Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

30 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, DanCarver írta:

A következő nagyobb animációs széria szerintem jó lenne ha Új Köztársaság korszakba lépne,

És közelebb a filmekhez! Kaphatna az ST egy olyan sorozatot, mint kapott a PT a TCW személyében.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

És közelebb a filmekhez! Kaphatna az ST egy olyan sorozatot, mint kapott a PT a TCW személyében.

és egyből megváltozhatna a sequels megítélése is, ahogy a prequelsé is a TCW óta.

Hozzászólás ideje:

Erre lett volna a Resistance elméletben, de jó nagy kapufát lőttek vele. De ugyanannak a koncepciónak az alapjaival neki lehetne újra veselkedni. Vagyis egy, a filmekben szereplő karakterektől független csapat kalandjait mutathatnák be az ep7 előtti napokban/hetekben indítva, és végül zárulhatna az exegoli csatával. Közben láthatnánk, mi történik a Galaxisban a Hosnian-kataklizma után, bemutathatnák a reakciókat Leia üzenetére, végre egy Star Wars műben is hallhatnánk az ep9 nyitószövegében emlegetett Palpatine-üzenetet (ha már rögzítették Ian McDiarmiddal, igazán felhasználhatnák a Star Wars-ban is... :roll: ), és végül Lando a Galaxis népének címzett üzenetével megindulhatnának az Exegol felé.

Közben meg vendégszerepelhetnek olyan karakterek, mint Kylo Ren, Rey, Snoke, Poe vagy akár még Leia is.

Hozzászólás ideje:

Hát ja, a Resistance-t sikerült jól elcseszni a debil humorral meg a sehova se tartó történettel. Annál nagyságrendekkel komolyabb minőségű műre van szükség. Minimum TBB szintű látványvilággal, hogy komolyan vehető is legyen.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
6 órával ezelőtt, DanCarver írta:

Azta nagyon szép összefoglaló. Ezek után már félve szúrom be a saját összefoglalómat és 2025-ös SW sorozatok cikkemet.
https://rebo.hu/2024/12/30/evertekelo-a-star-wars-2024-ben/

https://rebo.hu/2025/01/02/star-wars-sorozatok-2025/

Köszi szépen. :)

Apró kiegészítés: A pletykák szerint a Mandó és Groguhoz is vettek fel jeleneteket az Egyesült Királyságban, szal nem az Ahsoka S2 az első amely a Mandóverzumban elhagyja az USA-át.

A Mandó és Grogut követő mozifilm forgatása idén novemberben indul, amire nekünk is volt Pinewood közeli belsős infónk tavaly. Azt, viszont nem tudni, hogy mi lesz az, de a Celebrationön muszáj lesz bejelenteniük, mert tavasszal már elkell kezdeniük építeni a díszleteket, látványtervek meg már most lehetnek hozzá. Ahogy állnak a dolgok nincs kizárva, hogy a Shawn Levy film lesz a befutó váltva Sharmeen Obaid-Chinoy filmjét. Rey legalább marad. Rossz hír, hogy a 2023-as három filmes bejelentést kb ki is dobhatjuk, mert nem ezek a filmek jönnek mostanában. Ennyire lehet adni ezekre a nagy bejelentésekre, az a tuti, amit már forgatnak vagy nézel a moziban.

Az a pletyka kiment a fejemből, amikor írtam a hszt. Viszont igen, sajna a legutóbbi Celebrationön bejelentett filmek helyett "teljesen" más filmeket fogunk megkapni elsőként, bár én azért még bízok abban, hogy Mangold idén elkezdi forgatni a filmjét.

Én is úgy érzem, hogy Shawn Levy leváltva Sharmeent ledirigálja a NJO filmet (Rixonnal értek egyet, a filmre sokszor Rey-filmként hivatkoznak, holott a legutóbbi pletykák is arról szólnak, hogy ő csak egy mentor lesz, meg alapból egyedül Daisy lett bejelentve), nekem már az is fura volt, hogy ennyi filmet tervezhetnek a Lucasfilmnél, ami a NJO korszakát öleli fel. Egyelőre menjenek biztosra 1 filmmel, utána bővítsék.

Young Jedi Adventures 2. évadának másik fele az év elején jön hivatalosan szal igen szerintem is még az Andor előtt kirakják. Ezenkívül én is erősen számítok még egy Tales of the... antológiára is idén, a Visions mellé befér és ezek jól is teljesítettek. A következő nagyobb animációs széria szerintem jó lenne ha Új Köztársaság korszakba lépne, nagyon lerágott csont már a TCW karakterek, de ez az én preferenciám.

YJA 2. évad: pont a cikketekben láttam a linket, szóval igen, valóban jönni fog még az Andor előtt. Kíváncsi vagyok rá, bár még az első felét le kellene csekkolnom. :D

Én örülnék, ha a ROTS évfordulóját megünnepelve kapnánk egy Tales of the Sith sorozatot, de ha a fejvadászokat kapjuk meg (ahol végre valahára láthatnánk a Boba vs. Cad Bane párharcot, amire mindeddig csak emlegettek!), nekem úgy is jó, legalább Jango is újra szerepelne mozgóképen (persze, ha őrá esne a választásuk). :)

Új animációs sorozat: én bárminek örülnék, ami nem az Ep2 és az Ep6 között szerepel, mert ezt a 26 évet már annyi történettel teletömték, hogy egy kis vérfrissítés jó lenne. Múltkor azon gondolkodtam, hogy vajon a Marvel a mostani maxiszéria (Battle of Jakku) után továbbviszi-e a karaktereinek történetét a Jakkun túlra, esetleg felvezetve a Mandót és társait. Ha nem, akkor lehet, hogy Filoni egy animációs sorozattal vezeti fel? Természetesen eredeti karakterekkel, a filmes szereplők pedig cameo szerepekben tűnnének fel, maradván a Disney-érában követett formulánál.

De jelenleg én olyan szálakat látok a Bad Batch végével félbemaradt állapotban, hogy csodálkoznék, ha az új széria nem a már eddig is telve lévő Sötét Idők korszakában játszódna...

Videójátékok terén nagyon szkeptikus vagyok és ezt úgy mondom, hogy ez a fő területem. Méla kuss van mindenről kb. mióta bejelentették őket. Annyira nincs marketingnek a nyoma sem, hogy én nem számítok idén se Eclipse, se Kotor Remake-re, Amy Hennig játéka még nagyon messze van, mert idén az előző Marvel 1943 játékukat adják ki, SW majd utána. Jedi 3 még minimum három év innentől számolva. Ami szerintem jó állapotban lehet, az a Bit Reactor féle RTS, de arról sem tudunk semmi konkrétat. Ha ezek közül egyik sem jelenik meg a Summer Game Festen, akkor 2025-ben nem lesz AAA Star Wars játék sajna.

Nagyrészt egyetértek, bár szerintem a Jedi 3 hamarabb jöhet. Már 2023 őszén javában dolgoztak rajta (Cameron és Tina egy Comic Conon árulták el akkor, hogy folynak a munkálatok), szóval én bizakodok egy jövő év végi megjelenésben (akkor a Survivor és a 3. rész között kb. annyi idő telne el, mint az FO és a Survivor között).

Azért reménykedek, hogy a Celebrationön lesz egy játékos panel, ahol felfednek némi információt a már eddig bejelentett játékokról.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

@Odumin

Azt nem tudom, megéred-e vagy sem, vagy én megérem-e, de azt első kézből tudom, hogy a cutscene-ek fejlesztése szépen halad, és például a nyitójelent baromi ütősen néz ki. :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.