik Garris Shrike-tól. Az Ylesián kiszabadítja Bria Tharent. Felvételt nyer a Birodalmi Akadémiára. [The Paradise Snare] >Gavin Darklighter születése. 7 évvel a yavini csata előtt >Kyp Durron születése. 6 évvel a yavini csata előtt >Talon Karrde felfedezi az elveszett Katana-flottát. 5 évvel a yavini csata előtt >Hant kirugják Birodalmi állásából. Csubakka Han mellé szegődik. Csempészni kezdenek. Han és Lando Calrissian találkozása. [The Hutt Gambit] 4 évvel a yavini csata előtt >Lando a Rafa rendszerbe megy kincsekre vadászni. Megelőzi Rokur Geptát, a varázslót a varázskulcs megszerzésében. A varázskulcs hangjára a sharu faj felébred primitív álmából. [Lando Calrissian and the Mindharp of Sharu] >Han és Csubakka munkát kap Jabbától. A Birodalom sikertelen támadása a huttok ellen. [The Hutt Gambit] 3 évvel a yavini csata előtt >Lando az Oseon rendszerbe utazik, ahol majdnem Rokur Gepta fogságába esik. [Lando Calrissian and the Flamewind of Oseon] >Lando segítséget nyújt az oswaftoknak a Birodalom ellen, majd megöli Rokur Geptát. [Lando Calrissian and the Starcave of ThonBoka] >A császár parancsára Tarkin nagymoff létrehozza a Bendő Bázist, ahol birodalmi tervezők szuperfegyvereket fognak tervezni. A bázis védelmét Daala admirális biztosítja. [Jedi Search] >Elkészülnek a Halálcsillag tervei, majd prototípusa a Bendőben. A működőképes prototípus elkészülte után elkezdődik a teljes életnagyságú Halálcsillag építése a Despayre mellett. >Roganda Ismaren fia, Irek születése. 2,5 évvel a yavini csata előtt >Han Solo elnyeri Landotól a Millennium Falcont. 2 évvel a yavini csata előtt >Han és Csubakka kiszabadítanak néhány politikai foglyot a Szövetségi Szektor egyik börtönéből. [Han Solo at Stars End] >Han és Csubakka kiszabadítanak egy hajószállítmánnyi rabszolgát. [Han Solos Revenge] >Han és Csubakka Xim, a Despota elveszett kincsére vadásznak. [Han Solo and the Lost Legacy] >A Koréliai Szerződés aláírásával Bail Organa, Mon Mothma és Garm Bel Iblis egyesítik a három legnagyobb forradalmi csoportot, és létrehozzák a Felkelők Szövetségét. >A felkelők tudomást szereznek a Halálcsillag építéséről. Ysanne Isard a Birodalmi Hírszerzés igazgatója lesz. [interlude at Darkknell] 1 évvel a yavini csata előtt >Han és Csubakka részt vesz a felkelők Ylesia elleni támadásában. Elkészül a Halálcsillag. A Tarkin nagymoffnál rabszolgaságban lévő Ackbar kiszabadítása. A felkelők a Toprawán megszerzik a Halálcsillag tervrajzait. Bria Tharen meghal. Han adósságba keveredik Jabbánál. [Rebel Dawn] >Jorj Cardas hirtelen öregedni, majd haldokolni kezd. Yoda javaslatára az Aing-Tii szerzetesekhez fordul, akik meggyógyítják. Csempészszervezetének vezetését Talon Karrde veszi át. [Vision of the Future] Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Hát nem tudom, szerintem az EU egy részét alaposan újra kéne írni, főleg ami ezen illetőleg az endori csata utáni időszakra vonatkoznak. Bendő bázis, meg a többiek... Szerintem sokkal jobban is be lehetne mutatni ezen időszakot, és itt nemcsak az élőszereplős sorozatra gondolok, hanem igenis igényes könyvekre! Donát. Válasz
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Köszi az infokat! Most sokat megtudtam! Egyébként ezek, amik ilyen jelek között vannak: [...] azok képregény címek, ugye? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. A könyvek címei, melyek némelyikéből képregény is készült. Válasz
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 12. A könyvek címei, melyek némelyikéből képregény is készült. oké, köszi! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.