JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Rekordot döntött a Metallica-koncert jegyeladása A jegyeket délelőtt 10 órakor kezdték el árusítani, és a kiemelt, színpad előtti állójegyek már az első órában elfogytak. Az óriási roham egész nap kitartott, így zárásra már az összes belépő csaknem fele elkelt. A szervezők tájékoztatása szerint az internetes jegyvásárlás jól vizsgázott, egész nap folyamatosan tudtak rendelni az érdeklődök. A világ egyik legnagyobb hatású heavymetal-együttese 2010 május 14-én a Puskás Ferenc Stadionban lép fel World Magnetic Tour '10 elnevezésű koncertkörútja egyik állomásaként. A legjobb koncertbandák között számon tartott csapat negyedszerre látogat Magyarországra, a rajongók most 11 évnyi várakozás után láthatják a James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujillo alkotta négyest. Megjegyzés: Ha lenne felesleges 20.000 Ft-om belépőjegyre én is elkapokdtam volna a jegyemet Ááááááááááááááááá ott akarok lenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ne is mondd.Múlt pénteken lett bejelentve és kedden már jegyárusítás.Pedig alig vártam már, hogy Magyarországon is fellépjenek, erre nincs most egy vasam sem.Karácsony elött találják, ezek sem normálisak.Mindegy majd máskor.De legalább Rammstein-re megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. De legalább Rammstein-re megyek.Én meg Depeche-re Január 11-én. Szvsz a Rammsteinen nagyobb show lesz mint a Metallicán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Én meg Depeche-re Január 11-én. Szvsz a Rammsteinen nagyobb show lesz mint a Metallicán. Az tuti.A legbotrányosabb jelenetek majdnem mindig Rammstein-koncerten vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Én meg Depeche-re Január 11-én. Oda mentem volna én is, mert lelkes Bonanza fan vagyok de sajnos valaki lenyúlta a jegyeimet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Oda mentem volna én is, mert lelkes Bonanza fan vagyok de sajnos valaki lenyúlta a jegyeimet Mármint megvették előled, vagy konkrétan lenyúlták? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megvolt már a jegy, csak exbarátnőm elvitte mikor elköltözött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megvolt már a jegy, csak exbarátnőm elvitte mikor elköltözött. Hát, ez olyan kicsinyes, nem? Elvinni ilyesmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Nem hagyta meg a saját jegyed sem? Ejha... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. A nő bosszúja. Phobos próbáltad követelni tőle, vagy annyira nem érdekel az exed, hogy már a jegyek se "érdekelnek"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Időszerű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Időszerű Tegnap ezt énekeltem a fiamnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Én meg magamnak dudoltam miközben faterral kocsikáztunk és ment ez a zene a rádióban, a kocsin kívül meg havazott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Phobos próbáltad követelni tőle, vagy annyira nem érdekel az exed, hogy már a jegyek se "érdekelnek"?Szakításunk után máshova költözött, ott azért nem látogatnám meg De úgy tudom februárban költözik el onnan, addigra már meg tárgytalan. Szülei meg nem szeretnek engem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megvolt már a jegy, csak exbarátnőm elvitte mikor elköltözött. Ez egy aljas és közönséges, és jól mondta valaki, kicsinyes bosszú. Azért legalább levélben szóvá tehetnéd, mi a véleményed erről az akcióról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. (szerkesztve) Phobos: Nincs a szekrényedben véletlenül egy megtöltött shoti? Szerkesztve: 2009. December 16. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Karácsonyi hangulatkeltő, Jessica Simpson előadásában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Karácsonyi hangulatkeltő, Jessica Simpson előadásában.Engem hangulatba hozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Az új videóm. Sajnos kevesen ismerik a zenekart, pedig megéri meghallgatni őket.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Lipi: Ez marha jó zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. De örülök, hogy tetszik!!! Őket még 91-ben kaptam magnó!!!! kazettán, még ilyen furfangos úton. Az egyik ismerősöm kint volt Amerikában és ő hozta haza (becsempészte). Talán a legdallamosabb Glam rock zene............ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Ez tényleg jó volt Lipi, lassan nyújthatod a markodat a Panasonic cég felé. Ahányszor amiért ilyenkor reklámozod őket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Ez tényleg jó volt Lipi, lassan nyújthatod a markodat a Panasonic cég felé. Ahányszor amiért ilyenkor reklámozod őket... De jó is volna.... Köszi szépen. Ígértem, hogy mutatok majd a Marshallból is. A következő elején, csak neked címezve Oldikám, készítek pár másodpercet........... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. De jó is volna.... Köszi szépen. Ígértem, hogy mutatok majd a Marshallból is. A következő elején, csak neked címezve Oldikám, készítek pár másodpercet........... Ez az, ez az, jöhetnek a technikai infók, hogy mitől rajonganak érted a szomszádjaid Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Lipi, nagyon jó, még a fiamnak is tetszett, meg is jegyezte: bácsiii4 Gitáj! - két és fél éves - köszike! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Ez az, ez az, jöhetnek a technikai infók, hogy mitől rajonganak érted a szomszádjaid Hát először is, isteni töltöttkáposztát csinálok, másodszor a sok tetoválás kicsit megértőbbé teszi az embereket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hát először is, isteni töltöttkáposztát csinálok, másodszor a sok tetoválás kicsit megértőbbé teszi az embereket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. (szerkesztve) Lipi, nagyon jó, még a fiamnak is tetszett, meg is jegyezte: bácsiii4 Gitáj! - két és fél éves - köszike! Nagyon örülök neki. Egyébként azt vettem észre, hogy a kisgyerkőcöknek nagyon tetszik ez a zene. Hál'istennek körbe vagyok véve babákkal. Van egy 11hónapos egy 1,5 éves egy 6 és egy 8 éves lurkó a közvetlen szomszédomban, (az Én lányom már nagyobb 13 éves, de neki is ) és mikor átjönnek csak ezt a zenekart követelik. Szerkesztve: 2009. December 19. - lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Hát lipi én rockzenén nőttem fel, szóval tudom mi a jó...ez és jó. A számot is ismerem. Marha jó lett! Csak így tovább! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Karácsony közeledtével: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.