Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A TFU 2 elözetes nálam nagyon müködik. Az első részt is imádtam és minden valoszinüség szerint ezt még jobban fogom. Az Old Republic cinematicnál viszont Dzséjt véleményét osztom. A kivitelezés szép -igaz semmi kimagasló, ezt a szintet ma már illik hozni- de egyébként elég gyenge eresztés. A designok tényleg pocsékak, az akció meg hude nagyot akar markolni, azt közben kicsit olyan gyökér az egész -puskás csávó ökleli fel a sith lovagokat... wtf? Nekem se jött be.

Hozzászólás ideje:
Hát eredetiséget valóban kár keresni, de ugye már az előzmény trilógia se volt túlzottan eredeti ha úgy vesszük. :)

Hát nagyon úgy kell venni, pláne, ha azt veszem, hogy ott nem 4000, hanem csak 32 év telt el, ráadásul végig ugyanaz a kormány van, ugyanazzal a hadsereggel, más néven. És még így is sokkal eredetibbek és változatosabbak a designek.

Hozzászólás ideje:
Mekkora üzleti húzás már!!! Minden évben kiadhatnak egy Lego TCW-t az előző év évadjából :o
Valamiből élni kell. :o A gyűjtőknek biztos jót tesz, és a játék is pofásnak néz ki. :lol:

De ennek nem az SW videójátékok topicban lenne a helye?
De! :o
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Össze kéne jönni egy jó öreg battlefront 2-re. Ti mit gondoltok nekem ez a baba itt csücsül a gépemen és unom a botokat kaszabolni neten meg hát magyarokkal jobb mint seggfely külföldiekkel akik aimbotoznak meg wh-nak

Ti mit gondoltok?

Hozzászólás ideje:
Össze kéne jönni egy jó öreg battlefront 2-re. Ti mit gondoltok nekem ez a baba itt csücsül a gépemen és unom a botokat kaszabolni neten meg hát magyarokkal jobb mint seggfely külföldiekkel akik aimbotoznak meg wh-nak

Ti mit gondoltok?

Én benne lennék :) , de az lenne az igazi ha nem egy alap pályán, hanem valami über-f*sza moddal játszanánk. :)

Hozzászólás ideje:

Ti mit gondoltok?

OFF

Először is azt, hogy a seggfej az sima "j". :) Másodszor, én éppen az ellenkezőjét tapasztaltam, hogy a külföldiek sokkal rendesebbek, mint a seggfej magyarok, akik azt élvezik, ha bunkózhatnak másokkal, megjegyzem, ők is ugyanúgy aimbotoznak, szóval nem kell félteni őket sem. :) CS-vel is ezért nem játszok már multiban.

ON

Hozzászólás ideje:
OFF

Először is azt, hogy a seggfej az sima "j". :) Másodszor, én éppen az ellenkezőjét tapasztaltam, hogy a külföldiek sokkal rendesebbek, mint a seggfej magyarok, akik azt élvezik, ha bunkózhatnak másokkal, megjegyzem, ők is ugyanúgy aimbotoznak, szóval nem kell félteni őket sem. :) CS-vel is ezért nem játszok már multiban.

ON

OFF

Először is sz*r vagyok nyelvtanból, másodszor én mindig csak aimosokkal és wh-zókkal találkoztam de volt néhány kivétell,

harmadszor a cs-ről ne is beszéljünk. :D

ON

Hozzászólás ideje:

Nem tudom volt-e már de szerintem nagyon baba lesz

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344">

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Elégé halk a szöveg. "Megfejtését" lásd lentebb.

Boba Fett: He has a healthy head start.

Darth Vader: Find the woman and bring her to me, he will follow.

Boba Fett: I'll need a squadron of storm troopers.

they wont be coming back.

Darth Vader: The empire will provide what ever you require.

Boba Fett: They'll do.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Alaplap: LGA775 Intel G31,5.1Ch,LAN

CPU: Intel E5300 2.6 Ghz Dual Core

Ram: 3GB DDRII 800Mhz

HDD: 250GB SATAII

Opt: Dual Layer DVD+/-RW

VGA: Geforce 8400GS 512 MB PCIE

ATX Midi Torony 4500W

Ezen a gépen futna szerintetek a The Force Unleashed?

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
Alaplap: LGA775 Intel G31,5.1Ch,LAN

CPU: Intel E5300 2.6 Ghz Dual Core

Ram: 3GB DDRII 800Mhz

HDD: 250GB SATAII

Opt: Dual Layer DVD+/-RW

VGA: Geforce 8400GS 512 MB PCIE

ATX Midi Torony 4500W

Ezen a gépen futna szerintetek a The Force Unleashed?

Nem. A videókártya nagyon gyenge hozzá. Futni futhat de szaggatni fog.

Hozzászólás ideje:
Nem. A videókártya nagyon gyenge hozzá. Futni futhat de szaggatni fog.
Hát mondjuk a vidkártyát úgy nem néztem, azt hittem elég lesz neki a 512 MB VRAM :(
Hozzászólás ideje:

Revan, 4500 W mellett milyen a villanyszámlád? :(

Amúgy a többieknek igazuk van, döcögni fog. De nem is a gép gyengesége miatt, hanem mert sz*rul van optimalizálva a játék.

Hozzászólás ideje:
Hát mondjuk a vidkártyát úgy nem néztem, azt hittem elég lesz neki a 512 MB VRAM :(

Akkor itt és most elárulom, hogy a VGa-kon lévő RAM mennyisége marketingfogás és iszonyú átverés ,na meg parasztvakítás. Tudniilik, ha GPU gyenge akkor rakhatsz rá 10 GB Ramot is semmit nem fog érni. A gyártók úgy próbálják elérni, hogy vegéky a gyengébb kártyáikat is, hogy óriási betűvel ráírják, hogy 1 vagy 2 GB Ram. A másik dolog, hogy a sok Vramnak akkor van még szerepe, ha brutális felbontásban játszol azaz full hd-ban vagy afelett. De mivel játszol ekkorával? Hát felsőkategóriás kártyával. Arra még azt miondom ok, de a 2 GB még arra is felesleges. De ha mondjuk a monitorod nem bír ekkora felbontást akkor megint felesleges ennyi Vram. Ma szerintem kb 1 GB ok, de az is inkább a jövőre nézve és nem egy 20000 ft-os kártyán.

Hozzászólás ideje:
Revan, 4500 W mellett milyen a villanyszámlád? :(

Amúgy a többieknek igazuk van, döcögni fog. De nem is a gép gyengesége miatt, hanem mert sz*rul van optimalizálva a játék.

Jó kérdés. :) Még új a gép, most lett véve kényszerből, mert a régi bedöglött. Számla még nem jött, úgyhogy nem tudom. :D

Azt mondták elég erős gép, élt bennem a hiú remény, hogy menni fog a TFU. Kár, hogy így alkották meg a játékot.

Csak reménykedni tudok benne, hogy a The Old Republicot már el fogja bírni. Azzal még jobban szeretnék játszani, mint a TFU-val.

Hozzászólás ideje:
Jó kérdés. :D Még új a gép, most lett véve kényszerből, mert a régi bedöglött. Számla még nem jött, úgyhogy nem tudom. :D

Szerintem Oldi arra próbált finoman célozni, hogy 4500 W-os tápod nem lehet (ha csak nem vagy milliomos és a NASA egyik szuperszámítógépét vásároltad meg). Jó lesz az 450 W-osnak is. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.