Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Amíg Szima nem lép le, nagy változást sajnos ne reméljen senki. De egy lépésnek nem rossz. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Amíg Szima nem lép le, nagy változást sajnos ne reméljen senki. De egy lépésnek nem rossz. Valahol el kell kezdeni Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Visszavonult Király Gábor a válogatottságtól. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Visszavonult Király Gábor a válogatottságtól. Kár szerintem a VB még belefért volna neki Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. (szerkesztve) Visszavonult Király Gábor a válogatottságtól. Kár szerintem a VB még belefért volna neki Kár. Szerintem is. Na, srácok, ma végre 3 hónap után nyertem a tippmixen. Fuuu, de még mennyit. Kifosztottam a zrt-t. :lol2: Szerkesztve: 2016. Augusztus 3. - Rajmesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Kár szerintem a VB még belefért volna neki Szerintem nem, és ezt ő mondja. Ő érzi, és ha nem tud magas színvonalon teljesíteni akkor inkább mondja le. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Szerintem nem, és ezt ő mondja. Ő érzi, és ha nem tud magas színvonalon teljesíteni akkor inkább mondja le. Nyilván Ő érzi, de az EB alapján nem gondoltam volna, hogy szögre kéne akasztania a kesztyűt. Én a helyében a VB-t azért csak megvártam volna. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Ma 14:00-tól játssza első mérkőzését az Olimpián férfi vízilabda-válogatottunk. Az ellenfél Szerbia lesz. Nem tudom, pontosan melyik csatornán lesz, én nem tudok rajtuk eligazodni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. No meg is van az első arany. És honnan hozta vissza... nagyon szép volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Szép volt Emese! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Ott a második!!! HÁT MIT ÚSZOTT KATINKA, TE JÓ IGAZ ÚRISTEN! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Eddig egy kicsit pesszimistán álltam az egészhez, de eddig nem rossz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Katinka elképesztő! Köszönjük, lányok. Remélem hétfőn (Karakas) Hédi is leteszi a névjegyét!!! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Nagyon odatették magukat a csajok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. (szerkesztve) Dzsudzsák Balázs az al-Wahdához igazolt. Szerkesztve: 2016. Augusztus 7. - Ody Mandrell Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Dzsudzsák Balázs az al-Wahdához igazolt. A jó EB meghozta az áttörést, ahogyan pl. Lovrencsics vagy Kleinheisler esetében is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. ? Lovrencsics szerintem jó helyre igazolt, Kleinheisler meg eleve jó csapatnál volt. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Lovrencsics szerintem jó helyre igazolt, Kleinheisler meg eleve jó csapatnál volt. Lovrencsics nem lépett előre a Fradival, ráadásul most egy jó ideig az NB1 jelenti számára a legnagyobb erőpróbát. Lacit meg kölcsön akarja adni a Werder, mert az edző (a korábbi hangzatos nyilatkozatok ellenére) nem számít rá, egyelőre legalábbis biztos nem. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7. Pb, te mindig csak akkor jössz ebbe a topikba, amikor károgni kell. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Pb, te mindig csak akkor jössz ebbe a topikba, amikor károgni kell. Károgni? Csak reagáltam egyet az amúgy se túl pozitív hangvételű dzsudzsákos hozzászóláshoz. Elnézést érte... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Pb-nek igaza van, Lovre aszalódhat az NB1-ben, Kleinheislert meg már kölcsön akarják adni... amúgy Dzsudzsák maga is megjegyezte, hogy jó EB ide vagy oda, nincs nagyon érdeklődés a magyar focisták iránt. Érthetetlen, mert Fiola, Kádár, Nagy, Kleinheisler és Gera is bizonyította a tornán, hogy nemzetközi szinten felveszik a versenyt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8. (szerkesztve) Lovrencsics nem lépett előre a Fradival, ráadásul most egy jó ideig az NB1 jelenti számára a legnagyobb erőpróbát. Lacit meg kölcsön akarja adni a Werder, mert az edző (a korábbi hangzatos nyilatkozatok ellenére) nem számít rá, egyelőre legalábbis biztos nem. Kleinheisler sérült. Az EB alatt el volt alélva az edző, hogy eszük ágában sincs eladni mert fontos szerep hárulhat rá a csapatban. A lokinak meg portugál edzője lett? Szerkesztve: 2016. Augusztus 8. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Imre Géza az aranyért küzd!!! Ellenfeléről csak annyit tudni, hogy fizikálisan nincs a toppon, hiszen csak úgy kapkodja a levegőt. I've been waiting for you Imre Géza, we meet again at last. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. (szerkesztve) Hát akkor hajrá Gézu! Szerkesztve: 2016. Augusztus 9. - Rog Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Birodalmi indulóra vonulnak be?! Vadernek áll eddig a zászló... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Imre - Vader: 4-3 "Impressive. Most Impressive." Imre - Vader: 7-5 "Érzem benned a VÍVódást." Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Egyébként még röplabda és strandröplabda videóbírózásoknál is le szokták nyomni a Birodalmi indulót Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Imre - Vader: 9 - 9 "Join me, and together we can rule the galaxy!" Imre - Vader: 11 - 9 "Obi-wan taught you well." Imre - Vader: 13 - 9 "If you will not turn to the dark side, maybe your sister will. Imre - Vader: 14 -13 "I am altering the deal pray i don't alter it any further." Imre - Vader: 14 -15 "Feel the dark side." Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hát ezt nem hiszem el... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Én se, sajnos... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.