Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nekem nagyon tetszett, mikor kiszúrtam ezt. Remélem másnak is érdekes. ;);)

Ez tényleg nagyon sirály. :lol:;)

Hozzászólás ideje:
Obi, Ani vs Dooku

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Imádunk Youtube.  :peace::D

OFF

Így igaz. :D

ON

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
Windu vs Palpi

Hozzászólás ideje:
Obi vs Grivi

Hozzászólás ideje:

Nagyon Szívesen! :)

Örülök hogy tetszik a társaságnak! :)

Folyt köv. (máshol)

Hozzászólás ideje:

Ebbe bele lett piszkálva amíg a mozivászonról korongra ért... ez végső soron jó, mert akkor van némi halvány esély hogy ebből is legyen majd Theatrical Edition :)

(pl amikor Grivi bemos egyet Obinak (itt: 5:18-19-nél), a moziban biztos hogy nem kongott ennyire:D meg a végén nem köhögött, amikor már végképp nem volt mivel)

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Obi sokkal erősebb lehet más Jediknél, hiszen egy óriási erőlökéssel fel tudta lökni Grievoust a plafonra.

Hozzászólás ideje:
egy óriási erőlökéssel fel tudta lökni Grievoust a plafonra.

No igen, az még senkinek nem jutott az eszébe addig:)

Egyébként Obi máskor is alkotott ilyen trükköseket. Mault is hogy elnyiszálta... Dooku viszont vele csinálta meg az odébbdobós trükköt:)

Hozzászólás ideje:
Egyébként Obi máskor is alkotott ilyen trükköseket. Mault is hogy elnyiszálta... Dooku viszont vele csinálta meg az odébbdobós trükköt:)

Talán Obi Dooku-tól leste el a dolgot... magától ilyen pimaszság eszébe se jutott volna, hogy felkenje valahová az ellent :clap:

Hozzászólás ideje:
Dooku viszont vele csinálta meg az odébbdobós trükköt:)

Aztán meg rá is szakajtotta a "járdát". Ha már három éve nem jött össze az oszloppal akkor azt se hagyhatta ki.

Biztos arra is régóta várt mint Anire. Az nem világos hogy őrá miért várt annyira. Sikerült lenyisszantania a karját és most a fejét akarta? A nagy várakozásra szépen ráment a saját tökfeje.

Az is lehet hogy érezte hogy a srácban több (lesz) az Erő mint benne és azért akarta mindenképp kicsinálni.

Hozzászólás ideje:

Na ez érdekes:

Egy skac azt írja a Yoda-Palpi videómhoz kommentbe hogy bizonyítja hogy Palpi sokkal erősebb mint Yoda.

Szerintem épp fordítva van, elég az öreg Sith fejét nézni mikor a magasban Yodát villámozza. De ez eleve a filmben is látszik.

Hozzászólás ideje:

OFF

A videómnál is olyan lehet. Megint megnéztem és két egymásnak ellentmondó komment van odaírva.

Gondoljon mindenki amit akar csak nehogy elkezdjenek egymásnak üzengetni.

ON

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
csak a párbaj elejéről nincs benne egy kis rész + a fojtogatós

ON

A fojtogatós részt úgy ahogy beleszőttem. Majdnem átléptem az időlimitet.

OFF

• 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Nem kérdés, hogy az Anakin vs. Obi-vanra szavaztam, bár az igazság szerint az már rég Vader vs. Obi-van. :)

A végső kettős párbajnál azért van pár kedvenc jelenetem, bár ezt a pár percet már rengetegszer megnéztem újból és újból:

- amikor Vader fojtogatja Obi-vant, majd később az asztalon cserébe simán felkaszabolná, de az utolsó pillanatban az Erővel a másik aktiválja a lézerkardját

- amikor beindul a fogatverseny főtéma az erkélyen

- amikor Palpatine elkezdi a székeket vágni Yodához és kacag, ami szimbólikusan szerintem arra utal, hogy a Szenátus ezzel végleg megszűnt

- amikor a lávavízesés előtt Anakin ráugrik a robotra és utána ráközelít a kamera

- amikor Obi-van előadja ezt a jelenetet:

"- Rosszul tanítottalak. Gyenge maradtál!

- Tudhattam volna, hogy a Jediknek csak a hatalom kell!!!"

- Te voltál a Kiválasztott! Az volt a dolgod, hogy elpusztísd a Sitheket és nem, hogy közzéjük állj! Hogy egyensúlyt hozz az Erőben, nem hogy sötétségbe taszítsd!

- GYŰLÖLLEK!

- A testvérem voltál! Szerettelek!

Hozzáteszem, hogy John Williams zenéje és persze a látvány olyan magas szintű, hogy ez már-már hihetetlen. :) :)

Szerkesztve: - Platschu

Hozzászólás ideje:
Egyetértek Platschu! Az EPIII annyi extrát kínál az ilyen jelenetek által, hogy magasan a széria legjobb epizódjának tekinthető.

Ettől még az "Anakin" szó akkor is helytelen a szavazásnál. :)

A párbaj pedig egy szépen komponált költemény. A zenét is szólóban nagyon sokszor meghallgattam. Az egyedüli kameraállás, ami nem tetszett, amikor a csövekről leugrottak és valahogy olyan kurtán-furcsán felülről, majd rögtön oldalról mutatják Obi komát hátra szaltó közben.

Azt sem értettem, hogy Obi miért mondja Vadernek a szárazföldre érkezve, hogy már vert helyzetben van. Tudta, hogy kiugrás közben le tudja kaszabolni vagy itt kivágtak valamilyen fontos jelenetet?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A párbaj pedig egy szépen komponált költemény. A zenét is szólóban nagyon sokszor meghallgattam. Az egyedüli kameraállás, ami nem tetszett, amikor a csövekről leugrottak és valahogy olyan kurtán-furcsán felülről, majd rögtön oldalról mutatják Obi komát hátra szaltó közben.

Azt sem értettem, hogy Obi miért mondja Vadernek a szárazföldre érkezve, hogy már vert helyzetben van. Tudta, hogy kiugrás közben le tudja kaszabolni vagy itt kivágtak valamilyen fontos jelenetet?

Számomra a csövekről való leugrás és az utána következő összeakadása a fénykardoknak, az egyik csúcspontját jelentik a vívásnak. Obi az EPI -re utal, amikor Mault is akkor vágta ketté amikor az át akarta ugrani.

Hozzászólás ideje:
Számomra a csövekről való leugrás és az utána következő összeakadása a fénykardoknak, az egyik csúcspontját jelentik a vívásnak. Obi az EPI -re utal, amikor Mault is akkor vágta ketté amikor az át akarta ugrani.

Bocsi, de ott Obi ugrotta át Mault... :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.