Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 33 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
      42%
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
      12%
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
      39%
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat
      6%

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én úgy vettem ki, hogy a Lucasfilm Animation a mozikba küldi majd a filmet. Én simán eltudom képzelni, hogy 2028-ra előálljanak egy ilyennel, eddig amúgy se hallani arról, hogy terveznének 2028-ra élőszereplős filmet.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A streaming-re készíti a Lucasfilm Animation?

Erről eddig nem volt szó. Maga a készülés ténye egy ideje újra meg újra előjön, ahogy az is, hogy állítólag a IV. rész kapna egy anime feldolgozást az évfordulóra, de ennél több egyelőre nincs. Majd meglátjuk, mennyi igaz ezekből.

Hozzászólás ideje:
2026. 07. 06. - 22:08, Ody Mandrell írta:

Értem. Hát én nem biztos, hogy rohannék a moziba egy SW animációs filmért. Sőt....

Én sem. Szóval, megint sörözünk majd előtte, vagy csak a mozi előtt találkozunk? D

Hozzászólás ideje:

Szerintem jó lenne, ha majd animációs film formájában megkapnánk mondjuk a Son of Dathomirt meg a Dark Disciple-t és akkor végre elmondhatnánk, hogy van olyan mozis 3D-s Star Wars film, ami nagyot szólt. Ezek meg is törnék a jeget azok számára, akik a TCW pilot film után elzárkóztak az animációs sztoriktól vagy eleve sosem adtak esélyt nekik, mondván, hogy biztos túl "gyerekesek".

Alkotók terén én szívesen látnék sorozatokat az eredeti Avatar: The Last Airbender világa és a Bruce Timm/Paul Dini féle DC animációs sorozatok készítőitől, azoknak a stílusába/hangulatába.

Genndy Tartakovsky is tehetne egy nagy visszatérőt, egy teljesen új érába, új karakterekkel, de a régi Clone Wars stílusában. Én személy szerint imádtam azt az abszolút elborult verzióját a Star Warsnak, amit anno tőle kaptunk. D rock

Hozzászólás ideje:

Én beülnék egy újabb animációs SW filmre. Ha a Maul sorozat minőségét hozza, akkor képzeljük el hogyan nézne ki egy film a nagyvásznon. D

Hozzászólás ideje:

Kikerült a D23 menetrendje, amit augusztus 14 és 16 között tartanak meg Anaheimben. A fő panelen kívül van 1-2 SW-vel foglalkozó rész, de egyik se olyan, mint a 2 évvel ezelőtti, amikor Manny Jacinto volt terítéken az Akolitussal vagy a Lucasfilm Animation történelme, de azért ezek is érdekesek lehetnek.

De mik is a programok?

• A fő panel augusztus 14-én lesz megtartva, aminek a neve "Disney Entertainment Showcase". Esti programnak ígérkezik, magyar idő szerint ez nekünk másnap, augusztus 15-én, szombaton hajnali 4 órakor kezdődik és csupán 2 órásnak van írva (a két évvel ezelőtti 3 órás volt, ott volt is rengeteg bejelentés a Disney minden egyes stúdiójától, ezekszerint most szűkebbre veszik a dolgot vagy kitudja, hogy milyen bejelentési módot találtak ki).

• The world-class storytellers of The Walt Disney Company will take center stage at the Honda Center for the Disney Entertainment Showcase. Guests can expect surprise celebrity appearances, exclusive first looks at upcoming films and series, exciting new announcements, and unforgettable musical performances. The star-studded presentation will celebrate the stories audiences love while offering an exclusive preview of what’s coming next across Disney’s movies, television, games, and live stage productions.

• Szombaton egy új LEGO különkiadást fognak leadni az ott lévőknek, méghozzá egy olyat, ami eddig még nem volt bejelentve. Ez a LEGO Star Wars: The Mandalorian. Ottani idő szerint szombat délelőtt 10 órakor lesz, nekünk ez aznap este 7 óra.

• Experience a special screening of an all-new LEGO Star Wars animated adventure filled with iconic characters, unexpected laughs, and action-packed fun. Perfect for Star Wars and LEGO fans of all ages! More details to come.

• Vasárnap Grogu is kap egy panelt a Hasbro által, akik animatronikus módon hozták életre a karaktert.

• Join the galaxy’s favorite foundling and the development team behind Hasbro’s Ultimate Grogu collectible as they discuss the expertise and ingenuity needed to bring a character to life as an animatronic… and maybe reveal a few secrets along the way.

• Ugyancsak vasárnap Daniel Logannel is találkozhatnak az ott lévők, aki a saját paneljén beszél majd a Star Warsban töltött éveiről, legyen szó filmbeli vagy animációs szerepekről.

• Meet actor Daniel Logan, who portrayed young Boba Fett, in Star Wars: Episode II - Attack of the Clones, Star Wars: The Clone Wars, Star Wars: The Book of Boba Fett, Star Wars: The Bad Batch, and Lego Star Wars, for a signing opportunity.

És ezen kívül nyílván lesz egy SW-nek kihelyezett részleg, ahol különböző kosztümök és egyéb dolgok lesznek kiállítva korábbi művekből és természetesen a jövő projektjeiről is (itt főleg az Ahsoka és a Starfighter ami jelenleg mutatható állapotban van).

Szerkesztve: - Bence1997

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
55 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Engem legjobban az aggaszt, hogy úgy tűnik a Disney-nél jelenleg a Star Wars nem képez prioritást. Az Avatar és a Marvel jócskán előrébb van a sorban, és a bevételeket nézve ez nem is meglepő. Remélem nem ez az oka annak, hogy ilyen keveset markoló film lett a Mandalóri és Grogu, mert ellenkező esetben cudar idők jönnek a mozis szegmensre. Az nagyon kevés, ha csak minket érdekel. Abból nem fog megélni a franchise.

A készülő élőszereplős projekteknek (de minimum a filmeknek) egy irányba kell tartania, egy nagy közös történetet elmesélve (akár trilógiaként, akár több filmes szálon futva). Ez fokozhatná az érdeklődést külön-külön is a projektek iránt, az összefonódó projekteknél meg pláne. Kvázi Marvel recept. Az az érzésem, hogy a Mandoverse-el is valami ilyesmi volt a terv, aztán ez valahol az Ahsoka után abbamaradt, és már csak az Ahsoka S2 fogja újra felvenni ezt a fonalat. Ami egy 3 éves szünet a történetben, az alatt kb. el is megy az átlagnéző lelkesedése. El is felejti, hogy volt ilyen. Ráadásul az Ahsoka előtt is volt egy Covid, meg sztrájk, ami megcsúsztatott mindent.

Mindenesetre a jövőben szerintem az nem lesz járható út, hogy 3 különböző korszakba készülnek egymáshoz egyáltalán nem kapcsolódó művek. Egy adott korszakra kell fókuszálni és ott elmesélni egy epikus történetet. A korábbi Jeff Sneideres doksi szerint erre készül a Lucasfilm, és remélhetőleg a Starfighter már ennek a megalapozása lesz!

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Yoda József írta:

Az az érzésem, hogy a Mandoverse-el is valami ilyesmi volt a terv, aztán ez valahol az Ahsoka után abbamaradt, és már csak az Ahsoka S2 fogja újra felvenni ezt a fonalat. Ami egy 3 éves szünet a történetben, az alatt kb. el is megy az átlagnéző lelkesedése. El is felejti, hogy volt ilyen. Ráadásul az Ahsoka előtt is volt egy Covid, meg sztrájk, ami megcsúsztatott mindent.

Ne is mond. 3 év a mai világban nagyon sok, az átlagember tényleg idővel feladja a dolgot (a fiatalok is 3 év alatt megváltoznak). Ugye már korábban volt olyan hír, hogy a 2. évad lesz az utolsó évad. Nem lepődnék meg, ha igaz végül a hír. És hol látnánk ezeket a karaktereket legközelebb? Főleg mikor?

Amúgy az is jó kérdés, hogy mik is voltaképp a tervei a Disneynek a saját streamingjével? A nagyobb stúdiói jövőre kifutnak a sorozataikkal (a Lucasfilm ugye az Ahsokával, a Marvel meg a Daredevillel, utána nincs semmi, mert pont múlthéten kaszálták a Wonder Man 2. évadát, amit korábban már bejelentettek...), az egyéb tartalmaik jövője is kérdéses.

Hozzászólás ideje:
33 perccel korábban, Yoda József írta:

Az az érzésem, hogy a Mandoverse-el is valami ilyesmi volt a terv, aztán ez valahol az Ahsoka után abbamaradt, és már csak az Ahsoka S2 fogja újra felvenni ezt a fonalat

Valóban ez lehetett, vagy még ez is a terv. Én itt léptékbeli problémákat is érzek. Túlzottan önmagukra reflektálók a sorozatok. A Mando, Ahsoka, Skeleton Crew építi ugyan az ÚK sztoriját, de annyira kis léptékben, hogy alig haladunk. Ebből a szempontból a Mando harmadik évada és az Ahsoka már mutatott némi előrehaladást, de még így is nagyon messze vagyunk az ST filmektől. Baromira kíváncsi lennék mi a terv ezzel a korszakkal, mert így félig felvezetve elég sután nézne ki. Ezért is várok sokat az Ahsoka S2-től, főleg ha az lesz amit írsz, hogy esetleg az utolsó sorozat lesz ebben a korszakban.

40 perccel korábban, Yoda József írta:

Mindenesetre a jövőben szerintem az nem lesz járható út, hogy 3 különböző korszakba készülnek egymáshoz egyáltalán nem kapcsolódó művek. Egy adott korszakra kell fókuszálni és ott elmesélni egy epikus történetet. A korábbi Jeff Sneideres doksi szerint erre készül a Lucasfilm, és remélhetőleg a Starfighter már ennek a megalapozása lesz!

Lassan már tíz év telik el az ST óta, ideje lenne valami grandiózussal előállni. Egyébként arra a Sneider doksira gondolsz amiben az van, hogy a streaming sorozatok az ÚK idején játszódnának? Mert az már nem mutatna egy irányba. )

25 perccel korábban, Bence1997 írta:

Amúgy az is jó kérdés, hogy mik is voltaképp a tervei a Disneynek a saját streamingjével?

Nem tudom mi a terv, de ha nem jön új tartalom nem fogok előfizetni rá. Így is rohadt drága, jövőre pedig szerintem újra emelni fognak.

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Valóban ez lehetett, vagy még ez is a terv. Én itt léptékbeli problémákat is érzek. Túlzottan önmagukra reflektálók a sorozatok. A Mando, Ahsoka, Skeleton Crew építi ugyan az ÚK sztoriját, de annyira kis léptékben, hogy alig haladunk. Ebből a szempontból a Mando harmadik évada és az Ahsoka már mutatott némi előrehaladást, de még így is nagyon messze vagyunk az ST filmektől. Baromira kíváncsi lennék mi a terv ezzel a korszakkal, mert így félig felvezetve elég sután nézne ki. Ezért is várok sokat az Ahsoka S2-től, főleg ha az lesz amit írsz, hogy esetleg az utolsó sorozat lesz ebben a korszakban.

A 2024-es The Rise and Fall of the Galactic Empire megmelít egy utolsó háborút a Birodalom és az ÚK erői között, amely pont akkor történik, amikor a sorozatok (és a Mandó film) játszódik. Szerintem a terv ez volt (illetve még mindig az lehet). A háború meg úgy érhet véget, hogy a Birodalom utolsó maradványait is kiírtják majd, egyedül az ER marad.

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Egyébként arra a Sneider doksira gondolsz amiben az van, hogy a streaming sorozatok az ÚK idején játszódnának? Mert az már nem mutatna egy irányba.

A filmekre gondoltam

Hozzászólás ideje:

Nagyon csalódott lennék, ha a Mandoverzum története félbemaradna az Ahsoka második évada után, vagy sután, összecsapva lenne lezárva.

Hozzászólás ideje:

Egyetértek @Yoda József -el. A Star Wars mindig akkor volt sikeres a mozikban amikor trilógiákban gondolkodtak. Olyan nagyivűek a történetek amiket el lehetne mesélni hogy egy film kevés r. Ráadásul van mit várni, lehet ötletelni, agyalni, mi lehet az új részben. Ha kijön az új rész trailere lehet róla beszélni elemezgetni. Emlékszünk milyen jó volt várni a új Pt-filmeket, aygaltunk mi lehet majf benne. Illetve az ST-t amit már ezen a fórumon vitattunk meg. Volt mit várni, izgalmas volt a korszak. Ja igen és pontosan tudtuk hogy forgatják a filmeket, de nem csak mi hanem az átlagbéla is. Forgatási képek jöttek ki stb. Nem az volt hogy 6 és fél évvel az ST vége óta nemhogy egy trilógia sincs(vagy legalább az első része) az Új Jedi Rend-ről ami bemutatná az EP9 utáni világot, hanem arról a Rey-film-ről sincs egy hang sem amelyet 2023-ban jelentettek be. Szerintem még fórgatókönyv sincs.

De említhetném akár a nyolcvanas éveket, ahol még internet sem volt, mégis az emeberk alig várták az EP5-öt meg az EP6-ot. Az iskolában állandóan arról volt szó hogy vajon Vader tényleg Luke apja-e , vagy csak kamuzott.

Kicsit attól tartok hogy ezy a 6 és fél éves szünet(eddig) nagyon sokaknál levesztette az érdeklődést az sw iránt. Azokra gondolok akik nem rajongók, hanem akkor voltak gyerekek, vagy kamaszok,

Mig az ST-nél alap volt hogy harmadszorra a kollégháimmal néztem meg a filmeket, most a Mando és Grogu már hidegen hagyta őket. A sorozatokat sem nézik, őket csak a filmek érdeklik.

Nehéz elismerni, de szerintem az SW veszített a renoméjából a moziban. Tv-sorozatokban nagyon jó, de a mozit úgy néz ki elvesztette.

De reménykedjünk van egy terv arra hogy a jövőben ez megforduljon. A Satrfighter szerintem vízválasztó lesz. Vissza kell csalogatni a közönséget a mozikba.

Bő két hete volt egy találkozónk az itteni kemény maggal és én ot mondtam egy olyat hogy esetleg lehetne a Jedik felemelkedéséről egy trilógiát csinálni. Egy film erről kevés. Mert még arról az egy film-ről sincs

semmi hír amit James Mangold rendezne.

Mert a másik baj szerintem az hogy még mindig a Lázadók, Birodalom, klónok stb-ról szolnak a történetek. Azért 25000 éves a Köztársaság. És lehet nagyon jó történeteket írni.

Lsd High Republic. 4 könyvet olvastam el és eddig szenzációs.

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Frenkie írta:

Nehéz elismerni, de szerintem az SW veszített a renoméjából a moziban. Tv-sorozatokban nagyon jó, de a mozit úgy néz ki elvesztette.

Ebben van igazság. Annyi mindenképpen, hogy a SOLO és most a Mando megmutatta, hogy egy mezei SW film nem sok embert mozgat meg. De ahogy a SOLO bukta után a TROS is tudott hozni 1 milliárdot, most se elképzelhetetlen, hogy a Starfighter robbantani fog. De nem győzöm ismételni magam, ehhez valami epikus kell.

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Valamint a mostani verzió az MCU része és Tom Holland (meg Zendeya) baromi népszerűek a fiatalok körében. Talám a Lucasfilmnek őket kéne alkalmaznia egy film erejéig, lehet kasszát robbantana. P

Bár viccnek szántad, de lehet tényleg nem lenne rossz ötlet, ha a Star Wars-ban is alkalmaznának néha egy-egy nagyobb népszerűségnek örvendő színészt. A húzónevek sosem ártanak. Oké, a The Mandalorian and Grogúban ott volt Pedro Pascal, de azt az öt percet leszámítva bárki lehetett volna a páncél alatt, szóval azért ez karcsú. Ryan Gosling most lehet egy lépés ilyen irányba. Azért anno Liam Neeson, Ewan McGregor, Samuel L. Jackson és Natalie Portman neve nem csengett rosszúl a nagyobb közönség előtt sem '99-ben. És lehet, hogy Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford neve még ismeretlen volt '77-ben, de azért csak ott volt mellettük Peter Cushing és Sir Alec Guinness, akik szintén elég nagy nevek voltak azokban az időkben.

Most nem feltétlen Tom Hollandra vagy Zendeyára gondolok (bár ellenük sem lenne kifogásom), de populárisabb színészek, ha nem is főszerepben, de fontosabb mellékszerepekben megjelenhetnének.

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Dzséjt írta:

Oké, a The Mandalorian and Grogúban ott volt Pedro Pascal, de azt az öt percet leszámítva bárki lehetett volna a páncél alatt, szóval azért ez karcsú.

Ahogy valószinüleg tényleg "bárki" volt alatta és nem Pascal.)

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Lehet, hogy erről szól majd az Ahsoka második évada.

A háború kezdetét elmesélhetik. A folytatás meg remélem idővel kiderül, hogy mi lesz.

4 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Nagyon csalódott lennék, ha a Mandoverzum története félbemaradna az Ahsoka második évada után, vagy sután, összecsapva lenne lezárva.

Egyelőre csak annyit tudni, hogy az ÚK Thrawn ellen harcol majd, de hogy a Perideai szál miképp kapcsolódik majd bele ebbe az egészbe (ha belefog egyáltalán) és hogyna lesz továbbmesélve (és lezárva, ha egyáltalán Filoninak szándékában áll lezárnia a 2. évad végén) az egy jó kérdés. Én még várok 1-2 meglepetést, ami a későbbiekre fontos lehet. )

Hozzászólás ideje:

A Starwars.com kiadott egy részletes listát arról, hogy jövőhéten mivel készülnek a D23-ra.

Jövő héten a D23: The Ultimate Disney Fan Event rendezvényen alkotók és színészek lépnek színpadra, hogy bemutassák a Disney stúdió és a Disney Experiences közelgő sorozatait és filmjeit, beleértve a Lucasfilm és a Star Wars-franchise izgalmas újdonságait is.

Továbbá az egész hétvégén a Lucasfilm pavilonnál a résztvevők megnézhetik A Mandalóri és Grogu valamint az Ahsoka 2. évadának kellékeit és jelmezeit.

Nyilván a péntek esti (nekünk szombat hajnali) Disney Entertainment Showcase izgalmas lehet, de ezen kívül más érdekességekkel is készülnek:

• Péntek

• A LEGO Star Wars Conversation with Shelby Young (19 óra) --> Shelby Young szinkronszínész a tapasztalatairól beszél majd és betekintést nyújt majd a szeptember 2-án érkező új Lego különkiadásba, a The Mandalorianba is.

• Ahsoka Spotlight (21 óra) --> Eman Esfandi a sorozat első évadáról fog beszélni.

• Creatures and Characters with Legacy Effects (23 óra) --> A különböző karakterek és jelmezek (Mandalóri, Grogu, Anzellanok) készítéséről lesz szó.

• Disney Entertainment Showcase (hajnali 4 óra)

• Szombat

• Hasbro: Bringing Star Wars Characters to Life Through Toys (19 óta)

• Lego Star Wars The Mandalorian bemutató (19 óra)

• Designing The Mandalorian and Grogu: A Conversation with Doug Chiang (21 óra) --> Az ötlettől a megvalósításig: Doug Chiang elmeséli, hogy az egyes helyszínek, járművek és lények hogyan lettek megvalósítva.

• Vasárnap

• The Making of Star Wars: The Experience (19 óra) --> Portia Fontes és Matt Martin Dan Picarddal karöltve vetik bele magukat az Experience rejtelmeibe.

• The Force of Innovation-Hasbro's Grogu Animatronic (19:45)

• Meet Actor Daniel Logan (20:15)

• Inside Star Wars: Maul – Shadow Lord with Matt Michnovetz (21 óra) --> Matt Mitchnovetz a sorozat első évadáról, annak elkészítéséről és történetéről fog beszélni.

Hozzászólás ideje:

Jó lenne valami lelkesítő üzenetet kapni, amiből látszik, hogy újra jön a lendület, van koncepció és stratégia. ) Jó lenne, ha azt látnánk, hogy maguk mögött akarják hagyni a bizonytalankodást.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.