Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gyerekek lenne egy kis gondom. Újratelepítettem a Windows 7-et, beállítottam Felbontásnál hogy Több képernyő: Asztal megjelenítése csak itt: 1. Majd ikonokat is elrendezem szépen az asztalon. Ezután minden indításnál magától visszaállítja a felbontást arra hogy E képernyők kiterjesztése, és az ikonokat is átvariálja. Mit csináljak hogy jó legyen?

Miért állítottál be több képernyőt?

Hozzászólás ideje:

Állítsd be ELSŐDLEGES képernyőnek azt, amelyiken az asztal van.

Nekem is két képernyő van rákötve a gépre... de nekem gond nélkül működik (Win7)

Hozzászólás ideje:

Miért állítottál be több képernyőt?

1 monitorom van, de hogy ha nem állítom be amit leírtam, akkor a képernyő jobb szélén túl még megy tovább az egér, mivel úgy veszi gondolom hogy 2 monitorom van. Ezért állítom be mindig. Eddig nem volt baja.

Hozzászólás ideje:

1 monitorom van, de hogy ha nem állítom be amit leírtam, akkor a képernyő jobb szélén túl még megy tovább az egér, mivel úgy veszi gondolom hogy 2 monitorom van. Ezért állítom be mindig. Eddig nem volt baja.

1 monitorra állítsd. Nem úgy veszi az egér, hanem annak veszi hogy rosszul van beállítva a kép szélessége. A monitoron lévő gombokkal állíts be a kép szélességét és nyújtását.

Hozzászólás ideje:

1 monitorra állítsd. Nem úgy veszi az egér, hanem annak veszi hogy rosszul van beállítva a kép szélessége. A monitoron lévő gombokkal állíts be a kép szélességét és nyújtását.

Okés, köszi, kipróbálom :)

Szerk: Na próbáltam állítani, összéb húztam a képet hogy pont jó legyen, de nem nagyon használt.

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Okés, köszi, kipróbálom :)

Szerk: Na próbáltam állítani, összéb húztam a képet hogy pont jó legyen, de nem nagyon használt.

Nézd, ha egy moncsi van akkor a Win7-nek simán be kéne tudnia állítania jól az egeret és a képet. Nekem is 1 monitorom, sok gépre telepítettem már, soha nem volt gond. Szerintem nálad a monitor el van állítva. Van rajta egy auto gomb valahol vagy a menüjében. Próbáld meg azzal.

Hozzászólás ideje:

Nézd, ha egy moncsi van akkor a Win7-nek simán be kéne tudnia állítania jól az egeret és a képet. Nekem is 1 monitorom, sok gépre telepítettem már, soha nem volt gond. Szerintem nálad a monitor el van állítva. Van rajta egy auto gomb valahol vagy a menüjében. Próbáld meg azzal.

Nem tudom mi a fene baja lehet. Próbálkoztam Resetelni is a moncsit de az sem nagyon használ. Beállítom a szélességet mindent jóra de akkor is vissza állítja. Nem lehet hogy maga a Win7 a ludas? Mert eddig ilyen még nem volt, csak most újratelepítésnél.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom mi a fene baja lehet. Próbálkoztam Resetelni is a moncsit de az sem nagyon használ. Beállítom a szélességet mindent jóra de akkor is vissza állítja. Nem lehet hogy maga a Win7 a ludas? Mert eddig ilyen még nem volt, csak most újratelepítésnél.

Biztos hogy nem a Win 7 csinálja. Akkor is csinálja ha a Catalystot/amd vagy a Forceware/nvidia drivereket felrakod?

Hozzászólás ideje:

Kérdezném a kedves táblagép használóktól. Hogyan is játszanak rajta? Azaz miért is vesz a többség táblagépet inkább mint pc-t? Mikor a táblagép egy csomó dologra használhatatlan. Pl Modern Warfare 3 futtatására és egér hijján jó írányításra. Megbolondultak az emberek? Hogyan cserél a csávó alkatrészt a táblagépben ha elavul? A lényeg hogy eltorzították az emberek gondolkodását a táblagép felé ami semmire sem jó csak a nép azt hiszi hogy igen. Le a táblagépekkel. :D

http://www.sg.hu/cikkek/87912/parkolopalyara_kerult_a_dell

Hozzászólás ideje:

Biztos hogy nem a Win 7 csinálja. Akkor is csinálja ha a Catalystot/amd vagy a Forceware/nvidia drivereket felrakod?

Most úgy csinálta igen. Forceware-t raktam fel telepítés után. Lehet azzal van a baj? Minden újratelepítésnél ugyanazt rakom fel, eddig nem volt nyűge.

Hozzászólás ideje:

Most úgy csinálta igen. Forceware-t raktam fel telepítés után. Lehet azzal van a baj? Minden újratelepítésnél ugyanazt rakom fel, eddig nem volt nyűge.

Ezt már látnom kéne.

Hozzászólás ideje:

Ezek a táblagépek a világ legfeleslegesebb dolgai, annyi mindenre használható hogy két ujjamon meg tudom számolni. Senki se vegyen.

Hozzászólás ideje:

Windows 7 havernál ilyet csinál. Mikor megláttam ma, majdnem elájultam. Haver tegnap vette a gépet, amin így van fent a Windows 7. Felbontást állítottam, újratelepítettem a gépet, driverekkel vacakoltam, de semmi.

faa134176740999.jpg

Az a legfurcsább, hogy az asztal jelenik csak így meg, a filmeket meg más teljes képernyős dolgokat rendesen megjelenít 16:9-ben.

Táblagép a súlya, a mérete miatt jó. Egeret lehet rá kötni, de elég hülyén néz ki úgy :D

Mi a cégnél választhattunk, mit kérünk. Laptopot, netbookot vagy táblagépet a munkához. Én a laptopot kéretem, de sokan kértek táblát, így láttam már párszor ilyet. Én biztos nem tudnék ilyet használni, nem szeretem a tapi technikát és az sem szeret engem, annyit szenvedek, hogy másnál elindíthassak valamit, meg a képernyőn való gépelés se túl jó. Ha valakinek kell kis gép, inkább netbookot vegyen, szerintem az jobb.

Hozzászólás ideje:

Windows 7 havernál ilyet csinál. Mikor megláttam ma, majdnem elájultam. Haver tegnap vette a gépet, amin így van fent a Windows 7. Felbontást állítottam, újratelepítettem a gépet, driverekkel vacakoltam, de semmi.

A projektoros beállításoknál próbálkoztál már?

Hozzászólás ideje:

A projektoros beállításoknál próbálkoztál már?

Igen, azt is megnéztem. Azt a furcsa, hogy csak az asztallal ilyen, minden másnál kitölti az egészet. Haver azt mondta, nem érdekli ez őt, neki mindegy, milyen az asztal, a többi meg jó.

Csak engem érdekelt ennyire, hogy mi baja lehet :)

Hozzászólás ideje:

Nem tartom rossz ötletnek a táblagépeket azoknak, akik maguknál hordják, és alig kell néhány funkcióra (nekem nagyon tetszene olvasásra, de ahhoz meg drágák, hogy csak erre tartsak). Nekem is az a bajom velük, mint Phobosnak, biztos ezért nem lesz sokáig okos telefonom sem, nem szeretem ezeket az érintő képernyős cuccokat.

Sokáig nem lesznek ilyen kütyüim.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom hirtelen mi történt a Windowsal de ahogy ma bekapcsoltam a gépet, azt vettem észre hogy már nem áll fent az a probléma hogy 2 monitort lát 1 helyett :D

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Megfelelő programmal. Van pár ilyen átalakító. MKV to AVI pl. De neked minek? Úgy értem minek kell lerontanod a minőséget?

Próbáltam én már mindent. Semmi se akar működni. Szerintem én vagyok a béna. A TV miatt kell az avi, mert a TCW logóját rühelli a plazmám, így az mkv-t kellene átkonvertálnom.

Hozzászólás ideje:

Próbáltam én már mindent. Semmi se akar működni. Szerintem én vagyok a béna. A TV miatt kell az avi, mert a TCW logóját rühelli a plazmám, így az mkv-t kellene átkonvertálnom.

Jobban járnél egy olcsó médilejátszóval melyre rádugsz egy pendriveot oszt csókolom. De egészen pontosan mivel játszottad le eddig az mkv-t? Számítógépet kötötted össze a tv-vel? Bocs, de kicsit képzavar van nálam.
Hozzászólás ideje:

Mkv-t még nem próbáltam. De ott van, hogy "Mindent --> AVI". Azzal sem jó?

Megpróbálom, köszi. :)

Jobban járnél egy olcsó médilejátszóval melyre rádugsz egy pendriveot oszt csókolom. De egészen pontosan mivel játszottad le eddig az mkv-t? Számítógépet kötötted össze a tv-vel? Bocs, de kicsit képzavar van nálam.

Monitoron nézem a sorozatot...

Hozzászólás ideje:

Most látom, hogy végül is plazmán néznéd, de a logó miatt aggódsz, hogy ghost lesz a vége. Na erre tényleg valami célkészülék kéne mintsem minőségromlás felé nyúlni. Sajnos valamerre fejleszteni kell :S

Hozzászólás ideje:

Az a baj hogy látni kéne az egészet. Mert progik vannak rá, de ahogy írtad nem működnek nálad. Arra kéne rájönni miért nem?

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Hát igen, mit írnak ki a programok?

Lehet akár codec-hiba is. Meg próbálj ki valami másféle mkv-t is, tölts le egy sample-t valmiből, és ha azzal jó, akkor le lehet szűkíteni a dolgot.

Hozzászólás ideje:

Abban tud nekem valaki mondani, hogy üres, formázatlan vinyót miért nem lehet Win 7 alatt dokkolóban megformázni? Én hiába kerestem ilyen funkciót, a gépem látta a dokkolót, viszont lemezműveletet nem tudtam elérni. Kénytelen voltam a médialejátszómmal leformázni a vinyót.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.