Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, JakeSully írta:

Ezeket a francikákat már csak a mexikóiak lesznek képesek megállítani az elődöntőben. 

Egy okosabb csapat és normális védelem ellen nem tudnak semmit se csinálni.

Az egész focijuk arra épül hogy "rúgd és fuss" :P nem kell őket kontrázni hagyni

Hozzászólás ideje:

Amikor 2-1 volt argentínának, akkor mondtam ez igen, izgalmas egy meccs ez. Aztán egyéb teendők miatt kénytelen voltam 20 percig távol lennem. Majd 4-2 az állás a franciáknak! :o

Hozzászólás ideje:

Hát, szomorú vagyok. De nem mondhatom azt, hogy végül nem hozta ki magából az argentin csapat a maximumot. De ilyen védelemmel és edzővel felesleges egy vb-nek nekimenni.

Ugyanakkor ma botrányosan rosszul fújt a spori is. Nem is büntető volt itt a legnagyobb probléma, hanem ahogy a lapokat osztogatta. Nem elég, hogy a francia támadók baromi gyorsak, és alapból veszélyesek amikor lendületből viszik a labdát a védelemre, de amikor sárga lapos védőkre viszik, még könnyebb dolgok is van, mert ők meg kevésbé mernek odalépni jobban. Míg az argentinoknak jóformán mindenre sárgát adott, addig a franciák kb azt csináltak amit akarnak. Pedig megnéztem volna, hogyha egy kisárgázott francia védelemre vezetheti Messi vagy Di Maria a labdát, akkor mi történt volna...

Ezzel együtt el kell ismerni, a jobbik csapat jutott tovább, de ez a francia válogatott messze nincs olyan jó, mint egy horvát pl.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Löw maradt a szöv.kap.

Nálunk csak Löw kinevezése óta volt annyi szövetségi kapitány, mint a németeknél 1926 óta:

Várhidi Péter 2006-2008
Erwin Koeman 2008-2010
Egervári Sándor 2010-2013
Csábi József 2013
Pintér Attila 2013-2014
Dárdai Pál 2014-2015
Bernd Storck 2015-2017
Szélesi Zoltán 2017
Georges Leekens 2017-2018
Marco Rossi 2018

Nem hiszem, hogy ők járnának rossz úton. Ott nem cserélgetik csak úgy a kapitányokat. Jó döntés.

Hozzászólás ideje:
38 perccel korábban, Yoda József írta:

Jéé, francia sárga :o

Egyébként úgy nehéz is védekezni hogy az argentínoknál jóformán mindenkit kisárgázott, a másik oldalon meg senkit ugyanolyan szabálytalanságokért :lol:

De úgy is nehéz, hogy az argentin védők gyök kettővel haladnak. Nem a bírón ment ez el, hanem azon, hogy az argentinok öngyilkos módon mentek előre, meg se próbálták elrejteni a csapatuk gyengeségeit = a védekezés, még a vezetés esetén sem. Megérdemelten estek ki. De ilyen védekezéssel a franciák sem nyerhetnek VB-t.

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Bence1997 írta:

Amikor 2-1 volt argentínának, akkor mondtam ez igen, izgalmas egy meccs ez. Aztán egyéb teendők miatt kénytelen voltam 20 percig távol lennem. Majd 4-2 az állás a franciáknak! :o

Ezért nem szabad meccs közben WC-re menni. :P 

6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

NE röhögtess már. Olyan mintha a Trabantot hasonlítanád össze a Mercédesszel. 

A Trabantban cserélgetik a motort minden hónapban nem a Mercedesben, úgyhogy nem értem a gondod.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Donát írta:

Nálunk csak Löw kinevezése óta volt annyi szövetségi kapitány, mint a németeknél 1926 óta:

Várhidi Péter 2006-2008
Erwin Koeman 2008-2010
Egervári Sándor 2010-2013
Csábi József 2013
Pintér Attila 2013-2014
Dárdai Pál 2014-2015
Bernd Storck 2015-2017
Szélesi Zoltán 2017
Georges Leekens 2017-2018
Marco Rossi 2018

Nem hiszem, hogy ők járnának rossz úton. Ott nem cserélgetik csak úgy a kapitányokat. Jó döntés.

Csábi és Szélesi csak megbízott kapitány volt.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A magyart a német állapotokkal ne hasonlítgassuk már össze könyörgöm. Löw bukni fog. Nem adok neki fél évet. 

Ody Magyarországról megmondja. Haha. :lol:

A németek pontosan tudják, hogy nem feltétlenül a szöv. kap. leváltása a jó megoldás. Ezt mutatja, hogy 1926 óta hány kapitányuk volt. Ha van egy kapitány, aki előtte 2006 óta folyamatosan a legjobb 4-be kormányozta a csapatot, nem a kirúgásban kell rögtön gondolkodni. Ez h*lye magyar szokás (is). Fejlettebb országokban ezt nem így tolják.

Hozzászólás ideje:

Mi volt az a kapustól? :lol: (mármint a fejelésre gondolok, és nem a szögletnél)

3 órával ezelőtt, Donát írta:

Ezért nem szabad meccs közben WC-re menni. :P 

:P

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Bence megint kaszált... és Tomcsi, M Laci is betalált:

Állás:

1. Bence - 44

2. Ody - 41 pont

3. Donát - 38 pont

4. RacerX - 37 pont

4. Nute - 37 pont

6. Tomcsi - 36 pont

7. Frenkie - 35 pont

8. Miss - 33 pont

9. Nabo - 32 pont

9. M. Laci - 32 pont

11. Yoda - 30 pont

12. Wilde - 29 pont

13. Dei - 27 pont

14. Jake - 26 pont

15. Kenobi Tábornok - 23 pont

16. Fulcrum - 4 pont

16. Csoli - 4 pont 

Hozzászólás ideje:

Azért remélem nem súlyos Cavani sérülése. Ha ő nincs, borítékolható a franciák továbbjutása szerintem.

Bár a betömörülő védelem ellen kérdés mit tudnak kezdeni a francia futóbolondok

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.