Hozzászólás ideje: 2016. Július 25.9 éve Amíg Szima nem lép le, nagy változást sajnos ne reméljen senki. De egy lépésnek nem rossz.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 25.9 éve Amíg Szima nem lép le, nagy változást sajnos ne reméljen senki. De egy lépésnek nem rossz. Valahol el kell kezdeni
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2.9 éve Visszavonult Király Gábor a válogatottságtól. Kár szerintem a VB még belefért volna neki
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3.9 éve Visszavonult Király Gábor a válogatottságtól. Kár szerintem a VB még belefért volna neki Kár. Szerintem is. Na, srácok, ma végre 3 hónap után nyertem a tippmixen. Fuuu, de még mennyit. Kifosztottam a zrt-t. :lol2: Szerkesztve: 2016. Augusztus 3.9 éve - Rajmesz
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4.9 éve Kár szerintem a VB még belefért volna neki Szerintem nem, és ezt ő mondja. Ő érzi, és ha nem tud magas színvonalon teljesíteni akkor inkább mondja le.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4.9 éve Szerintem nem, és ezt ő mondja. Ő érzi, és ha nem tud magas színvonalon teljesíteni akkor inkább mondja le. Nyilván Ő érzi, de az EB alapján nem gondoltam volna, hogy szögre kéne akasztania a kesztyűt. Én a helyében a VB-t azért csak megvártam volna.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6.9 éve Ma 14:00-tól játssza első mérkőzését az Olimpián férfi vízilabda-válogatottunk. Az ellenfél Szerbia lesz. Nem tudom, pontosan melyik csatornán lesz, én nem tudok rajtuk eligazodni.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6.9 éve No meg is van az első arany. És honnan hozta vissza... nagyon szép volt.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7.9 éve Ott a második!!! HÁT MIT ÚSZOTT KATINKA, TE JÓ IGAZ ÚRISTEN!
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7.9 éve Eddig egy kicsit pesszimistán álltam az egészhez, de eddig nem rossz
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7.9 éve Katinka elképesztő! Köszönjük, lányok. Remélem hétfőn (Karakas) Hédi is leteszi a névjegyét!!!
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7.9 éve Dzsudzsák Balázs az al-Wahdához igazolt. Szerkesztve: 2016. Augusztus 7.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7.9 éve Dzsudzsák Balázs az al-Wahdához igazolt. A jó EB meghozta az áttörést, ahogyan pl. Lovrencsics vagy Kleinheisler esetében is.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7.9 éve ? Lovrencsics szerintem jó helyre igazolt, Kleinheisler meg eleve jó csapatnál volt.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7.9 éve Lovrencsics szerintem jó helyre igazolt, Kleinheisler meg eleve jó csapatnál volt. Lovrencsics nem lépett előre a Fradival, ráadásul most egy jó ideig az NB1 jelenti számára a legnagyobb erőpróbát. Lacit meg kölcsön akarja adni a Werder, mert az edző (a korábbi hangzatos nyilatkozatok ellenére) nem számít rá, egyelőre legalábbis biztos nem.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 7.9 éve Pb, te mindig csak akkor jössz ebbe a topikba, amikor károgni kell.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8.9 éve Pb, te mindig csak akkor jössz ebbe a topikba, amikor károgni kell. Károgni? Csak reagáltam egyet az amúgy se túl pozitív hangvételű dzsudzsákos hozzászóláshoz. Elnézést érte...
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8.9 éve Pb-nek igaza van, Lovre aszalódhat az NB1-ben, Kleinheislert meg már kölcsön akarják adni... amúgy Dzsudzsák maga is megjegyezte, hogy jó EB ide vagy oda, nincs nagyon érdeklődés a magyar focisták iránt. Érthetetlen, mert Fiola, Kádár, Nagy, Kleinheisler és Gera is bizonyította a tornán, hogy nemzetközi szinten felveszik a versenyt.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 8.9 éve Lovrencsics nem lépett előre a Fradival, ráadásul most egy jó ideig az NB1 jelenti számára a legnagyobb erőpróbát. Lacit meg kölcsön akarja adni a Werder, mert az edző (a korábbi hangzatos nyilatkozatok ellenére) nem számít rá, egyelőre legalábbis biztos nem. Kleinheisler sérült. Az EB alatt el volt alélva az edző, hogy eszük ágában sincs eladni mert fontos szerep hárulhat rá a csapatban. A lokinak meg portugál edzője lett? Szerkesztve: 2016. Augusztus 8.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9.9 éve Imre Géza az aranyért küzd!!! Ellenfeléről csak annyit tudni, hogy fizikálisan nincs a toppon, hiszen csak úgy kapkodja a levegőt. I've been waiting for you Imre Géza, we meet again at last.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9.9 éve Hát akkor hajrá Gézu! Szerkesztve: 2016. Augusztus 9.9 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9.9 éve Birodalmi indulóra vonulnak be?! Vadernek áll eddig a zászló...
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9.9 éve Imre - Vader: 4-3 "Impressive. Most Impressive." Imre - Vader: 7-5 "Érzem benned a VÍVódást."
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9.9 éve Egyébként még röplabda és strandröplabda videóbírózásoknál is le szokták nyomni a Birodalmi indulót
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9.9 éve Imre - Vader: 9 - 9 "Join me, and together we can rule the galaxy!" Imre - Vader: 11 - 9 "Obi-wan taught you well." Imre - Vader: 13 - 9 "If you will not turn to the dark side, maybe your sister will. Imre - Vader: 14 -13 "I am altering the deal pray i don't alter it any further." Imre - Vader: 14 -15 "Feel the dark side."
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.