Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Rock rajongók figyelem! Meg nem erősített hírek szerint 2010. május 28-án a KISS Budapesten, az Arénában lép fel!

Uhh az igen. Remélem meg is erősítik, mert erősen gondolkozom rajta, hogy el kéne rá menni.

Hozzászólás ideje:
Volt egy kutyám, úgy hívták, hogy....BINGÓÓÓÓ!. :yeah:

Tényleg furcsa belegondolni, hogy nincs már az az épület.

Hozzászólás ideje:

A P. Mobil simán lenyúlta a Metallica-Enter Sandman címü számát.Az eleje holt ugyanaz.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:
Oldie ezt csak is neked!!!! :)
Nem tudtam, hogy mi hiányzik az életemből :)

De oks, amint látom kaját tudnak összeröfenteni, takarítás is megy nekik.....további tesztelés céljából küldheted is őket. :o

Hozzászólás ideje:

Hogy van ennek a rendörgyilkos görénynek még pofája kiállni szerepelni?Megáll az ész.Bujdosson el valami tanyára azt kapálja a földet.

Hozzászólás ideje:

Aki szereti a1900as évek elejét és az akkori korzsakot, annak ajánlom a Budapest Bár zenekart.

Ha már Pesten jártam, akkor itt van néhány régi kép erről a mostanra lepukkant városról, azene pedig szintén remek.

Szerkesztve: - orki

Hozzászólás ideje:
Nem kicsit hozta vissza azt a kilencvenes évek eleji feelinget amikor még rockbandák biztosították a zenét az adrenalinbomba filmek videóklipjeihez. Lásd pl Terminator 2-Guns 'n Roses. :D
Aha. A legelső dolog ami a klip nézése közben eszembe jutott az Az utolsó akcióhős klipje volt. :o
Hozzászólás ideje:

Eskű, lefordultam volna a székemről ha a végén előhúzza ő is maga mellől a Panasonic távirányítót :D

Amúgy tényleg jól nyomja, faternak bevállaltam volna és azzal együtt zenekari tagnak amikor anno a kertben műanyag hordókat és fémvödröket püfföltem :o

Hozzászólás ideje:
Lipi után szabadon. Nagyon jól tolja az öreg. :D

Vagány nagyon. Nagyon jó. Köszi Ody, szeretem az ilyen gyöngyszemeket ;)

Hozzászólás ideje:

Állítom össze a szombati bulira a listát(közben meglett a régi).Mivel nem igazán ismerem a 2000-től napjainkig megjelent, táncolható bulis zenekarok neveit kérnék egy kis segítséget.A számokat ismerem hallásból de előadókat nem.Nem tunátok mondani pár olyan zenekart ami bulis, táncolós zenét játszik?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.