Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Dzséjt, lefárasztasz Ezzel az egostílussal nem tudok mit kezdeni Igazad van. Mielőtt még számonkérné tőlem valaki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. 99 létére van egy ötletem. Lehet, hogy testi deformálódása a gyorsított öregedés egy korai mellékhatása. Vagyis, még normális volt, mikor megszületett, de az évek alatt elkezdett a teste torzulni a gyors növekedésnek. És ezután azért hagyták őt életben, hogy eleven valójában megfigyelhessék, tanulmányozhassák a torzulást. Ez magyarázat lenne arra is, miért csak egy van belőle.Ez tetszik. Én biztos vagyok benne, hogy egy nagyon korai klón lehet. Főleg ha a 99 a keltetési számát jelenti. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. (szerkesztve) Lehet, hogy unalmas őket bemutatni, de engem érdekelne ama "programozók" múltja Annyi minden háttér részletet lehetne még bemutatni, hogy valószínűleg a TCW végén is maradnak majd bennünk kérdések. Szerintem egy ilyen mellékszál nem vinné előrébb a sztorit, de ez az én véleméynem. Annak is örüljünk, hogy nagy általánosságban több információt kapunk a klónokról. Csak annyiban kacsintanék ki a következő részre, hogy Echo és Fives is ARC trooper lett, és nem hinném, hogy sokat tanultak a taktikáról. Csupán hősiesen harcoltak a csatában.Éppen ezért volt hülyeség attól a résztől, hogy a klónozási és kiképzési különbségből egy sima kiérdemelhető rangot, vagy pozíciót csináltak. Ez tetszik. Én biztos vagyok benne, hogy egy nagyon korai klón lehet. Főleg ha a 99 a keltetési számát jelenti.Az semmi sem jelent, amíg nem ismerjük az azonosítóját teljes hosszában. Fives sem azért kapta a nevét, mert ő volt az ötödik, hanem mert sok ötös volt benne ( Fives CT-27-5555). És mivel a standard klón azonosító négy számból állt, 99 lehetett akár a 9999. is. Szerkesztve: 2010. Szeptember 19. - Llew Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. A THX-1138 utalás megvolt? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. A THX-1138 utalás megvolt? Meg Ment is a mosoly egyből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Meg Ment is a mosoly egyből.Nehéz pálya volt. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Mi az a THX-1138? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Mi az a THX-1138?Lucas egyik korai filmjének a címe Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Most néztem meg részt, és azt kell, hogy mondjam, ez az eddigi legjobb évadkezdés! A karakterek, a helyszínek és a történet is nagyon jó, annak ellenére, hogy nem a csatamezőn játszódik. A rookies klóncsapata most még inkább a szívemhez nőtt, egy kicsit el is szomorodtam, mikor a végén Hevy mondta 99-nek, hogy "látjuk még egymást". Bár van egy olyan érzésem, hogy szegény 99-ből is egy tragikus hőst csinálnak majd, aki igazi klónkatonaként hal meg. N most megyek megnézni a 2. részt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. A rookies klóncsapata most még inkább a szívemhez nőtt, egy kicsit el is szomorodtam, mikor a végén Hevy mondta 99-nek, hogy "látjuk még egymást". Bár van egy olyan érzésem, hogy szegény 99-ből is egy tragikus hőst csinálnak majd, aki igazi klónkatonaként hal meg. N most megyek megnézni a 2. részt. vagy inkább: Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hát.... az biztos, hogy nálam nem lesz a toppon ez az epizód Viszont azt nem értem, miért ilyen nagy dolog ARC pilótának lenni, hogy a zöld klónok azok akartak lenni? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Egy különleges osztagosnak ( jelen esetben felderítőnek) mindig nagyobb dicsőség lenni, mint "mezei bakának". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hát.... az biztos, hogy nálam nem lesz a toppon ez az epizód Viszont azt nem értem, miért ilyen nagy dolog ARC pilótának lenni, hogy a zöld klónok azok akartak lenni? Az nem ARC pilóta, hanem ARC trooper. Elitharcos, vezető klón. Remélem így már érthető a dolog. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. (szerkesztve) Viszonylag jó rész volt, de évadindítónak kevés. Az Ambush és a Holcron Heist jobbak voltak indítóknak. A kadétok jól szerepeltek, több adalékot adott a Rookies című részhez. A kiképzőpály erősen emlékeztetett a Republic Commando elején látottakra. 99 karaktere eleinte nem tetszett, de a végéra azt hiszem megbarátkoztam vele. 10/7 Szerkesztve: 2010. Szeptember 19. - Darth Revan9 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. (szerkesztve) Csakugyan az eddigi legjobb évadkezdésben volt részünk. Már eleve az, ahogyan indult az epizód, ahogy a kamera lassan leereszkedik a magasból a gyakorlatozó klón kadétok háta mögé. Már rögtön ennél a résznél éreztem, hogy ez a harmadik évad más lesz, mint a többi. Elképesztő élmény volt végignézni. A Rookies sosem tartozott a kedvenceim közé, csak egy simán jó epizódnak tartottam, de sosem kiemelkedőnek. Hála a Clone Cadetsnek, sokkal jobban megismertem a Domino szakasz tagjait, és most sokkal közelebb állnak hozzám, mint korábban. Bár szegény Droidbait továbbra is ugyanolyan jelentéktelen maradt, mint a Rookiesban. Mivel itt még minden klón ugyanúgy néz ki, egy kicsit nehéz volt megkülönböztetnem őket, de szerencsére a www.starwars.com-on fent van, hogy melyik klónnak milyen szám volt a vállvédőjén, és ezt memorizálva már sokkal könnyebben ment a felismerésük. Bár ha minden igaz, hamarosan Dzséjt úgy is le fogja fordítani az episode guide-t, de addig is itt egy kis segítség. 1.: Hevy 2.: Droidbait 3.: Echo 4.: Cutup 5.: Fives Végre megtudtuk, hogy ki miért kapta meg a nevét, és ez egy nagyon jó pont. Bár a feliratból ez véletlenül kimaradt, de Droidbait nevére is magyarázatot kaptunk. Igazából Echo nevének eredete jött be a legjobban. Tényleg idegesítő lehet, hogy mindent elismétel. Aztán ott voltak még a fejvadászok... Tetszik, hogy a készítők felhasználják az ilyen elhanyagoltabb, klasszikus fajokat. Ugyebár Bric egy siniteen, El-Les pedig egy arcona. Bricből még simán ki tudtam nézni, hogy egy fejvadász, El-Lesből viszont annál kevésbé. Ahhoz képest, hogy fejvadász, túlságosan is törődő, lelkiismeretes. Nem arról van szó, hogy egy fejvadász nem lehet ilyen, csak nem tudnám elképzelni róla, hogy ő hidegvérrel meggyilkolja azt, akit csak kell, hogy megfizessék. Bric jó karakter volt, de nekem sosem fog a kedvenceim közé tartozni. Ellenben 99-essel, aki viszont már most a kedvencem. Kicsit Quasimodóra emlékeztetett. Nagyon okos, és kedves klón, segítőkész, és ő is legszívesebben harcolna, mint akárki más, de a fogyatékossága miatt képtelen rá, mégis helyén van a szíve. Tetszett, ahogy Bric jobbnak állította be 99-et a Domino szakasz tagjainál. Shaak Tiról még annyit, hogy ő is elég jelentéktelen szerepet kapott, akárcsak Adi Gallia a Grievous Intrigue-ben. Lama Su jelenlétének nem éreztem nagy szükségét az epizódban, viszont kellemes színfolt. Ez a gyakorlópálya pedig... Mintha lett volna egy hasonló terem a Jedi Outcastban a második pályán. És ez a kockás dizájn pedig arra emlékeztetett, amikor a játék nem tud betölteni egy hiányzó textúrát. Jah, és a zene totál király volt. Szerkesztve: 2010. Szeptember 19. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. KisKósa. Szerintem El-les a Sugi féle vonulathoz tartozott. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Olvasd át még egyszer amit írtam Pontosan tudom, hogy itt mi volt. A harci kiképzés meg igen sok rétű. Megnéznék egy fejvadászt, hogy a maga kis tapasztalatával hogy irányít egy zászlóaljat például Hogy a büdös életbe a saját munkája során ilyet nem művelt, az is biztos. Most így hirtelenül eszembe jutott Cad Bane akciója a Cargo Of Doomban, ahol egy egész flotta parancsnoka volt. Tudom, tudom... Ő kivételes eset ebből a szempontból. Valószínűleg olyan a klónozási technológiájuk, hogy folyamatosan szükség lenne Jangora, mint donorra. Nyilván nem véletlenül volt a klón projekt beindítása után 10 évvel még mindig Kaminon. Na most mivel halott ez a megoldás már nem kivitelezhető, így kellene egy új minta egyed, mert lehet, hogy a régi mintából is tudnak klónozni, csak az már nem biztos, hogy olyan minőségű példányokat eredményez. Ez talán egy megfelelő utalás arra, hogy miért vannak az EPIII.-ban különböző arcú klónok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Ez talán egy megfelelő utalás arra, hogy miért vannak az EPIII.-ban különböző arcú klónok. Szerintem azok még mind Jango klónjai, csak korban van eltérés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerintem azok még mind Jango klónjai, csak korban van eltérés. Szinte biztos, hogy még mind azok. Már csak azért is, mert eleve Temuera Morrison és Bodie Taylor játszották őket, a különböző életkorokban meg különböző mód volt összemixelve digitálisan az arcuk. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Ez egész jó rész volt annak ellenére, hogy főként a klónokról szólt. Őszintén szólva, ha nem lenne más a ruhájuk és a hajuk színe, akkor a többséget nem tudnám egymástól megkülönböztetni. Azt meg már csak az über-fanoktól várhatják el a készítők, hogy még névről is ismerjem őket és hogy mikor ki hl harcolt. Emlékeim alapján így is van legalább 20-25 "névvel jelölt" közöttük, akikről esetleg csinálhatnátok egy listát, hogy a hozzám hasonló halandók is követni tudják a sorsukat. Ami már inkább fájó egy picit, hogy éppen elültetik a nézőkben, hogy ezek a klónok is érző emberek, akik egyéniségre törekednek, ahhoz képest később csak sima gyalogoskatonák akiket a jók és rosszak egyaránt tizedelnek. Hmmm.... Oké, ilyen a háború természete, csak itt a genetikai azonosság miatt mégsem lehet úgy kötődni hozzájuk, mert bármikor gyárthatnak egy másikat. Nekem Shak-ti kidolgozása is tetszik ezzel a három csápszerű nyúlvánnyal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Ez egész jó rész volt annak ellenére, hogy főként a klónokról szólt. Őszintén szólva, ha nem lenne más a ruhájuk és a hajuk színe, akkor a többséget nem tudnám egymástól megkülönböztetni. Azt meg már csak az über-fanoktól várhatják el a készítők, hogy még névről is ismerjem őket és hogy mikor ki hl harcolt. Emlékeim alapján így is van legalább 20-25 "névvel jelölt" közöttük, akikről esetleg csinálhatnátok egy listát, hogy a hozzám hasonló halandók is követni tudják a sorsukat. Ami már inkább fájó egy picit, hogy éppen elültetik a nézőkben, hogy ezek a klónok is érző emberek, akik egyéniségre törekednek, ahhoz képest később csak sima gyalogoskatonák akiket a jók és rosszak egyaránt tizedelnek. Hmmm.... Oké, ilyen a háború természete, csak itt a genetikai azonosság miatt mégsem lehet úgy kötődni hozzájuk, mert bármikor gyárthatnak egy másikat. Nekem Shak-ti kidolgozása is tetszik ezzel a három csápszerű nyúlvánnyal. Lentebb olvashatsz egy megkülönböztető listát. Az alapján simán be tudod azonosítani a részben szereplő klónokat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Most így hirtelenül eszembe jutott Cad Bane akciója a Cargo Of Doomban, ahol egy egész flotta parancsnoka volt. Tudom, tudom... Ő kivételes eset ebből a szempontból. Hát igen. Beprogramozott droidokat kicsit más irányítani Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Lentebb olvashatsz egy megkülönböztető listát. Az alapján simán be tudod azonosítani a részben szereplő klónokat. Én a teljes sorozatról beszéltem. Nem írnátok össze a klónokat, hogy ki hol harcolt? Vagy esetleg egy wikipedia linknek is örülnék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Én a teljes sorozatról beszéltem. Nem írnátok össze a klónokat, hogy ki hol harcolt? Vagy esetleg egy wikipedia linknek is örülnék. Talán egyszer összeírja valaki. Én most nem vállalkoznék rá. . Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem valamiért a hideg kiráz, amikor Lama Su beszél. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Én a teljes sorozatról beszéltem. Nem írnátok össze a klónokat, hogy ki hol harcolt? Vagy esetleg egy wikipedia linknek is örülnék. Az össze ismert klón (nem csak TCW-s) listája a saját wookiepedia adatlapjukhoz linkjelve. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Az össze ismert klón (nem csak TCW-s) listája a saját wookiepedia adatlapjukhoz linkjelve. Köszönöm. Vannak ám páran! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. (szerkesztve) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem valamiért a hideg kiráz, amikor Lama Su beszél. Én mindig is szerettem a fazont. Igazi üzletember. Szerkesztve: 2010. Szeptember 19. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Emlékeim alapján így is van legalább 20-25 "névvel jelölt" közöttük, akikről esetleg csinálhatnátok egy listát, hogy a hozzám hasonló halandók is követni tudják a sorsukat. Én már csinálom egy ideje teljes titokban Az első-két évad meg is van, csak lusta vagyok felrakni Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Amire már évek óta vártam, végre láthatóvá vált. Hogyan képzik a klónokat, és hogyan élnek Kaminon a harcba indulás elött? A kiképzőprogram nagyson tetszett, főleg az hogy nem ugyanazok a programok futottak. Jókat szórakoztam a klónok egymással való ugratásain is. Abban egyetértek Oldie-val, jhoyg szerintem a fejvadászok nem igazán alkalmasak katonák kiképzésére, mert a fejvadász munka tipikusan egyedül hajtandó végre. Olyat el tudnék képzelni, hogy önvédelemre és kézi tusára taníthatnák őket. A 99-es klón szimpi volt, de inkább az, hogy nem nézték le egészséges társaik. A végén tök jó volt mikor megkapta a medált. A szigonykötél elvétele okos húzás volt, hisz harctéren sem vár menetkész busz. Shaak -Ti meg maga volt a bölcs Jedi ötvözve egyfajta kislányos bájjal. Ari volt. Lama Su engem is megdöbbentett, szerintem simán kinyírják a selejtes klónokat, 99-es azért úszhatta meg, mert ő volt az első ahogy Dzséjt írta. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.