Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 33 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
      42%
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
      12%
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
      39%
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat
      6%

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mindenesetre Filoni pont azt mondta, hogy türelmet kér a rajongóktól. Ezzel nekem amúgy nincs gondom. Bár ha lenne, az sem érdekelne senkit. D

A gondom az, hogy 2020-ban ugyanezt mondták, hogy "türelem, most találjuk ki a jövőt". Most itt vagyunk 2026 őszén és láthatólag továbbra sincs kitalálva az irány.

Lucas 1994-ben kezdett el dolgozni az előzmény trilógián, tehát ez neki is egy időigényes munka volt. Reméljük, hogy nem a nulláról kezdik most újra.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Itt látszik csak igazán a totális elfogultság és az, hogy a gyerekkor mindent megszépít.

Nekem úgy megszépítette az Ewok-filmeket a gyerekkor, hogy, amikor felnőtt fejjel megpróbáltam megnézni, rájöttem, mennyire sz*rok. )

54 perccel korábban, Brodie írta:

Reméljük, hogy nem a nulláról kezdik most újra.

Ez szerintem teljesen biztos. Az rebootot jelentene, amit szerintem a Star Wars esetében sosem fognak megjátszani. Pláne nem most, amikor minden évben van valami futó projek. Itt az Ahsoka, ahol azért szerintem beszédes, hogy 2. season és nem final season szerepel a trailerben. Vagyis ezt még nem tervezik lezárni, ami azt jelenti, hogy a Mandoverzumot sem akarják még lezárni. Ami jó, mert jelenleg ez a legerősebb része szerintem az SW-nek, ráadásul ezzel épülhet fel a híd az OT és az ST között, ami nagyon sokat adhat az utóbbihoz - ahogy a TCW is alaposan megerősítette a PT-t. Sőt a PT és az OT közti sorozatok is az OT-t.

Ami most van, az szerintem csak annyi, hogy a vezetőségi átszervezés miatt kicsit módosulnak az irányok, és ehhez talán a futó projekteket is hozzá kell igazítani (például a Kinberg-trilógiát vagy a New Jedi Order, aka Rey-filmet). Megkockáztatom, hogy míg Kennedy boldog-boldogtalannak engedte, hogy ha van egy ötlete a Star Wars bármelyik korszakában bármiről, akkkor azon elkezdhetett dolgozni. Most meg talán célorientáltabb megközelítésre állnak át, ahol nem 10 különböző műben mesélnek el 10 sztorit, hanem egy sztori mentén haladnak. Ami mondjuk nem is lenne rossz, mert minnél több ember mesél minnél több sztorit, az ellentmondások annál többször fognak jelentkezni, hiszen egy idő után már képtelenség lenne felügyelni és átlátni az egséz hálót (lásd: legendák). Ez az átállás viszont azért nem csettintésre megy, ehhez kelhet a türelem.

Amúgy sem kell szerintem sietniük, hiszen a jövő év már úgyis le van fedve, nem is kicsit: Maul - Shadow Lord, Starfighter és Ahsoka, ez azért elég combos így, az 50. évfordulóra (plusz nem esélytelen a Star Wars Jedi 3 is). Amíg ez az egész lefut, addig bőven van idejük kitalálni, mely projektek futhatnak tovább, mi újat lehetne behozni, stb.

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Dzséjt írta:

Nekem úgy megszépítette az Ewok-filmeket a gyerekkor, hogy, amikor felnőtt fejjel megpróbáltam megnézni, rájöttem, mennyire sz*rok. )

Nem is rád gondoltam. D

15 perccel korábban, Dzséjt írta:

Megkockáztatom, hogy míg Kennedy boldog-boldogtalannak engedte, hogy ha van egy ötlete a Star Wars bármelyik korszakában bármiről, akkkor azon elkezdhetett dolgozni. Most meg talán célorientáltabb megközelítésre állnak át, ahol nem 10 különböző műben mesélnek el 10 sztorit, hanem egy sztori mentén haladnak.

Ezzel kapcsolatban beszédes lehet, hogy állítólag a Starfighter végét nem is egyszer írták át, és ez már Filoni érkezése után volt. Oda talán már olyan csatlakozási pontot raktak be, ami túlmutat a filmen és a következő nagy sztorihoz lesz adalék.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 2

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.