Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Dalek valójában elküldte rendesen is, mert kétszer kaptam meg az ő szavazatát, de csak később vettem észre, hogy a második a teljes (mivel nem egyszer esett már meg, hogy egy levelet kétszer is megkaptam, így alapjáraton nem gondoltam, hogy a két e-maul nem azonos). Felé is jeleztem, hogy észleltem a váltzást, de ha az újban valami eltér, akkor azt veszem figyelembe. A részeredményekről majd akkor nyilatkozom, ha elmúlt a mai nap elfogyasztott pálinka hatása. Most nem hiszem, hogy kompetens lennék az ügybe. Annyit viszont még ki merek jelenteni, hogy az ismert vélemények tükrében a szavazáson keletkezett néhány nem várt eredmény. Ja, és ha minden összejön, akkor a "díjátadón" a terveim szerint a közönség is aktívabb szerephez jut, mint korábban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 19. Már alig várom! Csigázz csak nyugodtan. Egész hetes munka után jól fog esni egy remek kis esti kikapcsolódás. Meglepik is várhatók? Nem tarol az Umbara? Persze csak költői kérdés volt. Azt azért meg tudod mondani mennyien szavaztak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Harminchét szavazat érkezett be hozzám, ebből harminchármat tudtam elfogadni. A maradék négyből három csak az első helyezetteket tartalmazta, egy pedig úgy lett pontozva, hogy egy kategórián belül több jelölt is ugyanazt a pontot kapta. Mind a négy esetben jeleztem a szavazók felé, hogy ez így nem jó, de egyikük sem küldött javított verziót. Úgyhogy az enyémmel együtt a végleges szám harmincnégy. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hm, akkor a rekord nem dőlt meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Tavaly 40 -en szavaztak, de ez így is szép teljesítmény. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Na kérem szépen, holnap sok minden lesz, bahreini időmérő, el classico, de azért a legjobban mégis csak az eredményhirdetést várom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Mit nekünk Vettel, Alonso, Ronaldo, Messi... A TCW Szavazást semmi sem homályosíthatja el. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Basszus, holnap pont nem érek rá, pedig eddig mindegyiket végigkövettem. Na mindegy, majd utólag megnézem az eredményeket. Addig is, hogy ne maradjak ki teljesen a mókából, itt vannak az én tippjeim (ez a lista nem a "vágyaimat" tükrözi, csak a szerintem legnépszerűbb jelölteket írtam össze, kíváncsi vagyok, hány igazolódik be ): LEGJOBB EPIZÓD 4x10 - Carnage of Krell LEGJOBB TÖRTÉNETI SZÁL Az Umbara quadrológia LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Obi-Wan Kenobi LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ Darth Maul LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Pong Krell LEGJOBB SZÖRNY Brezak LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ Umbarai hernyótalpas tank (IAT) LEGJOBB ŰRJÁRMŰ Venator LEGJOBB PÁRBAJ Obi-Wan Kenobi/Assaj Ventress vs. Darth Maul/Savage Opress LEGJOBB CSATA Az Umbarai légi bázis elfoglalása LEGJOBB BOLYGÓ Zygerria LEGJOBB KLÓNKATONA Rex LEGJOBB FEJVADÁSZ Cad Bane LEGJOBB ZENE 4x21 - Brothers LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG Sam Witwer (Darth Maul) LEGJOBB JEDI Obi-Wan Kenobi LEGJOBB DROID C-21 Highsinger Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. A balcsin is lehet netezni. Sajnálom, hogy nem leszel itt. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Nem Balcsin leszek, hanem egy vendéglőben mulatom az időmet barátaim társaságában, jóféle blues zenével körítve . Talán jobb is, ha nem vagyok itt, mert a Dzséjt által felizzított hangulatban, a Venator győzelme esetén fennáll a veszélye, hogy durva öncsonkításba kezdek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Meglesz az az öncsonkítás, csak később. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hánykor kezdődik a szavazás? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Este 8-kor, ahogy a címben is szerepel. Én is jövök mindenképpen, kíváncsi vagyok a nyertesekre nagyon. És nem utolsósorban, a show sem akármilyennek ígérkezik, ahogy az eddigi évek bizonyítják. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Már tűkön ülve várom a 4. díjátadót 20 órakor élőben kapcsoljuk a helyszínt, ahol jelen lesz az összes díjazott is. Bennfentesek szerint érdemes lesz figyelni az est egyik fénypontjának kikiáltott Ahsoka új ruhakölteményére. Közben már megérkezett az umbarai delegáció is, akik a közeli hotelben egy egész emeletet foglaltak le. Várunk még Pong Krell és a zygerriaiak érkezésére is. Utóbbiak, a pletykák szerint, egy fergeteges élő rabszolga-show-val fogják elkápráztatni a nagyérdemű közönséget Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Figyelem! Figyelem! A három óra negyvenöt perc múlva megkezdődő show műsor nézői készüljenek. Ezúttal nem csak ücsörgés és drukkolás lesz. Nem, nem! A móka és szórakozás keretében TI is aktív részesei lesztek. A kockázatok és mellékhatások elkerülése végett kérdezze ki a műsorvezető orvosát vagy gyógyszerészét. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is várom,tavaly is jó volt Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. B******, csak most esik le hogy pont akkor kezdődik majd mint az El Clásico Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. B******, csak most esik le hogy pont akkor kezdődik majd mint az El Clásico A kettőt egyszerre is lehet követni Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A kettőt egyszerre is lehet követni De így egyiket sem lehet teljes mértékben figyelemmel követni Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Na mégiscsak itt leszek a díjkiosztón Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. B******, csak most esik le hogy pont akkor kezdődik majd mint az El Clásico Kit érdekel két külföldi csapat meccse? Ráadásul már hanyadik egy év alatt? Na mégiscsak itt leszek a díjkiosztón Nagyon jó! Én is megérkeztem, kellően felvértezve minden jóval. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Kit érdekel két külföldi csapat meccse? Ráadásul már hanyadik egy év alatt? Kit érdekel a világ (jelenlegi) két legjobb csapatának meccse? Hát engem, ráadásul ezt már valószínűleg az elő BL döntő. Azért itt leszek, legfeljebb nem leszek olyan aktív. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Kit érdekel a világ (jelenlegi) két legjobb csapatának meccse? Hát engem, ráadásul ezt már valószínűleg az elő BL döntő. Azért itt leszek, legfeljebb nem leszek olyan aktív. Ja, kit. Engem rohadtul nem. Kinőttem már ebből. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Most ezen ne vesszetek már össze. Ha ő foci fan akkor hadd nézze. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nekem is menni fog a háttérben, de a díjkiosztó élvez prioritást. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. hajrá Real és Pong Krell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hajrá Real és Pong Krell Te vagy az én emberem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hadd lássuk mi lesz. Végre eljött ez a pillanat is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Aki eddig nem jelentkezett be, de itt van, az is jelezhetné egy hangos kézfeltartással. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.