Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Gondolom együtt is szoktak sörözni. Neeem Csak néha találkoznak.De nem ismerik egymást.Ja, és néha fiatal csajokkal szokta látni.Pedig asszem felesége van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Átmentünk Schumi magánélete pletyka topikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Átmentünk Schumi magánélete pletyka topikba. De ő egy sportoló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Akkor arról beszéljünk milyen jól leelőzte xy-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Erről mostanában keveset lehet beszélni/írni. Inkább arról, hogy őt milyen remekül megelőzték mások Többször is egy futam alatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Enynit tesz ha valakinek rossz autója van. Schumi már mindent elért amúgyis. Az ilyen kis Alonso félék erről csak álomodhatnak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Nem hiába nevezik technikai sportnak a Forma1-et. Erősen gondolkodtam, hogy ideírjam-e a következőt, de végül is leírom. Szerencsére olyan a fórum, hogy nem szeditek le érte a fejem Volt olyan, hogy 2001-ben Alonso a Minardival a 17. helyről indult a 22-es mezőnyből. Végül is nem olyan rossz teljesítmény ahhoz képest, hogy Minardival tudta elérni ezt mindössze 19 évesen, amit lehetett, kihozott abból a roncsból. Most már el is dugultam, mert nagyon nem csípitek őt. Majd visszafogom magam egy kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Én nem utálom.Csak nem szeretem. Pl sokkal jobb a Baumgartnernél.Segg hülye a vezetéshez, kár volt pénzt áldozni rá.Vagy csak nagyon rossz az autója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Az a 2001-es minardit össze sem lehet hasonlítani a maival Valaki talán harmadik is volt vele az auzstrál nagydíjon. Lehet, hogy Alonso? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Az a 2001-es minardit össze sem lehet hasonlítani a maival Valaki talán harmadik is volt vele az auzstrál nagydíjon. Lehet, hogy Alonso? Az ausztrál nagydíjon történt ilyen eset, 2002-ben, és akkor Alonso már Renault tesztpilóta volt. Webber lett 5., de nem volt nehéz, miután már induláskor leamortizálódott a fél mezőny egy balesetnek köszönhetően, utána meg a másik fele, tehát alig volt befutó autó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Ohhh Karrde, Te nagy F1 rajongó vagy amint látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Ohhh Karrde, Te nagy F1 rajongó vagy amint látom. Inkább csak erős közepes. De jól látod Az egyetlen sport, amit nézek, és követek. Ami érdekesebb volt, az megragadt a memóriámban, de sok minden ki is esett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. A magyar U21-es labdarúgó-válogatott döntetlent ért el Horvátország ellen, s ezzel kivívta a jogot, hogy pótselejtezőt vívjon. Pedig a svédek ellenei hazai vereség után nem bíztam ebben. Végre valami siker... :41: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Nagyon jó vége, hogy van valami eredmény. Egyetlen meccsüket láttam a selejtező sorozatból, mikor itthon kikaptak a svédektől. Ilyen lelketlen foci után már semmit nem vártam. Ezt a meccset nem láttam élőbe, nem voltam otthon, de éjjel megnéztem az eredmény tudatában, nagyon jó volt. Az, hogy a svédek otthon kikaptak Izlandtól, az azért elég nagy meglepetés. Remélem sikerül a pótselejtező, nagyon ránkférne valami siker. Az ilyenek után jó szokott lenni a nagyválogatott is, lásd Olimpiai válogatott 96. Utána a Nagyok is játszottak a Jugók ellen(sajnos), de az utóbbi 15 év, vagy lassan 20 év legnagyobb sikere az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Bízzunk a legjobbakban. Egyébként a többi utánpótláés csapat is remek. Talán lesz valami... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 13. Mit szólsz a tegnapi meccshez lokatelli? Ezekkel a Horvát majmokkal akarunk EB-t rendezni? Huligánok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 14. Az eRTéeLnek köszönhetően sajnos nem láttam a meccset. Már előre látom a VB-t, ha nem ARG-BRA vagy Ger-Eng szintű meccs lesz, akkor nagyobb prioritást élvez a Barátok közt, vagy megint lepasszolják valami olyan adóra amit nem tudok nézni. Az ismerettségi körömben senkinek nem volt Hálózat TV-je, pedig sok embert felhívtam. Maradt a rádió. Nekem az jött le, hogy a kommentátor többször használta az elképzelés nélküli kifejezést. Matthaus alatt én is láttam már úgy játszani, most is ilyesmi lehetett. Az elszomorít, hogy egy olyan meccset ne tudjunk megnyerni, ami az ellenfelünknek tét nélküli, pláne, úgy, hogy közben kiderül, hogy a bolgárok betlije miatt, ha egy pici góllal nyerünk miénk a 3-dik hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 14. Ez igaz. Azóta meg beindult a hatalmi harc. Kisteleki elkezdte keverni a sz*rt, de rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 14. Az a Kisteleki nekem régóta nem szimpatikus. Szerintem az egész Ligának nincs létjogosultsága. Miért nem tudja tudja az egészet az MLSZ intézni. Mióta ez a Liga kezdett megjelenni azóta egyre zavarosabbak a dolgok. Egymásra hárítják a felelősséget a Liga és az mlsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 14. Ez az egész egy VICC. Le kell bontani a székházakat, és a helyüket bevetni sóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Gyönyörű kört ment ma F.A. az időmérőn. Remélem, a McLarenek nem azért maradtak le egy kicsit, mert jól meg vannak tankolva. Majd holnap reggel kiderül, de azért reménykedem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Nem láttam az edzést. Mi lett a sorrend? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Alonso, Fisichella, Raikkönen, Button, Montoya, M.Schumacher, R.Schumacher, Barrichello, Coulthard, Webber, de talán RS-t és Coulthard-t felcseréltem, a további sorrendre meg végképp nem emlékszem. Montoya már több, mint egy másodpercre volt lemaradva. Nagy időkülönbségek vannak közöttük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Köszi! Ahogy látom MS tök jól szerepelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 15. Szívesen! Még annál is jobban szerepelt volna, ha nem ront el egy kanyart. Nem sokkal maradt le Montoya mögött. Ennek a kis "sikernek" örültek is a boxban. Még Barrichellonak is, hogy 8. lett. Neki ez lesz a búcsúja a Ferraritól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Miss Karrde örülhetsz, a kedvenced nyert "Csájnában". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Hát ilyen gyenge Forma-1-es futamot is rég lehetett látni. A Safty Car majdnem többet szerepelt mint egy-néhány versenyző... de legalább Schumi összetettben rávert Montoyára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Én nem is láttam, csak olvastam a végeredményt. Schumacher lett az összetett harmadik? Ennek örülök, lesz még futam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Én nem is láttam, csak olvastam a végeredményt. Schumacher lett az összetett harmadik? Ennek örülök, lesz még futam? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Schumi, úgy lett összetett harmadik, hogy Montoya és ő is kiesett igy beválthatta az eddigi két pontos előnyét ... egyébként már nem lesz több futam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 16. Minden jó ha vége jó. Schmui dobogós lett, ennek lehet örülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.