Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is így vagyok vele.Már a bétától fogva azon a véleményen vagyok, hogy ez egy kitűnően jó MMO, csak sajnos nem vagyok milliómos, hogy havonta perkáljak egy játékéért. De reménykedek... :clap2:

Hozzászólás ideje:

Lenne egy kérdésem: Keresem a Torrent utcai boltban a Force Unleashed 1-et, de mindenhol csak ezt találom: Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition. Kérdésem: Ebben benne van alapjáték is? Mert valami 14 GB, gondolom alapból nem akkora a mérete.

Hozzászólás ideje:

Lenne egy kérdésem: Keresem a Torrent utcai boltban a Force Unleashed 1-et, de mindenhol csak ezt találom: Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition. Kérdésem: Ebben benne van alapjáték is? Mert valami 14 GB, gondolom alapból nem akkora a mérete.

Persze, az alapjátékot is tartalmazza, annyi kiegészítéssel, hogy a főhőssel lehet mászkálni néhány pályán, amolyan alternatív folytatásként, extraként.

Hozzászólás ideje:

Persze, az alapjátékot is tartalmazza, annyi kiegészítéssel, hogy a főhőssel lehet mászkálni néhány pályán, amolyan alternatív folytatásként, extraként.

Köszi a választ, akkor majd leszedem holnap :D Csak idegesített hogy mindenhol ezt találom.

Hozzászólás ideje:

Köszi a választ, akkor majd leszedem holnap :D Csak idegesített hogy mindenhol ezt találom.

Nem is tudom, hogy az alap játék, külön leszedhető-e PC-re. (mert a PS2-es nem épp ugyanaz). Azt jól vettem ki, hogy csak most kezded TFU-s pályafutásod? :)

Hozzászólás ideje:

Nem is tudom, hogy az alap játék, külön leszedhető-e PC-re. (mert a PS2-es nem épp ugyanaz). Azt jól vettem ki, hogy csak most kezded TFU-s pályafutásod? :)

Jó gép híjján igen :D

Hozzászólás ideje:

Az a pályákra van. Néhány modnak bonyolultabb a telepítése

Az is igaz :D

Amúgy W7 64 bitre raktam fel a BF2-őt, mikor betöltené a pályát akkor kilép. Kuka akkor a játék?

Hozzászólás ideje:

Tudom hogy tök hülyeségnek hangzik, de próbáld meg úgy hogy bedugsz egy jack dugót a mikrofon kimeneti nyílásába. (kíváncsi vagyok hogy tényleg működik-e)

Hozzászólás ideje:

Tudom hogy tök hülyeségnek hangzik, de próbáld meg úgy hogy bedugsz egy jack dugót a mikrofon kimeneti nyílásába. (kíváncsi vagyok hogy tényleg működik-e)

Hülyeség de működik :D Köszi :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem se egy nagy durranás. Hosszabb játékidőt nyújtó és jobb grafikájú, de kb. annyi az egész, mint egy szimpla online flash game. A parányi karakterek nagyon zavartak.

Unaloműzőnek persze nem utolsó. Anno Luminarával akadtam el, így meguntam, azóta pedig nem vitt rá a lélek, hogy újra nekifussak. :P

Hozzászólás ideje:

Szerintem se egy nagy durranás. Hosszabb játékidőt nyújtó és jobb grafikájú, de kb. annyi az egész, mint egy szimpla online flash game. A parányi karakterek nagyon zavartak.

Unaloműzőnek persze nem utolsó. Anno Luminarával akadtam el, így meguntam, azóta pedig nem vitt rá a lélek, hogy újra nekifussak. :P

Engem csak két dolog idegesít. Az egyik, hogy nem mindig tudok ráugrani a STAP-ekre, a másik, meg ha úgy kapaszkodok fel egy falra, hogy az egy másik fal szélén van, akkor kezdhetem újra a pályát, mert a karakterem nem hajlandó megmozdulni. >.<

Szerk.: Most vagyok a "lépegetővel fel a falon" pályán. Itt is, ahogy a mozifilmben is bölcsen kihagyták azt a részt, amikor a lépegető felér a felszínre. Nagyon kíváncsi lennék, hogyan oldják meg. :D

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Nem volt olyan rossz játék ez, bár azokat is megértem, akiknek nem tetszett, mert volt egy-két igen frusztráló hibája, de igazából a történet miatt játszottam végig. Annyira nem kiemelkedő, a sorozatban valószínűleg nem állta volna meg a helyét, de jól szórakoztam. Igazából ezt ketten lehet igazán jól játszani. Így meg legalább örültem, hogy több kaszabolni való jutott nekem, mert az AI társam meglehetősen balf*sz volt és jól esett rohamdroidokat darálni. (Egyébként furcsa, hogy volt köztük néhány aranyozott is.)

A legfrusztrálóbb részek azok voltak amikor fel kellett ugrani egy olyan lebegő droid fejére, hogy tovább juss. Hát, az 10-ből 9-szer nem akart összejönni és egy idő után már bosszantó volt a dolog. Kul Teska nem volt különleges gonosz, kb. a nagykönyvben megírtaknak megfelel, szinte definíciószerű. Öntelt, mindenkit el akar pusztítani, stb... Csak kár, hogy mind a háromszor kb. ugyanúgy kell megküzdeni vele, elvégre semmi újat nem mutat fel, a fegyverarzenálja pedig nem változik.

Ettől eltekintve szórakoztató játék a Republic Heroes. A legélvezetesebb a Jedis pályák, a többi pedig csak úgy elmegy. Jah, és Cad Bane nagyon király volt benne, mindvégig. :)

Hozzászólás ideje:

A mai naptól elvileg ingyenessé vált a The Old Republic a 15-ös szintig. Tervezi közületek valaki, hogy regel egy felhasználói fiókot és kipróbálja a játékot?

Amennyire meg tudtam állapítani a megosztókra felkerült videókból, olyasmi, mint a Metin2, ami viszont nagyon nem az én műfajom...

Hozzászólás ideje:

A mai naptól elvileg ingyenessé vált a The Old Republic a 15-ös szintig. Tervezi közületek valaki, hogy regel egy felhasználói fiókot és kipróbálja a játékot?

Amennyire meg tudtam állapítani a megosztókra felkerült videókból, olyasmi, mint a Metin2, ami viszont nagyon nem az én műfajom...

Kajak ingyé van? Akkor lehet bepróbálkozom majd vele.

Hozzászólás ideje:

Úgy olvastam, afféle demo verzió. A karaktered viszont nem marad meg, csak ha később előfizetsz a játékra. Kipróbálás szintjén persze ez is megteszi.

Kipróbálni akarom csak :) Lehet sort kerítek majd rá.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.