Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem az nem Mundi mester, neki kék fénykardja van. És kicsit más az arca is. Kíváncsi vagyok ki a képen látott jedi. :)

Hozzászólás ideje:

Váltottam,hogy tetszik? :D

Nekem nagyon tetszik. :)

KisKósa! Ki-Adi milyen barlangrajzokat vizsgálgat?

Neeem, ez nem Ki-Adi-Mundi, pusztán egy másik cereai.

Szerintem az nem Mundi mester, neki kék fénykardja van. És kicsit más az arca is. Kíváncsi vagyok ki a képen látott jedi. :)

Igazából fogalmam sincs, hogy ki ő, pusztán egy olyan képet kerestem a Wookieepedián, amely egy ilyen noname Jediről készült, ő pedig annyira noname, hogy még csak annyi sem derült róla ki, hogy kicsoda, pusztán egy Jedi Archeológus. Amilyen kutatómunkát végzek rendszeresen az EU-ban, szerintem ez a kép tökéletesen illik hozzám. :)

Hozzászólás ideje:

Igazából fogalmam sincs, hogy ki ő, pusztán egy olyan képet kerestem a Wookieepedián, amely egy ilyen noname Jediről készült, ő pedig annyira noname, hogy még csak annyi sem derült róla ki, hogy kicsoda, pusztán egy Jedi Archeológus. Amilyen kutatómunkát végzek rendszeresen az EU-ban, szerintem ez a kép tökéletesen illik hozzám. :)

Nagyon pöpec, nagyon illik hozzád szerintem. :D

Hozzászólás ideje:

Váltottam,hogy tetszik? :D

Nekem is tetszik, Ahsokás avatarokkal ez ritkán lehet másként. Egyébként ez majdnem az a kép, amiről az egyik rajzom is készül. Talán pár tizeddel korábbi. :)

Akkor Odann-Urr is a te pályád lenne. :D

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Akkor Odann-Urr is a te pályád lenne. :D

Naja, de róla kevés olyan jó kép van, bár ismerek néhányat. :) Lehet hogy egyszer majd ő is sorra kerül. :)

Hozzászólás ideje:

OFF

Sosem értettem, hogy valaki ekkora hatalommal és potenciállal hogy töltheti a teljes életét tétlenül, könyveket olvasva. Nyilván ő a bölcsebb, és nem én. :D

ON (ha valaki reagálni akar rá, ne ide, hanem az EU topikba tegye)

Hozzászólás ideje:

Ez a cereai nagyon jó lett. Ahogy nézi azokat a feliratokat tisztára olyan mint egy kutató történész.

Elvégre pontosan az. :)

OFF

Sosem értettem, hogy valaki ekkora hatalommal és potenciállal hogy töltheti a teljes életét tétlenül, könyveket olvasva. Nyilván ő a bölcsebb, és nem én. :D

ON (ha valaki reagálni akar rá, ne ide, hanem az EU topikba tegye)

Muszáj itt reagálnom, mert nem vagyok benne biztos, de Odan-Urr-ra gondolsz? :)

Hozzászólás ideje:

Nem vagyok oda az Ahsoka avatarokért. :P

Szerintem ezzel most megbántottál pár embert. Még jó, hogy én már korábban váltottam. Remélem ez már ínyedre van. ;)

Hozzászólás ideje:

Ugyan miért bántó ez? Most ha csak azért léptél fel, hogy cseszegess akkor jobb ha máris lelépsz.

Nem, nem azért léptem fel. Azt hittem, Riddick mellet te vagy a másik aki hajlandó megérteni, de látom, tévedtem. Szimplán leírtam az érzéseim, de támadj csak.... :roll:

Hozzászólás ideje:

Te támadsz ezzel a marhasággal. :D Nyugi, attól még nem utálom Ahsokát, hogy az avatarát már unom. :)

na de miért unod? :) Egy Ahso fan csak nem tesz ki Anakinos vagy Maulos képet. :)

Hozzászólás ideje:

Mert sok van belőlük már. :) Sky egyik első Ahsoka avatarja a kedvencem amúgy, amin olyan aranyosan mosolyog.

a mostanin is aranyosan mosolyog, majd megzabálom :D

De sebaj, ha nem tetszik hát nem :)

Hozzászólás ideje:

Nem, az is a sorozatból volt. Biztos emlékszel rá....sokáig volt.

Na várj... volt az élőszereplős, a geonosisi, a 2. évadnyitányos, a Mortison mosolygó... bár igazából csak legutóbbin mosolygott nagyon aranyosan, de végül lecserélem a Heroes On Both Sides-belire, majd az azt követőkre. :)

Hozzászólás ideje:

Nem lehet,hogy Ody arra a mobilháttérre gondol,amit az sw.com-ról szedtél? :) Ha nem,akkor bocsi. Egyébként,arra nekem is fájt a fogam :D

Szerkesztve: - Ágki

Hozzászólás ideje:

Nem lehet,hogy Ody arra a mobilháttérre gondol,amiAt az sw.com-ról szedtél? :) Ha nem,akkor bocsi. Egyébként,arra nekem is fájt a fogam :D

A te avatarjaidat imádom a legjobban, Ágkikám. :)

Hozzászólás ideje:

KisKósa, mire megszokom az avatarjaidat, már jön egy újabb :D

Megesik az ilyesmi. ^.^

A te avatarjaidat imádom a legjobban, Ágkikám. :)

Szállj le róla, most. :angry:

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Nem lehet,hogy Ody arra a mobilháttérre gondol,amit az sw.com-ról szedtél? :) Ha nem,akkor bocsi. Egyébként,arra nekem is fájt a fogam :D

Szerintem nem arra gondolt, mert ott nem mosolygott. Jobban belegondolva, a mostanit leszámítva egyedül a Mortis-os avataron mosolygott még. :)

Ez volt az, elég sokáig használtam:

swsaga_avatar5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás ideje:

Komolyan kérdezem Nektek ennyire hiányzik Ben, hogy szinte minden hozzászólásban őt emlegetitek? Holnap visszaengedem. Pont.

NE, ne, pont azért mondtam, mert csak azért nem használtam fel ezt a képet már rég, mert féltem a lavinától, amit elindítana :para:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.