MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Tényleg, pedig délután láttam az újságban, és nem írtam meg itt Szóval elvileg m2 2:05-kor lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Szívesen megnézném, mert a múltkor elfelejtettem, de ha ekkor még ébren vagyok, már kár lenne lefeküdnöm... és azért matek és linux vizsga előtt nem ártana kicsit aludni Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Az imdb már nem Lucas-t írja a Red Tails rendezőjének. Egyáltalán nincs a film mellett rendező írva. Lucas (és McCallum) csak producerként van jelölve, de semmi más nincs a produceren kívül. Az a film is egy helyben topog. Felmerült a kérdés, hogy Lucas mikor kapott életműdíjjat, 1992-ben és nincs feltűntetve mellette, hogy nem vette volna át, pedig az imdb oda szokta írni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Georgenak nem kell szűkölködnie! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Tejbepapira sztem még futja neki. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Én nem sajnálom tőle.Ami örömet adott az embereknek a Star Wars kapcsán, azt nem lehet pénzzel kifejezni. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Azért elfogadnám a vagyonát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Hozzászólás ideje: 2007. Március 15. Azért elfogadnám a vagyonát. Ki nem? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Ő kivételes: attól lett gazdag, hogy tényleg tett is le az asztalra valamit. Nem is akármit. Bill Gatestől viszont az utolsó fillérjét is sajnálnám, ha belegondolok.... Na jó, azért kifosztani nem fogom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Bill Gatestől viszont az utolsó fillérjét is sajnálnám, ha belegondolok.... Na jó, azért kifosztani nem fogom. Ő is tett le valamit az asztalra, mert azért ha megfeszülsz, akkor sem raksz össze egy MS-DOS-t vagy MS Windowst, akármennyire is utálod eme két programot. Az már egy teljesen más kérdés, hogy az MS-DOS kinek az ötlete volt... ugye, hajdan létezett egy sima DOS is Lucastól én sem sajnálom, sőt. Amennyi örömet okozott és okoz máig az SW, még kétszer ennyit is odaadnék neki. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Mondjuk ügyeskedik ő hogy oda is adjuk azt a bizonyos kétszerest De igazad van! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Lucas tegnap előtt a Conan O'Brian show-ban volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. (szerkesztve) Hát ez hatalmas. Lucas haja különleges effekt, ő meg George nagy G-vel... Az új szereplők az SW TV-soriban: R2 Mr. T 2, Jabba a (akármilyen) hutt meg Jewbacca. Szerkesztve: 2007. Május 6. - Rog Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. (szerkesztve) Lehet, hogy ez a 2005-ös AFI dijátadó csak nekem újdonság, mindenesetre beteszem, hátha más se látta még. A legeleje szenzációs Szerkesztve: 2007. Május 23. - Bomarr Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Ütős Főleg az eleje. Bírom ezt a Shatnert, bár egy beképzelt pojáca, de azért bírom. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hát ez nagyon jó! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Asszem ez ide kívánkozik: http://www.atomfilms.com/film/pitching_lucas.jsp Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 26. Ez már elég régi, de poénos fan film. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 28. Lucas második világháborús filmje hallat magáról a neten: http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszulob...met-csinal.html Ugye még az elején őt írták rendezőnek, később viszont háttérbe húzódott George. De még bármi lehet. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Az Indy képek mellet egy Lucas interjú a Vanity Fairben! Baljóssal poénkodik a WW Box office-nál, csak az lett az első. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szép hosszú interjú. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Lucas atyánk spirituális filmeket szeretne rendezni a jövőben. Vajon ez mit takarhat? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Hogy nem tervezi az ep 7-8-9 rendezését Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Hogy nem tervezi az ep 7-8-9 rendezését Hál' istennek. Spirituális film... hát, ha olyasmire gondol, mint amilyen az SW egy része (Erő), csak akkor jobban erre koncentrálva... érdekes felvetés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Hál' istennek. Spirituális film... hát, ha olyasmire gondol, mint amilyen az SW egy része (Erő), csak akkor jobban erre koncentrálva... érdekes felvetés. Egyetértek, nem kell 7-8-9. Egyébként pedig valahogy nem tudom elképzelni Lucas -t mint aki visszatér a THX -es gyökereihez... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Hát igen.... igencsak kinőtte már Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. KApcsolgatok a tévében az ismeretterjesztő műsorok között, erre George Lucas mosolyog rám a képernyőről. A "Sci-fi megmentette az életemet" című műsor mai adásában az egész rész a Star Warsszal foglalkozott (foglalkozik, 13:50-ig tart). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. KApcsolgatok a tévében az ismeretterjesztő műsorok között, erre George Lucas mosolyog rám a képernyőről. A "Sci-fi megmentette az életemet" című műsor mai adásában az egész rész a Star Warsszal foglalkozott (foglalkozik, 13:50-ig tart). Melyik csatornán volt? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Discovery Science. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Discovery Science. Köszi.Ez a csatorna nincs nálam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.