kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Rock rajongók figyelem! Meg nem erősített hírek szerint 2010. május 28-án a KISS Budapesten, az Arénában lép fel! Uhh az igen. Remélem meg is erősítik, mert erősen gondolkozom rajta, hogy el kéne rá menni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Mi ebben a klipben a kakukktojás? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Ody: A WTC.Volt egy kutyám, úgy hívták, hogy....BINGÓÓÓÓ!. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ma megtaláltam a Bob Marley cd-imet. Néha kell egy kis reggea, ebben a stresszes életben. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Volt egy kutyám, úgy hívták, hogy....BINGÓÓÓÓ!. Tényleg furcsa belegondolni, hogy nincs már az az épület. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Tényleg furcsa belegondolni, hogy nincs már az az épület.Én csak annak örülök, hogy ők akkor nem voltak a tetején. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ó azok a boldog nyolcvanas évek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Na akkor gyerünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Oldie ezt csak is neked!!!! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. (szerkesztve) A P. Mobil simán lenyúlta a Metallica-Enter Sandman címü számát.Az eleje holt ugyanaz. Szerkesztve: 2010. Január 24. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. A P. Mobil simán lenyúlta a Metallica-Enter Sandman címü számát.Az eleje holt ugyanaz.Direkt volt, bár semmi értelmét nem látom. Sajnos az eredeti verziót nem találom. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. A koncerten ezek szerint kicsit máshogy játszották.Akkor az más. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Salgováczné túrós buktát sütöget.... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Oldie ezt csak is neked!!!! Nem tudtam, hogy mi hiányzik az életemből De oks, amint látom kaját tudnak összeröfenteni, takarítás is megy nekik.....további tesztelés céljából küldheted is őket. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Nem tudtam, hogy mi hiányzik az életemből Mondjuk ez: (lehet, hogy láttad, mert volt már, de megint ide kívánkozik ) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Csak lassan, sorjában De most csak nyivákolni tudnak ezek, vagy mi? Más videó nincs róluk? Én rocker vagyok vazze. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hogy van ennek a rendörgyilkos görénynek még pofája kiállni szerepelni?Megáll az ész.Bujdosson el valami tanyára azt kapálja a földet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Off Hagyjuk szegény fölművelőket, tisztes munka az, nem ilyennek való Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. (szerkesztve) Aki szereti a1900as évek elejét és az akkori korzsakot, annak ajánlom a Budapest Bár zenekart. Ha már Pesten jártam, akkor itt van néhány régi kép erről a mostanra lepukkant városról, azene pedig szintén remek. Szerkesztve: 2010. Január 25. - orki Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Vaspasas 2 jelenetekkel megspékelt AC/DC: Shoot to Thrill klip Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Vaspasas 2 jelenetekkel megspékelt AC/DC: Shoot to Thrill klipEz örömlány jó volt Nem kicsit hozta vissza azt a kilencvenes évek eleji feelinget amikor még rockbandák biztosították a zenét az adrenalinbomba filmek videóklipjeihez. Lásd pl Terminator 2-Guns 'n Roses. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Nem kicsit hozta vissza azt a kilencvenes évek eleji feelinget amikor még rockbandák biztosították a zenét az adrenalinbomba filmek videóklipjeihez. Lásd pl Terminator 2-Guns 'n Roses. Aha. A legelső dolog ami a klip nézése közben eszembe jutott az Az utolsó akcióhős klipje volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Lipi után szabadon. Nagyon jól tolja az öreg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Eskű, lefordultam volna a székemről ha a végén előhúzza ő is maga mellől a Panasonic távirányítót Amúgy tényleg jól nyomja, faternak bevállaltam volna és azzal együtt zenekari tagnak amikor anno a kertben műanyag hordókat és fémvödröket püfföltem Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Lipi után szabadon. Nagyon jól tolja az öreg. Vagány nagyon. Nagyon jó. Köszi Ody, szeretem az ilyen gyöngyszemeket Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Tavasszal gyűnnek koncertezni. Aki szereti az AC/DC-t, illetve a klasszikus rock and rollt, hard rockot, annak kötelező Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. El kellene menni egyszer egy Slayer koncertre. Persze előtte életbiztosítást kötök majd. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Állítom össze a szombati bulira a listát(közben meglett a régi).Mivel nem igazán ismerem a 2000-től napjainkig megjelent, táncolható bulis zenekarok neveit kérnék egy kis segítséget.A számokat ismerem hallásból de előadókat nem.Nem tunátok mondani pár olyan zenekart ami bulis, táncolós zenét játszik? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Miért pont 2000-től kell összeállítani? Tuc-tucra akartok bulizni? Ejnye Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.