FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Akkor a program hibás, vagy nem jött le rendesen az exe, vagy valami nem települ fel megfelelően, de ha amúgy jó, akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. (szerkesztve) Akkor a program hibás, vagy nem jött le rendesen az exe, vagy valami nem települ fel megfelelően, de ha amúgy jó, akkor Leszedtem korábbi verziót, az is ezt csinálta, szerintem rendszerrel nem jó valami. De lényeg hogy működik Egyébként a W7 mikor frissítéseket telepít, akkor csinál visszaállítási pontot meg másolatokat. Annak vannak fájlai valahol megvannak, csak nem tudom hol. Te nem tudod véletlen? Szerkesztve: 2012. Április 11. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Leszedtem korábbi verziót, az is ezt csinálta, szerintem rendszerrel nem jó valami. De lényeg hogy működik Egyébként a W7 mikor frissítéseket telepít, akkor csinál visszaállítási pontot meg másolatokat. Annak vannak fájlai valahol megvannak, csak nem tudom hol. Te nem tudod véletlen? Minek neked azok a file-ok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Minek neked azok a file-ok? Foglalnak állt vagy egy gigát, kikellene törölni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Bekerült a gépembe egy új vinyó, így a torrentről leszedett összes fájlomat átraktam oda. A probléma az, hogy onnan nem akar működni a rendszer. Átállítottam az elérési utat is, de mindhiába. Továbbra is a régi útvonalat nézi... Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a baj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Szedd le megegyszer a torrent fájlt és állítsd be hogy oda töltse le ahol most vannak. Ha minden jól megy elkezdi majd ellenőrizni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. A torrent fájlok kiterjesztése most "Loaded" és nem torrent. Fogalmam sincs miért változott meg. Az újonnan letöltött torrent fájlt hogyan lehet hozzákapcsolni a meglévő adathoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. A torrent fájlok kiterjesztése most "Loaded" és nem torrent. Fogalmam sincs miért változott meg. Az újonnan letöltött torrent fájlt hogyan lehet hozzákapcsolni a meglévő adathoz? Nevezd át a loaded-et torrentre. Utána meg kell nyitni a klienssel és azt az elérési utat kell megadni ahol az adat van. Utána menni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Amint betöltöm a klienssel visszavált loaded-re. Új letöltéseknél nincs gond, de ezekkel a régiekkel nem boldogulok. Már mindent átállítottam, mégis azt a helyet nézi ahova leszedtem anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Akkor nem tudom. Én gyakran szoktam a már meglévő állományokhoz új torrent fájlokát csatlakoztni - így ugyanazt a letöltést több helyre töltheted vissza- de nekem ilyen meg nem fordult elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Sajna most el kell mennem, de itt írnak valamit róla. http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=44458 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. (szerkesztve) Köszi a segítségeteket, küzdöm vele. Itt azt írják, hogy kapcsoljuk ki az auto-loader funkciót. Még sose láttam ezt az opciót a kliensben... Nem is volt beállítva se emlékezetem szerint. Szerkesztve: 2012. Április 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Én is raktam már át letöltéseket máshova, esetleg a programot telepítettem újra, és a régi torrenteket is futtatni szerettem volna még. Nálam úgy működik, hogy van egy mappa, ahova töltök, és ha kész a letöltés, a kliens átmozgatja egy másikba (nálam így van beállítva a kliensben). Na már most az ilyen újraindításnál ezeket a fájlokat vissza kell helyezni abba a mappába, ami az új letöltések mappájaként van megadva a kliensben. Meg kell nyitni a torrent fájlt (ja, és az új és kész torrenteknek szintén külön mappája van nálam, a kliens újratelepítésekor a kész torrent fájlokat is mindig átmásolom az új torrent fájlok mappájába, onnan indítom el őket), a kliens ellenőrzi a fájlt, ismét átmozgatja a fájlokat és torrent fájlokat a kész letöltések közé, aztán mehet tovább a seed. Rendben szokott működni így, bár picit macerás (viszont csak nagyon ritkán van rá szükség). Szerintem nézd meg, hogyan vannak beállítva a letöltések mappái, áthelyezi-e a kliens őket vagy nem, stb. Hátha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hehe, köszi. Jó ötletet adtál. Letöröltem az eredeti fájlokat a kliensről, és újra indítottam őket. Szerintem a többiek is mondták már ezt, csak eddig nem jutott el az agyamig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Szívesen! Remélem, hogy tényleg tudtam egy kicsit segíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Szeretnék írni egy olyan szórólapot, amit majd kiragasztunk egy helyre. A szöveget és a telefonszámot kellene elforgatni. A szöveg forgatás más sikerült táblázat segítségével, de a telefonszámokkal nem boldogulok. Ű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Miért van az, hogy leszedtem egy filmet, 4,37Gb, magyarul rá kellene, hogy férjen egy DVD-re, de mikor írnám ki az image file-ból, kidobja a lemezt, mivel kevés a hely. Próbáltam az ISO-t kiírni, de úgy is ezt a hibát csinálja. Lehet, hogy az a baj, a DVD + -os? Ha jól tudom arra pár megával kevesebb fér és pont ez a baja most, vagy ha nem, akkor mégis mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Jól tudod, a + -osra kevesebb fér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Még jó hogy 4,7 van rájuk írva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. A számítógép 1024-ben számol, így mikor megnéztem a lemezen foglalt helyet, akkor 4 700 000 ír ki (bájtban), vagy kb. ekkor értéket, így valóban 4,7giga az a 4,3. Na mindegy, veszek egy minuszost és majd arra ráfér, de azért ez így vicces volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. (szerkesztve) Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert fogalmam sincs, mi lehet a gond... 376 837,9 M a D meghajtóm kapacitása. Ebből 169 070,5 M foglalt, plusz a Backup fájlok. Tehát, még legalább 200 giga körüli szabad tárhely kéne hogy legyen. Igaz, hogy eddig is csak 130 körülit mutatott, viszont amióta leszedtem a TCW 2. évadját, majd a C-ről a D-re másoltam néhány részt, a szabad terület 26 250,3 M-ra csökkent, ami azért elég durva. Azóta már töröltem a részeket, de a D-n lévő szabad hely ugyanennyi maradt. Van ötletetek mi lehet a gond? Lehet, hogy baromi egyszerű magyarázat van, csak én nem találkoztam még ilyen gonddal. Szerkesztve: 2012. Április 30. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Töredezettségmentesítést csinálsz néha? Kukában nem maradtak dolgok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Nem túl gyakran, de 2-3 havonta egyszer mindenképp le szoktam futtatni egy teljes mentesítést. Most is elindítottam, bár baromi lassú, remélem csak ennyi a gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Én hetente egyszer lefuttatom, szerintem annyi az ajánlott is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Na erről beszéltem már télen is. Nem lesz itt változás. :S http://prohardver.hu/hir/meg_mindig_egekben_a_merevlemezek_ara.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Lenne egy kérdésem. Néztem a tápról képeket amit vennék, és feltűnt valami. Konkrétan ez: Nem tudom hogy fog beférni az én gépházamba: (Bocs a sz*r képért de nem akartam kihúzni az összesz kábelt egy fotóért, meg leállítani a gépet ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Bele kell hogy férjen. Legfeljebb fektetve rakod bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. (szerkesztve) Bele kell hogy férjen. Legfeljebb fektetve rakod bele. Épp ezaz hogy ha fektetve akarnám berakni, lehet nem férne bele. Ugye nálam az áramellátó kábel nem egybe van a tápommal mint az újnál lenne, ezért gondolom hogy nem férne bele. Szerkesztve: 2012. Április 30. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. (szerkesztve) Ezek szabvány méretű tápok, bele kell férnie! De azért egy jobb minőségű fotó mégis csak jobb lenne! Szerkesztve: 2012. Április 30. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 30. Ezek szabvány méretű tápok, bele kell férnie! De azért egy jobb minőségű fotó mégis csak jobb lenne! Oksa, íme Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.