Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Megrugdostam pár emberkét, hogy küldje már el Jól tetted. Remélem lesznek még későn eszmélők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Két nappal a szavazás vége előtt, eddig 31 szavazat érkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Kis érdekesség. A legjobb mellékszereplő kategóriájában az első és az ötödik helyezett között 2 azaz kettő pont különbség van. Mindez 27 szavazó lap összesítése után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Ez szoros mezőnyre utal. Más kategóriákban vannak hasonló esetek, vagy inkább a nagy szórás jellemző? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Ez szoros mezőnyre utal. Más kategóriákban vannak hasonló esetek, vagy inkább a nagy szórás jellemző? Talán egy-két kategóriában van nagy előny, a többiben szoros versenyek vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Elküldtem a pakkot. Remélem megérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Elküldtem a pakkot. Remélem megérkezik. Megérkezett Embo testvérem. Nekem a formázás is tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Rászántam magam,és én is elküldtem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Rászántam magam,és én is elküldtem Meg is kaptam, köszi itt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Talán egy-két kategóriában van nagy előny, a többiben szoros versenyek vannak. Érdekes lesz a díjkiosztó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Meg is kaptam, köszi itt is. Hajaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Két nappal a szavazás vége előtt, eddig 31 szavazat érkezett. Már 35 -nél járunk, és van olyan aki ígérte, hogy szavaz! Lesz-e új részvételi csúcs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Már 35 -nél járunk, és van olyan aki ígérte, hogy szavaz! Lesz-e új részvételi csúcs? Hajrá, hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. A korábbi évadok győztesei: LEGJOBB EPIZÓD 2008: Lair of Grievous (153) 2009: Bounty Hunters (81) LEGJOBB FŐSZEREPLŐ 2008: Ahsoka Tano (160) 2009: Obi-Wan Kenobi (97) LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ 2008: Cad Bane (185) 2009: Hondo Ohnaka (85) LEGJOBB IDEGEN KARAKTER 2008: Cad Bane (197) 2009: Embo (85) LEGJOBB SZÖRNY 2008: Roggwart - Gor (166) 2009: Zillo fenevad (88) LEGJOBB BOLYGÓ 2008: Naboo (156) 2009: Coruscant (81) LEGJOBB FÉNYKARDPÁRBAJ 2008: Kit Fisto vs Grievous (187) 2009: Obi-Wan Kenobi vs. Grievous tábornok (90) LEGJOBB FELSZÍNI CSATA 2008: Lessu főváros bevétele (172) 2009: Leszállás a Geonosison (95) LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ 2008: AT-TE (176) 2009: AT-TE (84) LEGJOBB ŰRCSATA 2008: A blokád áttörése (1x19 Storm over Ryloth) (186) 2009: - LEGJOBB ŰRJÁRMŰ 2008: Venator osztályú csillagromboló (171-14) 2009: Venator osztályú csillagromboló (82) LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG 2008: Ashley Eckstein - Ahsoka Tano (166) 2009: James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Banamu, Lauli Wahlo) (79) LEGJOBB ZENE 2009: R2 Come Home (82) LEGJOBB FEJVADÁSZ 2009: Aurra Sing (90) LEGJOBB TÖRTÉNETI SZÁL 2009: Boba Fett trilógia (81) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Köszi az összefoglalót. Pár dolog rémlett, de azért nem ártott felfrissíteni az emlékeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Köszi az összefoglalót. Pár dolog rémlett, de azért nem ártott felfrissíteni az emlékeket. Majd az lesz a szép, amikor véget ér a TCW és rendezünk egy össz nagy szavazást az egész sorozatról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. A tavalyi pomntok elég alacsonyak. Kicsi volt akkor a részvétel vagy nagyon eloszlottak a pontok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. (szerkesztve) A tavalyi pomntok elég alacsonyak. Kicsi volt akkor a részvétel vagy nagyon eloszlottak a pontok? Tavaly csak 18 -an szavaztak. Idén eddig 35 -en, de még várom kudar, Platschu, Eszter, Tibur55 és Llew szavazatait. Szerkesztve: 2011. Április 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Tavaly csak 18 -an szavaztak. Idén eddig 35 -en, de még várom kudar, Platschu, Eszter, Tibur55 és Llew szavazatait. Ody, én már 21-én (reggel 8:13-kor) elküldtem a metis@freemail.hu -ra, de ezesetben most elküldöm még egyszer... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. (szerkesztve) Ody, én már 21-én (reggel 8:13-kor) elküldtem a metis@freemail.hu -ra, de ezesetben most elküldöm még egyszer... Most jött meg! Utálom a freemailt. Köszönöm! Szerkesztve: 2011. Április 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Még jó, hogy időben elküldtem PM-ben, péntek estére bekrepált a gépem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Véget ért hát a szavazás, melyre 40 szavazat érkezett. Beállítottuk tehát az első évados csúcsot, amikor szintén ennyien szavaztak. Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni minden szavazónak a voksokat! Remélem szombat este is itt lesztek majd, az eredményhirdetésnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Véget ért hát a szavazás, melyre 40 szavazat érkezett. Beállítottuk tehát az első évados csúcsot, amikor szintén ennyien szavaztak. Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni minden szavazónak a voksokat! Remélem szombat este is itt lesztek majd, az eredményhirdetésnél. Én mindenképp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Én mindenképp. Remélem megint olyan jó lesz majd mint az utóbbi két évben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Én is jövök, bár lehet, hogy nem pont 8-ra sikerül. Majd azért igyekszem, hogy ne maradjak le sok mindenről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Én is itt leszek (legalábbis igyekszem nem elfelejteni). Kíváncsi vagyok a végeredményre, eddig idén volt a legerősebb mezőny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. És amúgy hogy fog zajlani az a bizonyos díjátadó? De kár,hogy kihagytam azt a két évet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. És amúgy hogy fog zajlani az a bizonyos díjátadó? De kár,hogy kihagytam azt a két évet... Olvasd vissza a topikjaikban milyen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én már lázban égek! Ti még nem?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én már lázban égek! Ti még nem?? Kíváncsi vagyok mit szóltok majd a helyezettekhez. Azt is remélem, hogy sokan leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.