MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Sajnos az ilyen stilusú zenét egy kalap alá veszem. Nagyjából egy kalap mind, alig van köztük különbség. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Ez valami nagyon gáz.Hogy meri ez Kalapács MESTER helyét átvenni?A legendát? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Ezt meg egyenesen a Duna-partra vinni azt shoti.A fő kérdés.Hogy meri ezt elkövetni? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Grammy díjat neki. Marha hihető száztíz kilós bikákkal bemutatni az ltp-ben felnövekvő nemzetéket. Jöjjön el ide és rögtön mutatok neki vagy két tucat harminc kilós családapákat akik jószerivel már járni alig tudnak a leépüléstől. És ők még magyarok is. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ezt meg egyenesen a Duna-partra vinni azt shoti.A fő kérdés.Hogy meri ezt elkövetni? Engem nem érdekel hogy meri elkövetnii? De hogy lehet benne Józsi bácsi is? Számomra ez a megdöbbentő... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Majka énekelte azt a számot, hogy "megyünk lopni?" Dupla csövű most jobb lenne. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Majka énekelte azt a számot, hogy "megyünk lopni?" Dupla csövű most jobb lenne. Ha jól emlékszem az Dopeman volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ha jól emlékszem az Dopeman volt.Akkor mehet mellé. Bár Dopemant csípem valamilyen szinten. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Akkor mehet mellé. Bár Dopemant csípem valamilyen szinten. Biztos a nő és anya beszél belőlem, de az a pali most hagyta ott a nőjét a kislányukkal, mert 24 órán keresztül kell építenie magát. Hát nekem akkor lett ő "sok". Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. frenkie: eredeti szöveget írmi nehéz, így másoktól veszik át a szövegeket, ez van Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Bon jovi - Born to be my Baby - tőlem, nektek Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. AZigen! Nekem is meg kéne tanulnom gitározni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Végére eskű vártam az ördögszarvat Jól van Lipi, zúzzál oszt továbbra is rendesen, nomeg lassan megismerjük a lakásod többi részét is Lesz majd olyan performance, hogy félig lebontod a tetőt, aztán lobogó szél, lengedező gatyaszár, nagyterpesz, szomszédok meg alulról csápolnak felfelé, mint New York belvárosában a rajongók mikor valaki kilép koncertezni a teraszra? :D Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Nagyon zúzós Lipi, gratula érte Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Oltári jól nyomod lipi! Végére eskű vártam az ördögszarvat Ezt a te kedvedért. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Nagyon ott van a szeren ez a párosítás De azért néztem nagyot, Phil Rudd jól megváltozott. Mondjuk ezek se már mai gyerekek. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Köszönöm szépen mindenkinek! A tetőt nem bontom le, de a szárazjégről még nem tettem le. AC/DC: öregek már mint az országút, de mennyire imádom őket Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Lipi, jó volt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. frenkie: eredeti szöveget írmi nehéz, így másoktól veszik át a szövegeket, ez van Csakhogy nem szöveget vettek át hanem mindent.A zenét is.Mocskok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Móka Miki szatír lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Oldie ez bejön? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Persze. Meg is van a Pulse koncertjük. Igaz, még nem néztem meg, bár már láttam a tv-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Persze. Meg is van a Pulse koncertjük. Igaz, még nem néztem meg, bár már láttam a tv-ben.Én már régóta le akarom szedni ezt az albumot (Dark Side of the Moon), szerintem hamarosan rá is keresek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. A trash ősatyjai. Lehet, hogy már volt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Van vagy 50 olyan zenei DVD anyagom mely még megnézésre vár. Köztük a Fekete Szombattal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Van vagy 50 olyan zenei DVD anyagom mely még megnézésre vár. Köztük a Fekete Szombattal Fekete szombat? Ugye nem a Fekete Vonat koncertje? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Fekete szombat? Ugye nem a Fekete Vonat koncertje? Deeeeee...Csakis Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Kérem egy death metal csapat ilyet is tud! Csodálatos, felemelő, de mégis szomorú. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Ez nagyon szép zene. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.