Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Lehet magától a torrentoldaltól nem kapsz elég sebességet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. (szerkesztve) Ha RAM-ot akarok venni a PC-mbe akkor, hogy tudom megnézni, hogy az alaplapom milyen RAM-okat bírna el (MHz, összes GB stb.) Valamint az fontos, hogy egyforma RAM-ok legyenek benne? Szerkesztve: 2018. Július 3. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Töltsd le és telepítsd ezthttps://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Fenn van már régóta, de nem lettem tőle sokkal okosabb a fenti kérdések tekintetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. 2018. 07. 03. - 11:30, Darth Cupsy írta: Ha RAM-ot akarok venni a PC-mbe akkor, hogy tudom megnézni, hogy az alaplapom milyen RAM-okat bírna el (MHz, összes GB stb.) Valamint az fontos, hogy egyforma RAM-ok legyenek benne? Az alaplap gyártójának(Asus, Gigabyte stb..) honlapján keress rá az alaplapod tipusára. Ott mindent ki fog írni róla, azt is hogy milyen RAM-ok-at támogat. Nem árt ha azonos frekvenciájú és gyártójú RAM-okat raksz bele. Igaz müködnek a különböző gyártók ramjai egymással de hallottam már hogy néha nem fértek össze. Ha meg különböző frekvenciájút veszel a lassabban fog ketyegni mindkettő. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. (szerkesztve) 54 perccel korábban, Frenkie írta: Ha meg különböző frekvenciájút veszel a lassabban fog ketyegni mindkettő. Erre voltam leginkább kíváncsi, mert ami most van benne az Corsair 8GB-s 1066 MHz-s és az érdekelt, hogy érdemes-e mellé egy nagyobb frekist venni, de így akkor veszek neki egy ikertesót szerk.: na jó most kicsit összezavarodtam a Max bandwidth mögött azt írja, hogy 1066 MHz, de rákersetem típusszám szerint ott meg 2666 MHz-t ír most akkor melyik? Szerkesztve: 2018. Július 4. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Tudtok valami ingyenes és jó képszerkesztő programot a photoshoppon kívül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Én régen a Gimpet használtam, az nagy vonalakban ugyanazt tudja. De mi a gond a Photoshoppal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Acdsee. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Paint Gimp vagy Inkscape amúgy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Köszi skacok! 24 perccel korábban, Darth Sky írta: Én régen a Gimpet használtam, az nagy vonalakban ugyanazt tudja. De mi a gond a Photoshoppal? Nincs telepítve és nincs kedvem kínlódni vele. Ikonokat akarok csinálni a fórumhoz. Segíthetsz ha van kedved. Írj privátban és elmondom mire gondoltam. Nem nagy cucc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Segítség! (Már megint.) Tableten írtam egy hatoldalas fanfictiont, ami valami félreértés miatt az Office felhőjébe lett elmentve. Ide: https://1drv.ms/f/s!AhVdjJAp3BmqgWgE-SH8dbeFMnI_ Automatikus mentés ment folyamatosan. Írás közben többször bezártam, megnyitottam, volt hogy közben újraindítottam a tabletet, stb. Jó volt. Majd amikor odatettem az utolsó pontot a végére és az egészet bezártam, onnantól kezdve az egészre azt írja, hogy nem nyitható meg a file. Azóta ez van tableten is és laptopon is. Hogyan lehetne ezt újra olvashatóvá tenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Sajnálom, de a fájl tartalma teljesen elveszett. Próbáltam legalább a szöveget kinyerni neked, de értelmetlen halandzsa és szimbólumokat sikerült csak visszakapni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Köszi, hogy megpróbáltad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Lehet, hogy ódivatú vagyok, de nekem ezek a felhőbe mentős dolgok nem túl bizalomgerjesztőek. Krande esete sem győzött meg az ellenkezőjéről (bár az nem szándékos megoldás volt). A felhő megosztásra kiváló, de én mindent saját gépen/telefonon és mellette külső tárhelyen tárolok alapvetően. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Én sem vagyok nagy híve a felhőnek, legfeljebb biztonsági másolatokat teszek fel oda, de amúgy mindent gépen, laptopon, külső vinyón és a telefonon tárolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Szintén a fizikai tárhelyekre szavazok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Már az elnevezése is para, maradjunk annyiban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Tud valaki egy jó online oldalt, amivel le tudom tölteni a youtube videóknak csak a hangját mp3-ban? Vagy egy programot számítógépre, vagy esetleg letöltős/átkonvertálós módszer is jó. Hosszabb videó esetében az utóbbi lehet működőképes megoldás, nem? Vagy esetleg egy olyan alkalmazást, amivel mobilról lehet youtube videókat csak hallgatni elsötétített képernyővel, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Én az MP3Fiber oldalát használom. Könnyű kezelni és jó minőségben dolgozik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Én az MP3Fiber oldalát használom. Könnyű kezelni és jó minőségben dolgozik. Én is azt szoktam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Én az MP3Fiber oldalát használom. Könnyű kezelni és jó minőségben dolgozik. Köszi. Ismerem alapokban, és használtam is, de az utóbbi időkben sokat szórakozott velem, kb. minden 3-4. videót volt hajlandó konvertálni. Hosszabb videót nem is tud, vagy csak én szúrtam el valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. (szerkesztve) Én ezt az oldalt szoktam használni, borzasztó egyszerű és nagyon jó! https://ytmp3.cc/ Szerkesztve: 2018. Augusztus 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Köszi, úgy tűnik, hogy remekül működik 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én ezt az oldalt szoktam használni, borzasztó egyszerű és nagyon jó! Spoiler elrejtése https://ytmp3.cc/ Sajnos nálam az Avira azt írja, hogy ez egy malware website, és nem is enged tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Engem az avast simán beenged. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. 1 órával korábban, Pildi írta: Sajnos nálam az Avira azt írja, hogy ez egy malware website, és nem is enged tovább Ha google-be beírod, hogy: "youtube to mp3 online converter" akkor kidob egy rakat oldalt, valamelyik csak jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. 8 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ha google-be beírod, hogy: "youtube to mp3 online converter" akkor kidob egy rakat oldalt, valamelyik csak jó lesz Köszi a tanácsot, de én azt használom, amit Dzséjt ajánlott, csak ki akartam próbálni az Ody által ajánlottat is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. 19 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ha google-be beírod, hogy: "youtube to mp3 online converter" akkor kidob egy rakat oldalt, valamelyik csak jó lesz Részemről megtörtént, nem túl jó eredménnyel, ezért gondoltam, hátha itt valaki tud valamit ajánlani 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. 22 perccel korábban, MissKarrde írta: Részemről megtörtént, nem túl jó eredménnyel, ezért gondoltam, hátha itt valaki tud valamit ajánlani Amikor az mp3fiber nekem utoljára nem akart működni akkor ezt használtam: https://www.flvto.biz/hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.