Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Érdekességek frissítve. Meglepett, hogy Sidious -nak volt rejtekhelye Naboo-n. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Érdekességek frissítve. Meglepett, hogy Sidious -nak volt rejtekhelye Naboo-n. 1000 év alatt a Sith Nagyúrak annyi rejtekhelyet építettek szerintem szerte a galaxisban mint a franc. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. (szerkesztve) 1000 év alatt a Sith Nagyúrak annyi rejtekhelyet építettek szerintem szerte a galaxisban mint a franc. Főleg, ha az a hely az illető szülőbolygóján van. Gondolom Palpatine is intézte valahol Sith "kötelezettségeit", amíg szenátor volt és Naboo-n tartózkodott. Valószínűleg nem a palotában tette mindezt. Szerk.: az Ep.guide kiegészítéseket pedig köszi! Szerkesztve: 2012. Május 28. - Darth Sky Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Főleg, ha az a hely az illető szülőbolygóján van. Gondolom Palpatine is intézte valahol Sith "kötelezettségeit", amíg szenátor volt és Naboo-n tartózkodott. Valószínűleg nem a palotában tette mindezt. Szerk.: az Ep.guide kiegészítéseket pedig köszi! Ez meg a másik Szívesen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. 1000 év alatt a Sith Nagyúrak annyi rejtekhelyet építettek szerintem szerte a galaxisban mint a franc. Ez ok, de itt konkrétan meg van említve, hogy Sidious rejtekhelye volt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Hozzászólás ideje: 2012. Május 29. Ez ok, de itt konkrétan meg van említve, hogy Sidious rejtekhelye volt. "Egy régóta létező sith rejtekhely a Naboon, melyet az utóbbi időben Sidious használt, főleg akkor, amikor Naboo állt a tervei középpontjában." Az övé is, lehetett, de azelőtt elképzelhető, hogy más is használta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Akkor félre értettem. Mindenesetre érdekes, hogy miért kellett a sitheknek rejtekhely a Naboo -n. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Akkor félre értettem. Mindenesetre érdekes, hogy miért kellett a sitheknek rejtekhely a Naboo -n. Ezt a kérdést akármelyik bolygó esetén feltehetnénk. Valahol meg el kell helyezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 30. Én csak egy erről az egy ilyen rejtekhelyről tudok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 4. Hozzászólás ideje: 2015. Február 4. Most értem ide újra, és ez a rész sajnos megtekintésről megtekintésre egyre rosszabb. Pedig amikor először láttam, sem tetszett. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 4. Hozzászólás ideje: 2015. Február 4. A sorozat egyik leggyengébb epizódja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 4. Nekem az tűnt fel, hogy mennyien eltűntek a Rebels kezdetére.... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Valahogy így érzek a rész kapcsán: Most néztem meg.... hát nem lett valami jó. Jó lenne ha a karakterek képességeit nem ahhoz igazitanák, hogy éppen mi a sztori, hanem olyan sztorit irnának, amibe a karakterek gond nélkül belepasszolnak. Pointless-nek éreztem az egészet, bár a meglepően szép animáció és a képek néhányszor feledtetni tudták az eseményeket. Én örülök, hogy nem húzták két részesre. Ennyi ebből azért elég volt. Jöhet a következő. Mintha csak a készítők be akarták volna mutatni, hogy amit meg tudtak oldani jól az 1-3 részben, azt meg lehetett volna oldani ilyen hanyagul is, egy részben. Persze megvannak azért a maga pillanataik, pl. amikor Grievous és Jar-Jar "tárgyalnak". És persze szegény Tarpals... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Szerintem a rész hangulata illeszkedett a Naboo -hoz. Tarpals -ért valóban kár. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Mostanra eljutottam oda, hogy ez a TCW leggázabb része. Lehet, hogy a következő végignézéskor már ki is hagyom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Ecsém, hányszor írod még le? Kíváncsian várom jövőre milyen lehúzó jelzőt találsz rá. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Annyiszor, ahányszor megnézem, bátyám. De ha kihagyom, akkor természetesen már többet egyszer sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Legalább Te ne fikázz már többszörözve ha nem muszáj, mert hát nem az. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Jól van, megígérem, hogy legközelebb valami pozitívat fogok írni róla. Biztos van valahol jól elrejtve egy jó dolog. Amúgy azt kikérem magam, hogy fikázom. Véleményemet jól megalapozottan leírtam anno, ahhoz tartom magamat a mai napig. Azért ne nevezz már minden negatív véleményt fikának. A negatív vélemény és a fikázás nem ugyanaz, és nem minden fika, ami negatív megnyilvánulás a Star Warsszal kapcsolatban. A véleményemet annak nevezni bizony sértő rám nézve. Sosem fikázok, de ha valami nem tetszik vagy szerintem nem jó, azt mindahányszor megmondom, ezt azt hiszem, elégszer tisztáztam már. Mint ahogy azt is ismételgetem, ha tetszik valami, amire azt hiszem, az elmúlt tíz évben, de még az elmúlt pár napban is többszörösen tanúbizonyságot tettem. Szóval ismételten, kikérem magamnak, hogy a véleményemet leminősíted fikának! Fikázni az fikázik, aki amellett, hogy rohadtul nem ismeri a művet, amiről véleményt mond - ennél fogva azt nem tudja alátámasztani -, csak rosszat tud róla mondani. Tán ilyen vagyok, Ody? Ja, és tény, nem kötelező, de tudtommal hallgatnom sem az. Érvekkel ki lehet fejteni, mit látok rosszul, miben tévedek, meg lehet engem is győzni ám, még ha az nem is egyszerű - amire jé, pont ebben a topicban van is egy példa. És jééé, éppen te győztél meg. Azt meg már csak csendben jegyzem meg, hogy a topikban többször is védtem ezt az epizódot (is). Na, ennyit arról, hogy fikázok, de köszi, hogy a fikázókkal egy lapon emlegetsz, sokat jelent nekem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Belefáradtam, a győzködésbe. Amúgy is leírtad már, hogy leggyengébb, még februárban. Ez az újabb beírás semmi új infóval nem gazdagodott. Arra mit írjak, hogy szerinted ez a sorozat legrosszabb része? Erre nem lehet semmit írni. Max. hogy nem. De felőlem lehet az is, csak fél évente minek ismételgetni? Érted? Ha még lenne benne valami új dolog....de nincs. Vagyis de. Azóta még lejjebb süllyedt. A fika meg az érzékenységi szintem megnyilvánulása. Mostanában sokba belefutottam, és még itt is azt kell olvasnom, hogy gyenge. Ok az, le lehet írni de ne ismételgessük úgy, hogy semmi értelme az új kijelentésnek azon kívül, hogy húzzuk le még jobban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Arra mit írjak, hogy szerinted ez a sorozat legrosszabb része? Erre nem lehet semmit írni. Ennek ellenére sikerült rá írnod valamit. Miért nem legyintettél, hogy "oké, Dzséjt megint hülye", aztán léptél tovább írás nélkül? De erről ennyit, ígérem, fél éven belül nem ismétlem meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Há' mer Te nem az a tag vagy akire legyintgetni szoktam. Az az index meg a hasonszőrű barmok serege. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Most tartok itt az újranézésnél, erről a részről szinte semmi nem maradt meg 7 év távlatából, talán csak Rish Loo alakja, bár a nevére már nem emlékeztem, mint ahogy az sem volt meg, hogy itt már egyszer elfogták Grievoust. A legérdekesebb talán az volt, ami 4:06-nál látható, hogy a gunganek a víz alatt is meglovagolják a kaadukat, azt korábban nem tudtam, hogy a víz alatt is képesek így funkcionálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Jó, hogy szólsz! Időszerű Dzséjt újabb lehúzása! 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Igaz, már több mint három éve nem rúgtam bele, ideje lenne már. De előtte még meg kéne néznem. Na majd meglátom, mit tehetek az ügy érdekében. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Hozzászólás ideje: 2019. Március 2. Nekem se ez a kedvenc részem, de most viszonylag egyben látva a sorozatot azért azt ki merem jelenteni, hogy vannak ennél bőven rosszabb epizódok is... 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.