Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Lehet magától a torrentoldaltól nem kapsz elég sebességet. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. (szerkesztve) Ha RAM-ot akarok venni a PC-mbe akkor, hogy tudom megnézni, hogy az alaplapom milyen RAM-okat bírna el (MHz, összes GB stb.) Valamint az fontos, hogy egyforma RAM-ok legyenek benne? Szerkesztve: 2018. Július 3. - Darth Cupsy Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Töltsd le és telepítsd ezthttps://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Fenn van már régóta, de nem lettem tőle sokkal okosabb a fenti kérdések tekintetében. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. 2018. 07. 03. - 11:30, Darth Cupsy írta: Ha RAM-ot akarok venni a PC-mbe akkor, hogy tudom megnézni, hogy az alaplapom milyen RAM-okat bírna el (MHz, összes GB stb.) Valamint az fontos, hogy egyforma RAM-ok legyenek benne? Az alaplap gyártójának(Asus, Gigabyte stb..) honlapján keress rá az alaplapod tipusára. Ott mindent ki fog írni róla, azt is hogy milyen RAM-ok-at támogat. Nem árt ha azonos frekvenciájú és gyártójú RAM-okat raksz bele. Igaz müködnek a különböző gyártók ramjai egymással de hallottam már hogy néha nem fértek össze. Ha meg különböző frekvenciájút veszel a lassabban fog ketyegni mindkettő. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. (szerkesztve) 54 perccel korábban, Frenkie írta: Ha meg különböző frekvenciájút veszel a lassabban fog ketyegni mindkettő. Erre voltam leginkább kíváncsi, mert ami most van benne az Corsair 8GB-s 1066 MHz-s és az érdekelt, hogy érdemes-e mellé egy nagyobb frekist venni, de így akkor veszek neki egy ikertesót szerk.: na jó most kicsit összezavarodtam a Max bandwidth mögött azt írja, hogy 1066 MHz, de rákersetem típusszám szerint ott meg 2666 MHz-t ír most akkor melyik? Szerkesztve: 2018. Július 4. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Tudtok valami ingyenes és jó képszerkesztő programot a photoshoppon kívül? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Én régen a Gimpet használtam, az nagy vonalakban ugyanazt tudja. De mi a gond a Photoshoppal? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Paint Gimp vagy Inkscape amúgy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Köszi skacok! 24 perccel korábban, Darth Sky írta: Én régen a Gimpet használtam, az nagy vonalakban ugyanazt tudja. De mi a gond a Photoshoppal? Nincs telepítve és nincs kedvem kínlódni vele. Ikonokat akarok csinálni a fórumhoz. Segíthetsz ha van kedved. Írj privátban és elmondom mire gondoltam. Nem nagy cucc. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Segítség! (Már megint.) Tableten írtam egy hatoldalas fanfictiont, ami valami félreértés miatt az Office felhőjébe lett elmentve. Ide: https://1drv.ms/f/s!AhVdjJAp3BmqgWgE-SH8dbeFMnI_ Automatikus mentés ment folyamatosan. Írás közben többször bezártam, megnyitottam, volt hogy közben újraindítottam a tabletet, stb. Jó volt. Majd amikor odatettem az utolsó pontot a végére és az egészet bezártam, onnantól kezdve az egészre azt írja, hogy nem nyitható meg a file. Azóta ez van tableten is és laptopon is. Hogyan lehetne ezt újra olvashatóvá tenni? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Sajnálom, de a fájl tartalma teljesen elveszett. Próbáltam legalább a szöveget kinyerni neked, de értelmetlen halandzsa és szimbólumokat sikerült csak visszakapni. 1 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Köszi, hogy megpróbáltad! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Lehet, hogy ódivatú vagyok, de nekem ezek a felhőbe mentős dolgok nem túl bizalomgerjesztőek. Krande esete sem győzött meg az ellenkezőjéről (bár az nem szándékos megoldás volt). A felhő megosztásra kiváló, de én mindent saját gépen/telefonon és mellette külső tárhelyen tárolok alapvetően. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Én sem vagyok nagy híve a felhőnek, legfeljebb biztonsági másolatokat teszek fel oda, de amúgy mindent gépen, laptopon, külső vinyón és a telefonon tárolok. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Szintén a fizikai tárhelyekre szavazok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Már az elnevezése is para, maradjunk annyiban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Tud valaki egy jó online oldalt, amivel le tudom tölteni a youtube videóknak csak a hangját mp3-ban? Vagy egy programot számítógépre, vagy esetleg letöltős/átkonvertálós módszer is jó. Hosszabb videó esetében az utóbbi lehet működőképes megoldás, nem? Vagy esetleg egy olyan alkalmazást, amivel mobilról lehet youtube videókat csak hallgatni elsötétített képernyővel, stb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Én az MP3Fiber oldalát használom. Könnyű kezelni és jó minőségben dolgozik. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Én az MP3Fiber oldalát használom. Könnyű kezelni és jó minőségben dolgozik. Én is azt szoktam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Én az MP3Fiber oldalát használom. Könnyű kezelni és jó minőségben dolgozik. Köszi. Ismerem alapokban, és használtam is, de az utóbbi időkben sokat szórakozott velem, kb. minden 3-4. videót volt hajlandó konvertálni. Hosszabb videót nem is tud, vagy csak én szúrtam el valamit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. (szerkesztve) Én ezt az oldalt szoktam használni, borzasztó egyszerű és nagyon jó! https://ytmp3.cc/ Szerkesztve: 2018. Augusztus 13. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Köszi, úgy tűnik, hogy remekül működik 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én ezt az oldalt szoktam használni, borzasztó egyszerű és nagyon jó! Spoiler elrejtése https://ytmp3.cc/ Sajnos nálam az Avira azt írja, hogy ez egy malware website, és nem is enged tovább Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Engem az avast simán beenged. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. 1 órával korábban, Pildi írta: Sajnos nálam az Avira azt írja, hogy ez egy malware website, és nem is enged tovább Ha google-be beírod, hogy: "youtube to mp3 online converter" akkor kidob egy rakat oldalt, valamelyik csak jó lesz Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. 8 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ha google-be beírod, hogy: "youtube to mp3 online converter" akkor kidob egy rakat oldalt, valamelyik csak jó lesz Köszi a tanácsot, de én azt használom, amit Dzséjt ajánlott, csak ki akartam próbálni az Ody által ajánlottat is. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. 19 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ha google-be beírod, hogy: "youtube to mp3 online converter" akkor kidob egy rakat oldalt, valamelyik csak jó lesz Részemről megtörtént, nem túl jó eredménnyel, ezért gondoltam, hátha itt valaki tud valamit ajánlani 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. 22 perccel korábban, MissKarrde írta: Részemről megtörtént, nem túl jó eredménnyel, ezért gondoltam, hátha itt valaki tud valamit ajánlani Amikor az mp3fiber nekem utoljára nem akart működni akkor ezt használtam: https://www.flvto.biz/hu/ Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.