Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha RAM-ot akarok venni a PC-mbe akkor, hogy tudom megnézni, hogy az alaplapom milyen RAM-okat bírna el (MHz, összes GB stb.) Valamint az fontos, hogy egyforma RAM-ok legyenek benne?

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
2018. 07. 03. - 11:30, Darth Cupsy írta:

Ha RAM-ot akarok venni a PC-mbe akkor, hogy tudom megnézni, hogy az alaplapom milyen RAM-okat bírna el (MHz, összes GB stb.) Valamint az fontos, hogy egyforma RAM-ok legyenek benne?

Az alaplap gyártójának(Asus, Gigabyte stb..) honlapján keress rá az alaplapod tipusára. Ott mindent ki fog írni róla, azt is hogy milyen RAM-ok-at támogat.

Nem árt ha azonos frekvenciájú és gyártójú RAM-okat raksz bele. Igaz müködnek a különböző gyártók ramjai egymással de hallottam már hogy néha nem fértek össze. Ha meg különböző frekvenciájút veszel a lassabban fog ketyegni mindkettő.

Hozzászólás ideje:
54 perccel korábban, Frenkie írta:

Ha meg különböző frekvenciájút veszel a lassabban fog ketyegni mindkettő.

Erre voltam leginkább kíváncsi, mert ami most van benne az Corsair 8GB-s 1066 MHz-s és az érdekelt, hogy érdemes-e mellé egy nagyobb frekist venni, de így akkor veszek neki egy ikertesót :D

szerk.: na jó most kicsit összezavarodtam a Max bandwidth mögött azt írja, hogy 1066 MHz, de rákersetem típusszám szerint ott meg 2666 MHz-t ír most akkor melyik?

2018-07-04_173826.jpg

Szerkesztve: - Darth Cupsy

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Köszi skacok!

24 perccel korábban, Darth Sky írta:

Én régen a Gimpet használtam, az nagy vonalakban ugyanazt tudja. De mi a gond a Photoshoppal? :) 

Nincs telepítve és nincs kedvem kínlódni vele. Ikonokat akarok csinálni a fórumhoz. Segíthetsz ha van kedved. :D Írj privátban és elmondom mire gondoltam. Nem nagy cucc. 

Hozzászólás ideje:

Segítség! (Már megint.)

Tableten írtam egy hatoldalas fanfictiont, ami valami félreértés miatt az Office felhőjébe lett elmentve. Ide: https://1drv.ms/f/s!AhVdjJAp3BmqgWgE-SH8dbeFMnI_ Automatikus mentés ment folyamatosan.

Írás közben többször bezártam, megnyitottam, volt hogy közben újraindítottam a tabletet, stb. Jó volt. Majd amikor odatettem az utolsó pontot a végére és az egészet bezártam, onnantól kezdve az egészre azt írja, hogy nem nyitható meg a file. Azóta ez van tableten is és laptopon is.

Hogyan lehetne ezt újra olvashatóvá tenni? 

Hozzászólás ideje:

Sajnálom, de a fájl tartalma teljesen elveszett. Próbáltam legalább a szöveget kinyerni neked, de értelmetlen halandzsa és szimbólumokat sikerült csak visszakapni.

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy ódivatú vagyok, de nekem ezek a felhőbe mentős dolgok nem túl bizalomgerjesztőek. Krande esete sem győzött meg az ellenkezőjéről (bár az nem szándékos megoldás volt).

A felhő megosztásra kiváló, de én mindent saját gépen/telefonon és mellette külső tárhelyen tárolok alapvetően.

Hozzászólás ideje:

Tud valaki egy jó online oldalt, amivel le tudom tölteni a youtube videóknak csak a hangját mp3-ban? Vagy egy programot számítógépre, vagy esetleg letöltős/átkonvertálós módszer is jó. Hosszabb videó esetében az utóbbi lehet működőképes megoldás, nem? 

Vagy esetleg egy olyan alkalmazást, amivel mobilról lehet youtube videókat csak hallgatni elsötétített képernyővel, stb. 

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Én az MP3Fiber oldalát használom. Könnyű kezelni és jó minőségben dolgozik.

Köszi. Ismerem alapokban, és használtam is, de az utóbbi időkben sokat szórakozott velem, kb. minden 3-4. videót volt hajlandó konvertálni. Hosszabb videót nem is tud, vagy csak én szúrtam el valamit. 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Én ezt az oldalt szoktam használni, borzasztó egyszerű és nagyon jó!

Spoiler elrejtése

Sajnos nálam az Avira azt írja, hogy ez egy malware website, és nem is enged tovább :(

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Pildi írta:

Sajnos nálam az Avira azt írja, hogy ez egy malware website, és nem is enged tovább :(

Ha google-be beírod, hogy:  "youtube to mp3 online converter" akkor kidob egy rakat oldalt, valamelyik csak jó lesz :)

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Ha google-be beírod, hogy:  "youtube to mp3 online converter" akkor kidob egy rakat oldalt, valamelyik csak jó lesz :)

Köszi a tanácsot, de én azt használom, amit Dzséjt ajánlott, csak ki akartam próbálni az Ody által ajánlottat is. :)

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Részemről megtörtént, nem túl jó eredménnyel, ezért gondoltam, hátha itt valaki tud valamit ajánlani :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.