Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Gazember vagyok....óóóó YEAH! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. A kis srác hogy nyomja a doboknál? Apja fia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Én is tudom értékelni a Moby Dicket! Sőt kezdek rászokni az Ossianra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Én is tudom értékelni a Moby Dicket! Sőt kezdek rászokni az Ossianra is. Jól teszed.Ossian is király zenekar.Márha Paksi mester nem részeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Indulok Lordra és megveszem az új lemezt is.Baromi jó buli lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Indulok Lordra és megveszem az új lemezt is.Baromi jó buli lesz.Jó szórakozást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Indulok Lordra és megveszem az új lemezt is.Baromi jó buli lesz. Jó szórakozást! Holnap megkérdezem a sógornőmet, hogy ő is kint volt-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Indulok Lordra és megveszem az új lemezt is.Baromi jó buli lesz. Jó mulatást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Nagyon jó volt a koncert.Reggel 5-re értem haza, még a zenekar tagjaival is sikerült aláiratnom az új lemezt ami jóra sikeredett.A Lord legszebb lemeze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Volt bütyöktaposás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Nagyon jó volt a koncert.Reggel 5-re értem haza, még a zenekar tagjaival is sikerült aláiratnom az új lemezt ami jóra sikeredett.A Lord legszebb lemeze.Én is meghallgatnám ezt az anyagot, de csak letölteni tudnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Sógornőm is volt a barátnőivel a Lord-koncerten, ők is 4-re értek haza, és ma ódákat zengett, hogy milyen jól érezték magukat. Szóval szeptemberben én is megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Én is meghallgatnám ezt az anyagot, de csak letölteni tudnám. Ha tényleg meghallgatnál egy kis Lord-ot, akkor ne az új lemezt.Inkább a Kifutok a világból címüt ajánlanám.Az a legjobb lemezük.Persze ez sem rossz, de aki csalk most ismerkedik vele annak jobb az előző lemez.Nyugodtan letöltheted. Pildi:Ennek nagyon örülök.Neked is azt ajánlanám amit fent Odynak.Főleg ha majd jössz koncertre jó ha behangolsz elötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Az biztos hogy a kifutokkal kell kezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Ha tényleg meghallgatnál egy kis Lord-ot, akkor ne az új lemezt.Inkább a Kifutok a világból címüt ajánlanám.Az a legjobb lemezük.Persze ez sem rossz, de aki csalk most ismerkedik vele annak jobb az előző lemez.Nyugodtan letöltheted. Pildi:Ennek nagyon örülök.Neked is azt ajánlanám amit fent Odynak.Főleg ha majd jössz koncertre jó ha behangolsz elötte. Persze, én is így gondoltam, hogy előtte nagyjából megismerem a dalaikat. Köszi a tippet, akkor ezzel kezdem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Nem foglalkoztam ezelőtt ezzel a bandával és nem is igen fogok de ez a klipjük asszem megéri a pénzét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Frenkie! Ismered a Dimmu Borgirt? Mindenképpen szerezd be a Puritanical Euphoric Misanthropia című albumukat! Igaz black metal a stílusuk, de kib*szott nagy atmoszférája van a zenéjüknek! Itt egy kis ízelítő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Nem ismertem őket.Nem rossz zene.Leszedem és meghallgatom őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Nem ismertem őket.Nem rossz zene.Leszedem és meghallgatom őket.Főleg pár sör(bor,pálinka, egyéb szeszes ital) után úgy odab*sz, hogy nehéz észhez térni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Főleg pár sör(bor,pálinka, egyéb szeszes ital) után úgy odab*sz, hogy nehéz észhez térni! Akkor majd pénteken.Találkozom egy cimbivel, ami úgyis piálás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Akkor majd pénteken.Találkozom egy cimbivel, ami úgyis piálás lesz. De pia nélkül is ütős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. De pia nélkül is ütős. A rock tényleg jobb úgy egy kicsit ha van benned. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. A rock tényleg jobb úgy egy kicsit ha van benned.Az biztos, de azért nem létszükséglet az élvezethez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Amikor még létezett magyar popzene. Kozsó Te majom! Mikor írsz Te ilyen zenét/szöveget??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. (szerkesztve) Az biztos, de azért nem létszükséglet az élvezethez. Nem hát.De most már péntek lesz belőle. Látom, szereted Kozsót. :DEz különben nem sokban különbözik tőle.Túl technos.A jó magyar popzene utoljára a '80-as években volt.A kilencvenes években elkezdték majmolni a nyugati technot.Sajnos. Szerkesztve: 2010. Április 18. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. (szerkesztve) Ez különben nem sokban különbözik tőle.Köze nincs Kozsó hülye szövegeihez, és zeneileg is nagyon ott van. Ne írj már csacsiságokat... Szerkesztve: 2010. Április 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Köze nincs Kozsó hülye szövegeihez, és zeneileg is nagyon ott van. Ne írj már csacsiságokat... Neked lehet, de ez egy átlagos techno zene.Egy dobalap van mögötte aztán annyi.Szövegileg tényleg másabb mint Kozsó.Nem Kozsót védem én se tartom nagyra de ez sem sokban különbözik nála. Ha már elektronikus zene akkor Ákos vagy a Depeche Mode. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Neked lehet, de ez egy átlagos techno zene.Egy dobalap van mögötte aztán annyi.Szövegileg tényleg másabb mint Kozsó.Nem Kozsót védem én se tartom nagyra de ez sem sokban különbözik nála.Ha már elektronikus zene akkor Ákos vagy a Depeche Mode. Szerintem ezt elég rosszul látod, de mindegy. Nem a Depechel kell összevetni őket, Ákos meg nem is elektronikus zene. Max. a Bonanza volt elektronikus, de az meg hatalmas Depeche Mode koppintás. Nulla eredetiséggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Nekem is tetszik a Unique zenéje, Kozsót és az Ámokfutókat pedig nem nagyon bírom, a techno-t pedig egyáltalán nem. Szóval kizárt, hogy ugyanaz lenne a kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. (szerkesztve) Szerintem ezt elég rosszul látod, de mindegy. Nem a Depechel kell összevetni őket, Ákos meg nem is elektronikus zene. Max. a Bonanza volt elektronikus, de az meg hatalmas Depeche Mode koppintás. Nulla eredetiséggel. Tényleg nem igazán értek hozzá.Nekem igazából viszonylag botfülem van. Sajnos az ilyen stilusú zenét egy kalap alá veszem.Azt is tudom, hogy a technonak is van több irányzata, de megkülönböztetni nem igazán tudom őket.Ákos nem elektronikus zenét játszik?A magyar Mode-nak szokták nevezni.Szóval én így látom mindenfajta bántás nélkül.De érdekes, hogy a pop-ot egyre jobban kedvelem, de ezt a fajtát nem.8.-án lesz nálam buli és csak '80-as évekbeli zene lesz.Kivánccsi leszek milyen lesz.Az örök szerelem meg a rock marad. Értem már a különbséget.Megnéztem most egy Kozsó-klipet a youtube-on.Tudtam, hogy rossz, de hogy ennyire?A szöveg nulla(I am badman), zeneileg is rosszabb mint az elöző szám.Akkor mégsem vagyok annyira botfülü. Szerkesztve: 2010. Április 20. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.