Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Miss Karrde örülhetsz, a kedvenced nyert "Csájnában". :D

Örülök is neki :D

Annak viszont már nem annyira, hogy nem láthattunk igazi versenyt, még ha események voltak is. Mondjuk esemény alatt nem azt várnám, hogy a SC bent van kétszer is, mindenki kizuhan a boxba tankolni. Már soha nem tudjuk meg, vajon mi volt az eredeti box taktika. Na mindegy, nem volt annyira unalmas a versenyt, és manapság már annak is örülni kell.

A közvetítés sem volt az igazi.

Montoyát meg nagyon-nagyon sajnálom. Na majd jövőre.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én azon kaptam röhögőgörcsöt, hogy Schumi a rajtrácsra menet karambolozott és a tartalékautóval kellett mennie neki is és annak is akivel karambolozott(talán Massa?).

Hozzászólás ideje:

Albers-szel karambolozott, és csak lestem, mint gyerek a moziban. Hogy egy 7*-es világbajnok ilyet csináljon! Figyelmeztetésben részesült ezért a manőverért. Na de az sem volt semmi, hogy a SC alatt kiesett! Nem emlékszem ilyen esetre sem. A "remek" közvetítésnek hála, nem láttuk az egész esetet. Állítólag a gumijai voltak már tönkremenve, és nem bírták a "kiképzést".

Montoya simán beelőzte volna MS-t, ha az év első felében nincs az a fura "tenisz" balesete, ami miatt több futamot kihagyott. Kár volt. Annyira azért nem kellene "teniszezni" :):o

Meg az USA nagydíj is sokat lendített MS helyezésén.

Hozzászólás ideje:
Albers-szel karambolozott, és csak lestem, mint gyerek a moziban. Hogy egy 7*-es világbajnok ilyet csináljon! Figyelmeztetésben részesült ezért a manőverért. Na de az sem volt semmi, hogy a SC alatt kiesett! Nem emlékszem ilyen esetre sem.

Lehet, hogy nem volt kedve versenyezni, inkább ment inni. :) Egyébként MS Monacoban is a Safety Car mögött karambolozot. De asszem az tavaly volt.

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy nem volt kedve versenyezni, inkább ment inni. :) Egyébként MS Monacoban is a Safety Car mögött karambolozot. De asszem az tavaly volt.

:D

Idénre emlékszem erre az esetre. Állítólag a kocsi fékjei hűltek ki, és gondja volt a fékezéssel. Talán Montoya volt a szenvedő fél.

Na látszik, hogy már nem emlékszem kristálytisztán :o

Hozzászólás ideje:
Én azon kaptam röhögőgörcsöt, hogy Schumi a rajtrácsra menet karambolozott és a tartalékautóval kellett mennie neki is és annak is akivel karambolozott(talán Massa?).

Hát ez a karambolozás nagyjából ugy nézett ki, hogy hátulról irgalmatlanul belé jöttek... én mindenesetre nem kaptam tőle röhögő-görcsöt.

Hozzászólás ideje:
Hát ez a karambolozás nagyjából ugy nézett ki, hogy hátulról irgalmatlanul belé jöttek... én mindenesetre nem kaptam tőle röhögő-görcsöt.

MS volt a hibás, az eset után figyelmeztetésben részesült miatta. Lelassított, és behúzott középre, miközben mögötte jött gyorsabb tempóval Albers, aki már nem tudta kikerülni. MS nem nézte, mi van mögötte, vagy éppen a holtterébe került Albers és nem látta, hogy jön. MS figyelmetlen volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akinek esetleg nem lenne holnap kora délután semmi dolga, és tudja fogni a Sport2-t az tekintsen bele a 12:45-kor kezdődő Budafok-Szolnok NBII-es Meccsbe.

Csak azért mondom ezt, mert én a helyszínen követem a meccset.

Nem is tudom mikor voltam utoljára olyan meccsen amit adott a TV.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Majd úgyis ismétli a Sport1. :lol:

Signorit én mindig nagyon szerettem. Nagyon jó kis játékos. Az egy pozitív jel, ha hozzánk akar jönni levezetni, eddig Ausztria volt a levezetési célállomás, vagy nagy pénzért az USA-ba mentek.

Hozzászólás ideje:
Majd úgyis ismétli a Sport1. :lol:

Signorit én mindig nagyon szerettem. Nagyon jó kis játékos. Az egy pozitív jel, ha hozzánk akar jönni levezetni, eddig Ausztria volt a levezetési célállomás, vagy nagy pénzért az USA-ba mentek.

Valamiért a Sport1 soha nem ismétel NB II-es meccseket. :lol: Signorinak sok sikert, még 36 évesen is riogatni fogja a kapusokat.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mi az hogy riogatni, gól király lesz :lol:

Néhány éve volt egy fogadása egy újságíróval, hogy megrúgja a 200-dik gólját a Serie A-ban. sajna ez nem jött be neki.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát nem volt valami nagy meccs ez a Budafok :lol:

Most itt játszik a Szűcs Misi (két utcával arrébb lakik mint én) és a Hornyák Vendel. 1-1 lett.

25méteres lövéssel szerzett vezetést a Szolnok, Kapus kint állt, simán bement felette. Aztán egy szöglet után egyenlített a Bfok egy magas védő befejelte. Bfokon Gelei Károly az edző, kapus volt.

A legérdekesebb az volt, hogy a közvetítő kocsi mellett álltunk és végig néztük, hogy vágják a műsort, készítik az anyagot összefoglalót. A statisztikát Powerpointtal csinálják.

Gyulai nagyon unta a meccset, be is ült a buszba ott jó meleg volt.

Hozzászólás ideje:

F1 változások egy része jövőre:

Lesz kerékcsere.

Slick gumit hozzák vissza.

Dupla hátsószárny (?)

Időmérő 3 "részes" lesz: mindenki körözik a pályán, 15 perc után kiesik a leglassabb 5, újabb 15 perc után a következő 5, 20 percig körözhet a megmaradt 10 versenyző. A legjobb elért idő alapján rangsorolnak.

Valószínűleg az utolsó 20 percben már komolyabb időket fognak menni, mert nem kell kerülgetni a jóval lassabb versenyzőket, pl. Jordan vezetői.

Érdekesen hangzik, majd meglátjuk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Végre valami normális szabályok.

Autóverseny kerékcsere nélkül, olyan, mint egy focimeccs labda nélkül.

Slick gumis időszakot bírtam, remélem beválik most is.

Időmérő edzés érdekesen hangzik, mondjuk a tavalyi rendszert még most sem értem, de már nem is kell. :?

Az volt az igazságos időmérő, hogy egy óra alatt 12 kört mehetsz a pályán. Oszd be ahogy tudod. Micsoda Hakkinen-Schumacher meccsek voltak, de korábban Hill sem volt kispályás.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegnap este a Juventus megdöntötte az eddig is általa tartott olasz bajnoki rajt rekordot.

Eddig az első 8 fordulóban 8 győzelemmel ő tartotta a rekordot 1930 és 1985-ből.

Most 9 forduló 9 győzelem és szombatom Milan-Juventus.

Hozzászólás ideje:

A 12 körös időmérő szerintem is sokkal jobb volt. Minden utána kitalált marhaságnál jobb. Ez az új sem tűnik rossznak így elsőre. Fog egy kevés hasonlóságot mutatni a versennyel is. Több autó egyszerre a pályán. Még azzal sem játszhatnak, hogy mikor menjenek ki, mert mindenkinek ki kell mennie, és nyomni a gázt. Érdekes lesz, de mindenképpen jobb, mint az idei.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Azt előírják, hogy tilos a motorcsere(mint idén, két hétvégét ki kell bírnia), illetve a tankolási mahinációról mi hír?

Megint nem lehet ürestankkal menni időmérőn(ennek az új szabály miatt, nincs értelme), és utána telivel a versenyre.

Hozzászólás ideje:

Motorcseréről, tankolásról nem tudok, majd ha lesz új hír, akkor megírom itt.

Mindössze annyit tudok motorügyben, hogy az eddigi V10-es helyett ezentúl V8-as motorokkal mennek. Ami persze majd csökkenti a lóerőt, azt mondták, kb. 700 körül lesz kezdetben.

Hozzászólás ideje:
Tegnap este a Juventus megdöntötte az eddig is általa tartott olasz bajnoki rajt rekordot.

Eddig az első 8 fordulóban 8 győzelemmel ő tartotta a rekordot 1930 és 1985-ből.

Most 9 forduló 9 győzelem és szombatom Milan-Juventus.

Nagy gratula a Juvénak. Hétvégén meglesz a 10/10. :?

Hozzászólás ideje:

Jövő évi F1 versenynaptár:

03.12. Bahrein

03.19.Sepang

04.02.Melbourne

04.23.San Marino

05.07.Nürburgring

05.14.Barcelona

05.28.Monaco

06.11.Silverstone

06.25.Montreal

07.02.Indianapolis

07.16.Magny-Cours

07.30.Hochenheim

08.06.Hungaroring

08.27.Isztambul

09.10.Monza

09.17.Spa

10.01.Suzuka

10.08.Shanghai

10.22.Interlagos

A kavarodás oka, hogy a nemzetközi egyéb sport eseményekkel ne nagyon ütközzenek. Így pl. a foci vb-vel csak két futam fog ütközni. Hogy melyik, fogalmam sincs, mert nem tudom, hogy mikor lesz a vb. Bevallom őszintén, nem is nagyon izgat a téma, mert nem követem a focit. De csak halkan jegyzem meg, mert Ti meg nagyon szeretitek :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Június 9 -július 9 között lesz.

Így 3 verseny ütközik.

De lehet, hogy azért 2, mert a júliusi F1 futam délután lesz akkor már nem szoktak olyan korán meccset játszani.

Hozzászólás ideje:

Két futam fog ütközni csak. Azért került előbbre a Brit nagydíj, hogy ne legyen sok ütközés. A Brit nagydíj a nézettebbek közé tartozik, valószínű, hogy az elől nem akarják elveszíteni a közönséget. Hol lesz egyébként a vb? Úgy tűnik, hogy a két esti tengerentúli futam fog ütközni a meccsekkel.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.