Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

31 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Elvileg október 7. -én lesz a Disney's Investor Day, amiről még az előző hónapban Iger beszélt. Itt fognak bővebben beszélni a Star nevezetű streaming platformjukról és az összes létező - és eddig be nem jelentett - Disney+ tartalmukról. Bár a dátum kiszivárgott, a Disney még nem erősítette meg, de reménykedjünk, hogy hamarosan bejelentik hivatalosan is.

Remélhetőleg a Cassian/Kenobi sorozatokról tudnak majd beszélni. Illetve egy The Bad Batch érkezést (pl. 2021 tavasza) is mondanak. :)

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Pláne annak a fényében, hogy a Mandiból már a 4. évad is tervben van - legalábbis Giancarlo szerint. Igaz, hogy a Kenobi limitált lesz, de a Cassian elvileg forgatásközeli állapotban van. Remélem eme rendezvény után okosabbak leszünk. :)

Hozzászólás ideje:

A Bespin Bulletin úgy tudja, hogy amíg a COVID nem csapott le, addig a Lucasfilm és a Disney jövő év nyarára/őszére időzítette volna a Cassian sorozatot.

Most úgy néz ki a helyzet, hogy a Cassian valamikor az elkövetkezendő hónapokban fog elkezdeni forogni és egészen jövő év júliusáig fog tartani. A Kenobi - Ewan mondása alapján - a tavasszal forog, ergo ha minden jól megy, akkor kb. egyidőben tudnak majd végezni a forgatásokkal. Így a két sorozat mindenképpen 2022 -re fog jönni.

A Mandi 3. évadja is forogni fog hamarosan - egyesek novembert pusmognak - annál a sorozatnál a kérdés, hogy mennyire tudnak majd dolgozni limitált környezetben. Valószínűleg jövő őszre érkezhet a sorozat 3. évadja, de majd ezt az idő megmondja.

Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor az elkövetkezendő 2 évünk így néz ki majd sorozatok tekintetében:

2021:

- tavasz: The Bad Batch

- ősz: The Mandalorian 3. évad

2022:

- tavasz: Cassian; The Bad Batch 2. évad (nagy az esély, hogy berendelik a következő szezonját)

- ősz: Kenobi; The Mandalorian 4. évad (Giancarlo megemlítette a 4. évadot, így nagy eséllyel biztos az érkezése)

A Rebels folytatást nem írtam be, hiszen az még pletyka szinten ismert. A Leslie féle sorozat pedig leghamarabb amúgy is 2023 -tól jöhet. :)

Hozzászólás ideje:

Angol színész aki egyebek mellett az iZombie, a Supergirl és a Harley Quinn sorihoz is kapott szerepet.

Hozzászólás ideje:

Ha abban hittünk, hogy a jövő évi D23 eventen elfognak árasztani minket SW hírekkel - ugye volt ilyen közlemény, hogy bár idén nem lesz Celebration, több SW hír marad jövőre - akkor ezzel most várjunk egészen 2022. szeptemberéig. Mivel a jövő évit elhalasztották, az új dátum 2022. szeptember 9-11. Ergo a Celebration után lesz 2-3 héttel. :hmm:

Hozzászólás ideje:
  2020. 09. 29. - 16:15, Darth Revan9 írta:

Jut eszembe. Az októberi Comic Con - amin lesz Köztársaság Fénykora panel - most élőben lesz, vagy inkább online? Feltételezem ez is csak online lesz.

Teljes nézet  

Valószínűleg már előre felvették. És majd abban az órában, amikor kihirdették, kapjuk meg. Remélem izgalmasabb lesz, mint a nyári, amely khmm... nagyon halovány lett a titkolózásaikkal.

Mondjuk a D23 csúszásáról: nagyon közel van a Celebration. Lehet előrébb hozzák azt? :D Már persze, ha a D23 -on akarnak valamit bemutatni a számunkra.

Hozzászólás ideje:
  2020. 09. 29. - 7:37, Bence1997 írta:

Ha abban hittünk, hogy a jövő évi D23 eventen elfognak árasztani minket SW hírekkel - ugye volt ilyen közlemény, hogy bár idén nem lesz Celebration, több SW hír marad jövőre - akkor ezzel most várjunk egészen 2022. szeptemberéig. Mivel a jövő évit elhalasztották, az új dátum 2022. szeptember 9-11. Ergo a Celebration után lesz 2-3 héttel. :hmm:

Teljes nézet  

A covid miatt halasztották el a jövő évit? Azért nagyan nagyon remélem hogy jövő nyáron már visszaáll az élet a normalitásba azaz mehetnek a fesztiválok, rendezvények.

Hozzászólás ideje:
  2020. 09. 29. - 19:29, Ody Mandrell írta:

OFF

Szerintem 2022 lesz az sajnos. :( 

Teljes nézet  

Az már nagyon durva lenne. Azért két év szívás miatta az angyon sok. Akkor tényleg totális gazdasági összeomlás jön ha jövőre sem utazhatnak a turísták, nem lehetnek koncertek. A tavaszi vakcinának meg kell oldania a dolgot nyárra.

Hozzászólás ideje:
  2020. 09. 29. - 19:29, Ody Mandrell írta:

Szerintem 2022 lesz az sajnos. :( 

Teljes nézet  

OFF: Én eddig is úgy gondoltam és még most is úgy gondolom, hogy az elkövetkezendő fél év fog elhatározni mindent. Ha jövő tavaszig meglesz a vakcina, akkor 1 év múlva remélhetőleg egy jót fogunk kacagni az egész víruson. Ha jövő tavasszal is még p*csölnek vele, akkor esélyes, hogy a jövő év is kuka. :(

2020. 09. 29. - 19:27, Frenkie írta:

A covid miatt halasztották el a jövő évit?

Teljes nézet  

Kitudja. Mondjuk azt nem értem, hogy online miért nem tudnának ilyeneket megtartani? A DC tök jó műsort rakott össze az előző hónapban. Egy hasonlót miért nem tudna a Disney jövőre, vagy teszem azt a Lucasfilm is összetudna dobni egyet.

Hozzászólás ideje:
  2020. 09. 23. - 19:11, Bence1997 írta:

Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor az elkövetkezendő 2 évünk így néz ki majd sorozatok tekintetében:

2021:

- tavasz: The Bad Batch

- ősz: The Mandalorian 3. évad

2022:

- tavasz: Cassian; The Bad Batch 2. évad (nagy az esély, hogy berendelik a következő szezonját)

- ősz: Kenobi; The Mandalorian 4. évad (Giancarlo megemlítette a 4. évadot, így nagy eséllyel biztos az érkezése)

A Rebels folytatást nem írtam be, hiszen az még pletyka szinten ismert. A Leslie féle sorozat pedig leghamarabb amúgy is 2023 -tól jöhet. :)

Teljes nézet  

Bence, halál komolyan írom, neked működtetned kéne valami hírportált vagy beállni cikkírónak valami online laphoz. Mindig olyan naprakész vagy ezekkel az új pletykákkal, hírekkel, infókkal. :D Tőled előbb szoktam értesülni ezekről, mint mondjuk egy tematikus magyar portálról. :D 

Hozzászólás ideje:
  2020. 10. 01. - 12:06, caseyjones írta:

Bence, halál komolyan írom, neked működtetned kéne valami hírportált vagy beállni cikkírónak valami online laphoz. Mindig olyan naprakész vagy ezekkel az új pletykákkal, hírekkel, infókkal. :D Tőled előbb szoktam értesülni ezekről, mint mondjuk egy tematikus magyar portálról. :D 

Teljes nézet  

Hát... köszi. :D Amúgy nem csak én szoktam híreket közölni, pl. Yoda is és még egypáran is szoktak. :P

Amúgy ha már hírekről van szó: a pletykált projektek közé be lehet tenni egy Darth Bane -el kapcsolatost is. A pletyka szerint Bane -el terveznek egy sorozatot vagy filmet és Bane több projektben is szerepelhet. :D Komolyan mondom, a pletykákból lassan már egy könyvet lehetne írni. :lol:

Hozzászólás ideje:

November 12. -én lesz újra Disney Earning Calls. Az Investors Day végül elmaradt - minő meglepetés, a vírus miatt - így nagy eséllyel itt fognak majd beszélni a Disney+ -os sorozatokról. Ekkor már szerintem illő is lenne valami plusszal előállniuk. A Cassian/Kenobi/Bad Batch hármasról legyen valami hír, én azt mondom. :)

2020. 10. 07. - 20:54, Bence1997 írta:

Az Investors Day végül elmaradt

Teljes nézet  

Pár órával ezelőtt jelentették be, hogy megtartják virtuálisan, méghozzá december 10. -én!

A Disney újragondolja a jövőjét és azt írták a közleményben, hogy jobban ráfognak gyúrni a Disney+ eredeti tartalmaira. Ergo, a jövőben sokkal több original content fog érkezni. Ez minden területet érint - így a SW hírek garantáltan érdekesek lesznek, pláne a mostani pletykakavalkád közepette.

Egyelőre ami biztos, hogy a Mandi 3. évada jön, érkezik még egy The Bad Batch animációs sorozat és a Cassian/Obi-wan kombó is. 2 hónap múlva okosabbak leszünk eme sorozatok infóival, továbbá lehet továbbiakat is befognak jelenteni... persze lehet SW téren megint nuku infót fognak közölni, meglátjuk december 10. -én. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.